Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Ima jedna velika razlika. Milkovih 33-4 je kao Reyesovih 50. Nasa igraci o telu i zdravlju ne vode racuna.

Grci su nesto bolji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Da. Mislim da je poređenje naših i stranaca, kada su godine u pitanju vrlo problematično. Dovoljno da čovek pogleda Darkelju, Ercega, Milka, Novicu. To mislim da ne postoji u evropskoj košarci da jedna nacija ima toliko takvih primera - "nije nam važno da se održavamo". Ja ni u ovog Senegalca ne sumnjam što se tiče tela bez obzira na godine. Da me pitaju ja bih doveo i Avodžobija sa njegovih 160 godina i ne sumnjam da bi pokidao.

Comment

• 1.???????
      2. Baron, Dobric
      3.Lazic, Perperoglu, Davidovac
      4. Jankovic, Faje
      5. Cirbes, Ojo, Ristic
      Nenadic, Radanov, Simanic?

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
        Ne mogu reci jer NE ZNAM. Ako mi ovde znamo sta nam treba na kecu pa verujes valjda da su i oni toga svesni. Po poslednjim informacijama a to je bilo pre par dana nema jos uvek igraca u ponudi ono sto Tomicu treba. I ti moras priznati da su poslednja dva igraca dovedena iskljucivo na zahtev Tomica, kao i Baron. Inace DR je bio u kontaktu sa mojim prijateljim pre par dana i DR je bas odusevljen kakav centarski trio imamo, ono sto bi se reklo po njegovom ukusu, teske petice, i sam znas kakvu igru na petice voli. Kaze pored toga, da nam je najvece pojacanje Gavrilovic kao i Lukman. Sto se tice Zirbesa, kaze da Zirbes nije zeleo vise da ostane u Bayernu zbog loseg odnosa Bayerna prema njemu jer ga nisu bas respektovali kao domaceg igraca u odnosu na ostale nemce u timu. Jbm li ga, sujeta mu nesto proradila, a kod nas je dosao na prvi poziv i minut je razmisljao. Sacekaju skupstinu saznaces i njegovu cifru.

Dolaskom Stratosa i Faye, mislim da se odustalo od cekanja tj ubedjivanja Dangubica da napravi novi ugovor jer on nema ugovor sa nama. Nikols ima i drugih ponuda koje su bolje i jace od nase te komentari bolje da smo uzeli njega umesto ove dvojice za iste pare , nema veze sa zivotom.

Play mora doci jer trenutno imamo samo jednog koji odgovara ali je on bez ugovora i ceka kao zapeta puska, vezba svaki dan u tatinoj sali.
        Da, slazem se sa skoro celim tekstom..rezonski skroz...Meni je malo rpevise tri teskasa ali dobro..Dobro je ako je Dejo dao amin, ko sam ja da velim i mislim drugacije

Sta se desava sa Feldinom, ima neke sanse da on ostane mozda..posto nema jos kluba za njega.

Tim je po ukusu Tomica i meni je ok, rekao sam vec da sam prijatno iznenadjen sa Faye..odradice on svoje, u njega sam cak i najvise siguran da nece trokirati od ovih stranaca...i da ce biti miljenik publike zbog zalaganja..

Da dovedu Irvinga,a ostane Fica, ja to ne mogu da progutam..ja kao jedinka mozda nisam bitan, ali stvarno bi to bilo previse..dve sezone za redom,cir bi proradio sigurno...

Nacuo sam da Roch oce da ostane i iskreno se nadam da ne razmisljaju u tom pravcu...neka uvati ovako nekog sa strane i bice full....ovo su sve ozbiljni profesionalci, mislim na Faye,Ojo,Stratos,Baron...sa te strane se nije promasilo..
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Eurohoops kaze da ej Faye tu za 150k na godinu dana. To je odlican, odlican posao. Dobra cena za njegov skillset.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Da, slazem se sa skoro celim tekstom..rezonski skroz...Meni je malo rpevise tri teskasa ali dobro..Dobro je ako je Dejo dao amin, ko sam ja da velim i mislim drugacije

Sta se desava sa Feldinom, ima neke sanse da on ostane mozda..posto nema jos kluba za njega.

Tim je po ukusu Tomica i meni je ok, rekao sam vec da sam prijatno iznenadjen sa Faye..odradice on svoje, u njega sam cak i najvise siguran da nece trokirati od ovih stranaca...i da ce biti miljenik publike zbog zalaganja..

Da dovedu Irvinga,a ostane Fica, ja to ne mogu da progutam..ja kao jedinka mozda nisam bitan, ali stvarno bi to bilo previse..dve sezone za redom,cir bi proradio sigurno...

Nacuo sam da Roch oce da ostane i iskreno se nadam da ne razmisljaju u tom pravcu...neka uvati ovako nekog sa strane i bice full....ovo su sve ozbiljni profesionalci, mislim na Faye,Ojo,Stratos,Baron...sa te strane se nije promasilo..

Ti si lud kada se jos uvek palis da ce Fica ostati ili su u strahu da cu ti se pridruziti u pljuvacini po KKCZ ako se to desi pa gde ces onda?
            Feldinu ce se naci klub, on je poput Pefija, imam cvrst ugovor i necu za dinar manje a ako me hoce Tamis precu cu tamo.

Roch i njegov ostanak, ne znam odakle ti to, njegovi zahtevi su dosta veci nego sto su bili prosle sezone

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
              Eurohoops kaze da ej Faye tu za 150k na godinu dana. To je odlican, odlican posao. Dobra cena za njegov skillset.
              Kakvo je tvoje misljenje o njemu ali realno? Plus ili minus za nas.

Comment

• Može Roč za 150k kao drugi plej.
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                  Kakvo je tvoje misljenje o njemu ali realno? Plus ili minus za nas.
                  Plus. Izuzetno zahvalan igrac, pre svega jer je defanzivni univerzalac i korektor. Bice to najbolji skakac prirodni kog imamo u ekipi od kad smo igrali ponovo EL. Sta da u napadu nek da, za mene je najvaznije da pegla odbranu, tranziciju i skok. Ako to odradi na svom nivou on se isplati svaki dinar.

Za Perperogloua ne znam da li to mogu da kazem. Pogotovu sto ne znam za koje pare je potpisao.

Comment

• Faye nikad nije ni kostao vise od 100k za zivota sto bi se reklo...ali slazem se, odnos cena i kvalitet dobar...

Da potpise Cova i da Sarac i ja odemo na

Ne plasim se, vec sam se opekao jednom vec na njega..tri puta da ga gledam bi bilo previse..ali mislim i ja da nece..Tomic nije veverica kao Sveti Alimpije..

Nego da te pitam Sarac, sta bi po tebi bio uspeh,a sta neuspeh sa ovim timom..da znam za kasnije
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                      Ti si lud kada se jos uvek palis da ce Fica ostati ili su u strahu da cu ti se pridruziti u pljuvacini po KKCZ ako se to desi pa gde ces onda?
                      Feldinu ce se naci klub, on je poput Pefija, imam cvrst ugovor i necu za dinar manje a ako me hoce Tamis precu cu tamo.

Roch i njegov ostanak, ne znam odakle ti to, njegovi zahtevi su dosta veci nego sto su bili prosle sezone
                      Jel istina za Jankovica I arbitrazu?

Comment

• Kad bi ostavili na neku foru najboljeg zvezdinog igraca Rocha,a da se dovede jos jedan plej razigravac,to bi bilo previse dobro.
                        Sto se tice covketa juniora,bilo bi bas smesno da ostane kod nas...slicna stvar kao sa rebicem,ima znanje,ali ce visina da ga jebe ceo zivot.
                        Nego,jel Nikols odpao ili je na cekanju?

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                          Traži raskid?
                          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                            Traži raskid?
                            Isplacen je kazu.
                            Ima Mawerick info oko toga

Comment

• Gde, izgleda da sam preskočio?

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                Nije bilo arbitraze ali je tupadzija pretio. Posto je ta tajna dugo cuvana vidim da je malopre i Rsb objavio tekst u vezi "otimanja" Jankele od KKP. Decko je pravi "plonker" sto bi rekao Del Boy, to sto ima nase prezime,odrastao u Kanadi a ovde je kao pusten sa lanca. Bahati se po Vracaru, upoznao je neku bg ekipu koji ga muzu za pare, provodi itd, malo su mu usli pod kozu, malo uticaj managera i tako, malo je pretio . Dobio je sve pare do dinara, i sada moze da ode uz obestecenje naravno i mislim da bi Cova sutra ga pustio da uzme pare od KKP. Plasim se samo da ce biti Mekelovan ako opet krene da se sabanise. On ne moze nigde a svakako cemo finansijski prihodovati ako pozeli da ode... po Covinom receptu neisplacevinjem dve godine ugovora

Comment

Working...
                                X