Teodore, top overate igrac ove sezone u EL...po meni vredi maximum 200k i to mu previse...EC medium igrac max...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by MannyCalavera View PostOdlican ako hoces da primis 100 koseva svaku tekmu. Kanal od igraca, pogotovu za te pare...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostMomak je još jedan u nizu cirkuzanata rođenih za Armani i slične.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Suviše sitan da bi bio neki faktor u odbrani, Roch je za njega defanzivna zver. U napadu ograničen na ulaze, šut sa distance ispodprosečan.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostIde Feldeine. Gran Canaria ga hoce. Jutros objavili.
Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostOvog puta neću obznanjivati izraze sreće & radosti dok ne bude i zvanično.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Gudura View PostOdakle ta informacija za Feldein-a? I gde moze da se vidi ta potvrda?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostTebrex, ti si od juče na ovom forumu? Vidiš da je Cartoon Network dobio nezvanični topic.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ne kontam sto toliko molite da ode, em je bolji od Barona+ igramo EC...da imamo takva dva strelca bilo bi fantasticno, mada onda nema mesta za Zagorca 2.0 Feldin kakav god da je, bio je najopasniji spolja sa Rochom i mogao je utrpati svakom..Cak i u bitnim mecevima je bio solidan..nije on kriv sto su drugi zakazali itd..Mislim da se ovde ocekuje cuda od igraca od 300-400k, kao da dolazi sam Dzordan...
Da nas je Ivanovic trenirao, preorali bi ABA ligu itd...meni je on ok, ali je skup to je jasno...tesko cete boljeg naci u sledecem periodu :P3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment