Losmi lepo ti pisah da uzimamo 300.000 od Unikahe za Lesora[emoji3]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostNiang, Brat Djamil, Jevon Carter, Ben Bentil, Briante Webber, Naz Mitrou-Long, itd itd...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Georges Niang odigrao u dve sezone 32 utakmice u NBA sa prosečno manje od 4 minuta u igri, sa 0.9 poena, sa 27.7% iz igre i 6% za tri (!?), 1 skokom, 0.3 asistencije i 0.2 izgubljene, 0 blokada (lik je 203cm visok, PF). Pritom ima 25 godina i sledeća destinacija mu je vrv neka Venecuela.
- Đamila smo već komentarisali, a i po njegovim životnim odlukama se vidi da nije zainteresovan za takmičarsku košarku.
- Jevon Carter je potpisao za Grizzlies pre 10 dana.
- Ben Bentil je odigrao 3 utakmice u NBA, sa takođe očajnim brojkama potpisao je za Bilbao, koji na rosteru ima trenutno 16 igrača, između ostalih i Vasilija Vučetića, Vrbašanina koji je prošle sezone igrao u Olimpiji. Vasilije ima inače 22 godine, da se ne pomisli da je neki junior u pitanju. To spominjem da se vidi razmišljanje njihovog GM-a.
- Briante Webber je već ozbiljna njuška, njega sam vrv preskočio kad si ga postavljao i on svakako može da dođe u razmatranje.
- Naz Mitrou-Long, odigrao 1 utakmicu u NBA sa 25 godina, Venecuela lik kao i Niang, i većina ostalih.
S druge strane:
- Alec Peters, sa 23 godine odigrao u jednoj sezoni 20 utakmica za Sunse, dovoljna mu je bila jedna utakmica da pokaže potencijal, ona protiv Mavericksa gde je dao 36 poena uz 9 skokova i 2 asistencije. Dovoljno da zameni Khryapu, Korobkova ili Rudda.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostLosmi lepo ti pisah da uzimamo 300.000 od Unikahe za Lesora[emoji3]3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Gomis ga je sad trenirao i ima njegov intervju o Lesortu https://www.malagahoy.es/unicaja/Les...266173736.html ma sta mislili o Lesortu, oni su ga dobro skautirali, pa cemo videti.
Sto se tice Hot Sporta, ne znam, daj boze da je i 1m klauzula, da se cuju trubaci iz Zeleznika, ali kako sam poslao link novina iz Malage, otkupna klauzula je 250k, valjda oni znaju, dok Hot Sport kaze 350k a da su se nasli na 300k)
Neka bude kako bude, baratam samo sa ovim sto sam pisao ovde, a ovi su se verovatno pozvali na tebe..elem sala mala...kazem ti neka bude i Milion sto se mene tice..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPosao je navodno zavrsen, Lesor je otputovao kuci, menadzeri ce zavrsiti detalje i danas bi trebalo da bude posao gotov i da se zvanicno objavi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ovako, ja sam se za zivota naigrao hrkljus kosarke i cvrste odbrane od koje sam oba zgloba zdrobio na nogama. Zeljan sam atraktivnih igraca, prosto mi milina gledati kad neko sa lakocom igra jer sam ja bio operisan od talenta i sve sam krvavim treninzima postizao. Takodje me nista vise ne iznervira nego neko kome je bog dao sve da uspije u kosarci a on debil ne moze osnovne stvari da skonta. Svaki put uzivo kad sam ga gledao, decko se nakon tri kretnje izgubi totalno, on pojma nema da Feldin npr ima prednost da je doslo do switca i ulazi u post i trazi loptu?! Okrece ledja istoj nakon iskakanja, pri p&r se bespotrebno zadrzava u bloku... Sve te stvari se utreniraju, nauce, on nije ni jednu pa zato, iako sam veliki ljubitelj flashy igraca, hvala mu na svemu i dovidjenja.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPa nije mu bas dao sve....to sto ne moze nista da skonta je isto tako "dar od boga"
Fiziku mozes i da poboljsas treninzima ali ovo drugo jok.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment