Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ko je pisao tebi. Sam te spomenuo negde? Sta pises ti covece? Evo ti mene sad vredjas licno, socijalno i na svaki drugi nacin. Nisam se tebi ni obratio...skini mi se sa grbace i nemoj se vise kaciti na moje postove, kada si sve ti poceo jos odavno...

Niti te spominjem, niti mislim o tebi bilo sta...lepo sto si pomogao Zvezdi i treba...drago i je zbog tebe...znas i sam koliko te cenim...ali nemoj me uvlaciti u prljavstinu..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Ica View Post
      Podržavam,vec po ko zna koji put to radi ,nevešto ,bezobrazno ,bez ukusa i vrlo prosto. . .
      Druze taj lik sto vas lozi,je visio po fb i prozivao sve kako su ograniceni i da ne idem u sve gadosti koje je pisao i izmisljao...a nastavio ovde...Ja se ne spustam na taj nivo.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
        Druze taj lik sto vas lozi,je visio po fb i prozivao sve kako su ograniceni i da ne idem u sve gadosti koje je pisao i izmisljao...a nastavio ovde...Ja se ne spustam na taj nivo.
        Vidim

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
          [/B]

Postoje dve stvari u zivotu koje ne dozvoljavam sto u pravom zivotu to i ovde u virtuelnom,

Kada mi neko vredja porodicu i decu (srecom po njih jos se niko nije usudio da to uradi jer nema razloga) i kada mi neko vredja ponos i postenje.

Svaku sezonsku za parter b sam je posteno platio i niko nikada mi iz kluba nije poklonio nista. Ja sam sto direktno sto indirektno ubacio para u klub koji ti neces za jos tri zivota i nista od kluba niti cu dobiti niti trazim. Od tebe sam po obrazovanju, kulturi i po mnogo cemu mnogo bolji covek i lepo te molim da me ne stavljas u bilo kakav komentar pod tvojim od sada.

Zamolio bih te da me zaobidjes u komentarima pocevsi od danas, ni indirektno ni direktno . NIti me poznajes, niti me znas da bi mogao bilo kakav sud o meni da donosis.
          Mislim da je ciljao na Dabu. Da ne bude zabune, ne podržavam stav ali samo konstatujem.

Comment

• Nije dobro ciljanje nkog, ne odobravam to jer mi ne znamo šta je istina i koje su relacije u RL, takođe ne odobravam ni Šarčev upis pun uvreda i skrivenih pretnji. To svakako nije način komunikacije na forumu.
            Last edited by nebitan; 08-08-18, 12:56. Reason: uvrda=uvreda
            Spoiler
            Ako mi časi smrti postanu bliski,
            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
            Nije umio da odstupi,
            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
            Pao unapred, a ne unazad,
            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
              Mislim da je ciljao na Dabu. Da ne bude zabune, ne podržavam stav ali samo konstatujem.
              Naravno da nisam ciljao na Dabu, niti sam mislio na Sarca..Vec na one sto rade u klubu...i sto su direktno po lupom kamera bili...Dabu postujem i svako ko je normalan ce postovati Dabu koji godinama pise i radi za dobrobiti kluba..sto se mene tice nek mu ugraviraju ime na stolici..nemam nista protiv..I nemoj mi stavljati kao i Sarac reci u usta..Nisam mislio ni na jednog ni na drugog..sa tim da Dabu postujem bas bas..i nemojte ovo vise ljudi da pisete i stavljate reci u moja usta...i da me prozivate kao neku budalu..Sarca ne volim, ali gane prozivam...zeli dobro Zvezdi ali je ostrascen i to se jasno vidi..Kad sam rekao bolje stolice, mislio sam da na funkciju dobiju mesto do terena..a nista nisu uradili korisno a dobijaju dobru platu itd...ali dobro on se nasao prozvanim...i krenuo da me vredja,a izgleda i da preti..
              Last edited by LosmiSK; 08-08-18, 11:07.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                Ko je Jankovićev menadžer?
                Vlada Dragutinović, BDA sports
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by la haine View Post

Koji bre Daba, zna on vrlo dobro da je na mene mislio. Cuj ja prozivao po FB, samo se pitam sto je pisao meni u inbox da pita tada ko dolazi i koje su cene ugovora igraca. Naravno da sam prozivao bolide tamo na fb koji ne razlikuju ni osnovna pravila u kosarci koji su mu 95 % clanova te stranice. Kraj price.

Comment

• Onaj spanac na Twiteru je napisao da nas je odbio Lazeric Jones

Comment

• Kako neki ljudi nemaju ni stida a ni srama !!!

Imaju li Jankovic i Jovanovic mozda roditelje i jesu li necija deca pa su dobili razne epitete i vredjanja tako da se pre neki dan Jankovicu crta meta na celu i naziva se "plonker" a Jovanovic " je naizgled "pametniji" od Jankele a i on je blago je reci fijuk" .
                      Last edited by Pera zdera; 08-08-18, 16:08.

Comment

• Nikad ti ja nisam pisao to i trazio bilo sta... ...evo ti se zakuni..smatraj da sam ja odradio taj deo..Evo navijace CZ naziva bolidima..lepo..patriotski..nemam reci.dok neki ipak znaju previse plejbukovima...Nije poenta samo gledati kosarku,da bi rekao da je poznajes...

EDIT: Jovanovic nema mesta vise u CZ, mislim i nisma siguran da ce Ojo uopste ostati u CZ...
                        Last edited by LosmiSK; 08-08-18, 11:26.

Comment

• Prestanite sa licnim provokacijama.
                          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                          Meša Selimović

Comment

• [QUOTE=Ganac;1867980]Nije dobro ciljanje nkog, ne odobravam to jer mi ne znamo šta je istina i koje su relacije u RL, takođe ne odobravam ni Šarčev upis pun uvrda i skrivenih pretnji. To svakako nije način komunikacije na forumu.[/Q

resili smo nas nesporazum u pp.

Comment

Nikad ti ja nisam pisao to i trazio bilo sta... ...evo ti se zakuni..smatraj da sam ja odradio taj deo..Evo navijace CZ naziva bolidima..lepo..patriotski..nemam reci.dok neki ipak znaju previse plejbukovima...Nije poenta samo gledati kosarku,da bi rekao da je poznajes...

EDIT: Jovanovic nema mesta vise u CZ, mislim i nisma siguran da ce Ojo uopste ostati u CZ...
                              Ojo neće ostati kod nas ukoliko dodje neko sa 500-600k i odvede ga,to je jedini scenario koji je moguć ako će već ići
                              Mislim da Ojo moze da bude za godinu dve solidan El centar!

Comment

Onaj spanac na Twiteru je napisao da nas je odbio Lazeric Jones
                                Sva sreća, cenim da su mu ponudili oko 120k sa sve bonusima
                                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

Working...
                                X