Manny sta mislis o gary clarku kao toj macki u dzaku?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
-
Ponuda je svakim danom sve bogatija ... samo polako i bez žurbeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostPonuda je svakim danom sve bogatija ... samo polako i bez žurbe
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostZnas li ista za Derrick Brown, kolika je plata,sta je razlog raskida? On je meni bombonica prava. Nekako mi se vise cini zguzan SF nego izvorni PF ali iako skracen, sjajan borac i u igri licem ka kosu. Svakako dobar fit za nas.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Pa isto sto smo mogli da mastamo o Rocestiju i 1.200.000€ njegove plate ili Antic sa 1.100.000€ ili MWill sa 900.000€... samo je potrebno da su u manjku ponuda, povredjeni i da je bivsi klub voljan da ucestvuje sa 90% plate i eto nama Browna
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostZnas li ista za Derrick Brown, kolika je plata,sta je razlog raskida? On je meni bombonica prava. Nekako mi se vise cini zguzan SF nego izvorni PF ali iako skracen, sjajan borac i u igri licem ka kosu. Svakako dobar fit za nas.
Malo sam se ja našalio u vezi njega, mada ... ko znaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTraze se igraci na 4 I 1 koji ce praviti razliku I uciniti tim boljim. Sto bi rekli kvalitet.
Opet ce pokusati da se dovedu odlicni igraci cija je karijera u blagom padu.
Pisao sam za pleja Markovic, Grejndzer, Zizis.... Suska se da bi I Djokovic mogao kao drugi plej
Grejndžer ima još dve godine ugovor sa Baskonijom, Marković još godinu sa Himkijem ... nači, mrka kapa.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Sto se mene tice(tj da se ja ikako pitam) doveo bi 2 pleja iz NCAA, podjednakog kvaliteta, koji ce da grizu. Ljude koji su zeljni dokazivanja. Dvojicu od ovih sto je Manny predlozio. Da igra ne pada kako prvi plej izadje napolje. Mnogo bi bilo bolje resenje nego neki 35-to godisnjak koji kosta dosta novca jer je iskusan a i pitanje je u kakvom je stanju da izdrzi nasih 30min. Svi su oni u kosarkaskim godinama kada i telo vise ne slusa kao ranije.
Ako je moguce sa dvojicom od onog Mannijevog spiska potpisati neki visegodisnji rastuci ugovor od recimo 175-225-275k€ (a vidimo na primeru Goss-a da je to moguce) to bi dugorocno bilo odlicno resenje. Bar dok ne poraste Uskokovic.
Zaboravih....
Djokovic?!?!?! Ma daj. Bolje je onda ili Pot ili Covic. Nadam se da se uopste ne razmislja o Djokovicu. Ako je on opcija onda bar da znamo kakva su ocekivanja od sezone.Last edited by Ivan9; 30-07-18, 07:28.
Comment
Comment