Toliko o tome zasto nije dobivao utakmice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sta je ovo Szczesny uradio, pa nece braniti do kraja sezone ?
I da li je istina, ili samo lupetaju ?
Comment
-
Szczesny allegedly shouted "Are you more committed than me" at AW numerous times in the dressing room at Southampton.
Btw, Walcott kad odhrdja to ce da bude show, kakvo kretanje lik imasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Da nesto sa Vojom nije u redu meni je bilo jasno i bez ovih pisanja medija, tj. nakon onog komenatra na sajtu poslije meca sa Svecima:
Wenger on Szczesny…
I don’t want to talk about [him].
Nego, kako svi slabo pisemo, ja cu ove neke svoje utiske da iznesem u jednom komentaru.
Kokelan igra fudbal i igra vise nego solidno. Mozda bi trebao malo vise da zadrzava, tj. vuce loptu, ali to je stvar samopouzdanja koje ce doci. Dakle, jedno veliko pojacanje na toj poziciji i uz Kokelana vise necemo morati oslanjati se na Flaminija, prekrstavati Remzija, Dzeka, Artetu i Oxa, te polagati nade u Diabija.
Kad smo kod pojacanja, najvise se pise o kapitenu St.Etiena, Loic Perrin. Ne znam sta da mislim o ovom potencijalnom transferu? Prirodno stoper, moze igrati desnog beka i zadnjeg veznog, puni 30 naredne godine, nekih 5 miliona funti bi kostao.
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...nfirms-4920377
Juce smo igrali jako dobro. Belerin mi se posebno dobao! Kembel je imao svojih momenata, ali se vidi da ima i potrebu da se dokaze, sto mu nije koristilo juce.
I za kraj, fotkica:
Last edited by Ves; 05-01-15, 11:18." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Tedoh sinoc da okacim to o Scesnom,al rekoh ko zna dal je tacno,ako jeste ebiga onda....Ospina solidan juce,dobro dodaje lopte za razliku od Poljaka,i treba da pocne sledecu bez diskusije...Teo kad udje u ritam ,pa Ozil u sredini kad se ukljuci,Alexis sa strane,bic svastasigpic
Comment
-
Comment
-
Comment