Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O mogucnostima GM I uprava klubova of KKP EL I NASE ne da je smesno pricati nego nema veze sa zivotom. Niti prave pare niti nalaze pare. Hteli mi ili ne prinzati sve se svodi na drzavu. Da sad NC dodje I kaze ulazem kao predsedniku startu 3m u klub pa da razumem, ovako je to smesno. Sad se vidi za nas ali kkp koliko zavisis of drzave Mogu da te mlate koliko hoces.

Rocesti je trenutno mnogo bolji igrac of Gossa ali ovaj ima opasan upgrade, mogao je na mestu back up sto da ne ne kosta nesto puno preko Radicevica..

Igra juce dobra na granicama nasih mogucnosti, problem sto ja ne vidim da ovaj tim moze bolje nesto. U principu nema filozofije neke kod nas,ali realno imamo 6-7 bas kvalitetnih igraca sa dobrim iskustvom iz EL...

Lesort dobar ali za back up centra, Feldin da popravi bezmudost kad se lomi I to bi bilo bolje.

Juce kad je Rocesti na kraju izgubio loptu vidi se sav rad I trenerska velicina DR-a..Dzenkins lezi na podu povredjen I sa poda ulece i izbija loptu Rocestom udara ga u nogu I njihova lota. Dok u ovom timu kako ste sami rekli Radicevic pogledom to prati.

Kakve ratnike smo imali prosle godine relativno limitirane ali lete po terenu... Sad smo svileni, ne primamo previse poena ali daleko iznad naseg standarda I tesko da moze bolje of ovoga, da svedemo nekgo na nizak broj..mozda neki hrkljus tim I to je to..gde ni mi necemo dati vise..kao Oly npr..

Mene fasciniraju neki ovde kad kazu da je Keselj bio greskica nije bio greskica nego menadzerski ustupak...Simon je sio 20poena u FRA ligi kad je dosao kod nas drugi put I to mu je dosta pomoglo...

Zaigrali su se malo, asiguran sam da bi onaj tim iz prosle seozne sa Rocestijem I da prodamo nekog dosao do F8 bez problema vecih ali eto moralo se da proda, zar ne znate koliku platu sad imaju, Covic je mekog srca
    Last edited by LosmiSK; 25-10-17, 09:31.
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by madafaka73 View Post
      Da li ti je sada lakše, kada si svoje strahove podelio sa forumaškom populacijom? Ako jeste, onda je forum ispunio svoju glavnu funkciju - terapeutsku.
      Nije moralo sa ovim postom, verujem da se razumeš u ovu igru (košarku ne nadgornjavanje) i voleo bih da na temi KKCZv napraviš jednu analizu, jednu komparaciju dva rostera (KKCZv i KKP) to bi donelo malo svežine u diskusiju na temi i smanjilo pritisak na temu Prelazni rok.
      Naravno, ako imaš vremena i volje.
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
        Nije moralo sa ovim postom, verujem da se razumeš u ovu igru (košarku ne nadgornjavanje) i voleo bih da na temi KKCZv napraviš jednu analizu, jednu komparaciju dva rostera (KKCZv i KKP) to bi donelo malo svežine u diskusiju na temi i smanjilo pritisak na temu Prelazni rok.
        Naravno, ako imaš vremena i volje.
        +1. Unapred zahvaljujem.

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
          Ročesti je TRENUTNO nešto bolji igrač, a i obrazložio sam zbog čega (pokušaj da pobiješ moju argumentaciju, nemoj ispaljivati fraze bez smisla).

Gubljenje derbija me ne brine preterano, ali me brine činjenica da ni Ročesti ni Bjelica ni Pero u maju i junu neće biti ništa mlađi no što su sada, a ni odmorniji. A telo od dvadeset i kusur i trideset i kusur godina se različito ponaša i regeneriše.

Kome bi ti dao prednost u finišu - timu kvalitetnih veterana pojačanim nekvalitetnom omladinom, ili timu kvalitetne omladine, pojačanom sa nekoliko dobrih veterana?
          Napisao sam svoje misljenje i vidjenje oko Rocesti-Gos polemike, ko ne razume nije moj problem. To sto ti pises su predvidjanja i gledanje u buducnost, niti ti niti bilo ko drugi ne moze sa sigurnoscu da zna kako ce koji igrac izgledati na prolece, a tek ceo tim. Nisi uzeo u obzir faktor povreda, eventualnih pojacanja ili rokada u ekipama.

Ovo za njihovu i nasu omladinu se apsolutno ne slazem. Niti su njihovi mladi igraci top prospekti niti nasi nisu. Nasem celom timu i strucnom stabu treba vremena, jos dosta vremena da bi se neke stvari sprovele u delo. Svakako da ce faktor igranja 30 jakih EL utakmica imati svoje rezultate na nase mladje igrace, pogotovo na one sto nikada nisu EL igrali. Ipak je jedno igrati EC sa divljim ekipama na 100 poena i EL sa najkvalitetnijim igracima u evropi. Ne treba zaboraviti da partizan do sada u aba nije odigrao utakmicu sa 3 najkvalitetnija tima (mi, cedevita, buducnost) videcemo kako ce to izgledati sa tim protivnicima, polako rano je za bilo kakve zakljucke o sezoni, a kamoli za predvidjanje sta ce biti na prolece ili u junu.
          Last edited by 011; 25-10-17, 10:42.

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
            Momčino, Miler, Gos, Vanja, Aranitović, Pecarski (možda i Zagorac) su krajnje kvalitetna omladina.

Novica, Čakarević, Samardo su kvalitetni veterani. Ovi koje ti pominješ su pomoćno osoblje.

Ovi prvopomenuti će samo rasti kroz takmičenja i postajati bolji. Boldovani su nosioci. Dok naši trećepozivci (prosek godina 34) koji su takođe nosioci, to nikako ne mogu jer su svoj zenit odavno prešli i partije koje pružaju nikako ne mogu biti bolje od ovoga sada.

Što se ostatka ekipe tiče, to su skoro svi prašinari i vojnici kluba™ (Laza, Danguba) u tu kategoriju će verovatno upasti i Lesor koji ne poseduju ekstra kvalitet ali će izginuti na parketu. Ostale koje nisam pomenuo su pomoćno osoblje koje ne čini razliku.

U sadašnjoj konstelaciji snaga, a naraočito posmatrajući proleće, nakon 30 EL utakmica, skoro isto toliko u ABA, kupa, mi ćemo biti isceđeni limun, a Muta će igrati ovo što i sada igra, samo na još većem nivou i broju obrtaja - non stop trčanje 40 minuta, ubijanje protivnika tempom, jer IMA IGRAČE KOJI TO MOGU DA ISPRATE. A mi tome ni sada, a pogotovu na proleće, nećemo moći da pariramo. Nama i SADA ubacuju po deset poena na utakmici na šabačke kontre, jer Bjelica, Pero, Ročesti pa i ostali bivaju pretrčani.

Nama su neophodna, sada i smesta još minimalno dva igrača u svom PRAJMU, znači ne penzioneri, već igrači od dvadeset i kusur godina, jedan spoljni i jedan unutrašnji, da bi opet ušli u ulogu favorita. Bez toga smo bukvalno najebali.
            Cuj krajnje kvalitetna omladina....nidje veze...jedini koji tu ima potencijal za solidnog EL igraca je Goss...i Pecarski ali je decko jos uvek jako mlad...Marinkovic veciti talenat, Miler indijanac koji samo u Mutinom sistemu bez odbrane moze nesto da isporuci i Sani, dete koje sa takve dve teske povrede nazalost nikada nece moci da igra ozbiljnu kosarku....i toga se ti bojis?

Svodicemo racune na kraju sezone, sa zadovoljstvom cu te citirati...Toliko vam je KKP sa Vujosevicem uterao strah u kosti i nabio komplekse da se bukvalno tresete na pomen njihovog imena...
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
              Cuj krajnje kvalitetna omladina....nidje veze...jedini koji tu ima potencijal za solidnog EL igraca je Goss...i Pecarski ali je decko jos uvek jako mlad...Marinkovic veciti talenat, Miler indijanac koji samo u Mutinom sistemu bez odbrane moze nesto da isporuci i Sani, dete koje sa takve dve teske povrede nazalost nikada nece moci da igra ozbiljnu kosarku....i toga se ti bojis?

Svodicemo racune na kraju sezone, sa zadovoljstvom cu te citirati...Toliko vam je KKP sa Vujosevicem uterao strah u kosti i nabio komplekse da se bukvalno tresete na pomen njihovog imena...
              Ne tresem se bas, ali imam kompleks. Taj isti nismo uspeli potpuno da izlecimo poslednjih sezona, iako smo uvek dobili utakmice koje su odlucivale za titulu (umesto one u Kupu kad je KKP u finalu izgubio od Mege cini mi se).

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post

Gos je vrhunski prospekt, što će se pokazati po visini obeštećenja na kraju sezone. Vanja i Pecarski su top prospekti, ovaj prvi je kod Mute konačno proigrao, a Pecarski - valjda je svakom ko prati košarku jasno o kakvom se talentu radi. Tu je naravno i Aranitović koji ukoliko je zdrav takođe veliki talenat. Miler je takođe još uvek mlad igrač kome je trener našao pravu ulogu i maksimalno je eksploatiše.

I kada smo već kod toga, našoj matoroj ekipi ne odgovara stil igre koji forsira Muta, što će se videti već za koji dan.

Što se kompleksa tiče, zaobiđi me, vodim se onim što vidim na terenu.
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Ma jasta...sve top prospekti i ekstra kvalitetni stranci dok su kod nas sve trecepozivci i drvna gradja...Oni ako tu Mutinu igru budu forsirali, neobavezni run&gun ni blizu trofeja nece biti a to je valjda poenta...bumo videli vec sledeci vikend a posebno tamo negde u maju/ junu...

I kako onda na terenu ne vidis da smo odigrali 3 egal utakmice sa ekipama iz krema evropske kosarke, jeste, doziveli 2 poraza u ABA od kvalitetnijih ekipa od KKP na jedan posed i tu ima mesta kritici ali ne nacin kako je ti definises, katastroficno ocenjujuci dalji tok sezone i napredak nasih igraca, tacnije gornji limit...
                  Last edited by ZvezdaIznadSvega; 25-10-17, 14:40.
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Još jedanputa, ko pokvarena ploča.. Nosioci su nam PREMATORI. Padaće vremenom, kao što su pali u drugom u Moskvi. Moraju se dovesti još dva krštena igrača u punoj snazi da bi bilo favoriti u ABA.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Kao sto ce oni padati...a ne vidim iskreno razlog sem Bjelice koji ima malo jacu minutazu...tako ce i ostali da se dizu i napreduju...tako je bilo svake sezone i ne vidim razlog da to ne bude i ove...Po kom osnovu mislis da ce Gos u prvoj seniorskoj sezoni da citave sezone drzi 25 poena prosek, dok ce Rocesti sa 25 minuta po uzakmici da lipse posto ima 120 godina i hoda na stakama...Tvoja percepcija je poluprazna casa a moja polupuna...pa cemo videti na kraju...Ti si sebi dao za pravo da otpises Jankovica, Jovanovica, Radicevica, Feldina pa i Lesora koji ima neverovatan plafon kao da ljudi nikad nisu kosarku igrali..da ne spominjem doprinos Laze i Dangube....ali ce zato Marinkovic, Sani i Miler da budu duplo bolji nego sto su sad...Nas plafon je daleko visi i vrlo brzo ce i tebi i svim ostalim nevernim tomama to biti jasno...Valjda cete biti dovoljno pristojni da vas na kraju bar malo bude sramota...
                      Last edited by ZvezdaIznadSvega; 25-10-17, 15:00.

Comment

• hahahahah ali dobri veterani Novica, Cakar, ovo je bas bilo dobro i strucno...
                        Ma gotovi smo, valjda cemo nekako uci medju prve 4 ekipe, pre nego sto nasa matora ekipa krene da pada.

Comment

• Originally posted by Stefi View Post
                          hahahahah ali dobri veterani Novica, Cakar, ovo je bas bilo dobro i strucno...
                          Ma gotovi smo, valjda cemo nekako uci medju prve 4 ekipe, pre nego sto nasa matora ekipa krene da pada.
                          Prosto ne verujem sta citam...i to od nekog ko se predstavlja kao simpatizer ovog kluba...ovakvo mracenje i preuvelicavanje kvaliteta rivala odavno nisam susreo...

Comment

• Braco Cigani, a da predjete da navijate za KKP - cenim da bi vam bilo lakse, koliko ga (nas) pratite.
                            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                            Meša Selimović

Comment

• @Zvezdainzadsvega

Glupo je za nekoga ko ima 20 godina reci da je veciti talenat, mozda si se vodio time da je bas kao klinac prikljucen seniorskom timu, ali Vanja je u gotovo svakoj reprezentativnoj selekciji uzeo medalju I bio medju 2-3 najbolja igrača. A opet za neke igrace koji su 3 godine stariji se prica kao talentima I dalje. Jbg, ne mogu svi biti Doncic. Ja mislim da je ovo ta sezona gde ce Vanja skroz pokazati svoje kvalitete, a nesumnjivo da je, ako ne najveci, onda medju 2 najbolja igraca iz svoje generacije koje Srbija ima.
                              sloboda ili ništa

Comment

• Evo ti vodi sve ove odmah...i onako ste u deficitu...

Slazem se za Vanju...prenaglio sam tu...mada opet mislim da nece odmaci dalje od odlicnog sutera, nije mi Bogdan materijal...
                                Last edited by ZvezdaIznadSvega; 25-10-17, 15:08.

Comment

Working...
                                X