Svaka cast Kinezima! Kako je to jedan odgovoran i vrijedan narod.
...da se nisu nakotili kao misevi i da nisu toliko prljavi i gadni, ne bi ni bilo ovog virusa. J*bao im pas mater.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na kraju ce da im se desi Italija, dopisujem se sa drugaricom od jutros, sve je zatvoreno, samo otvorene prodavnice, apoteke i banke, kaze sve im je veca frka.
Leave a comment:
-
Ma Kinezi su drugo to je disciplinovan narod. Kada je u pitanju borba protiv korone tu nema demokratije i da svako radi ono sta hoce. Gledam juce neke slike iz Portugalije ili Spanije, skole suspendovane a plaze pune ljudi. Ne ide to tako.
Leave a comment:
-
Posto je u Kini gotovo, red je da oni sad pomognu ostatku sveta u svakom smislu
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostNaravno jer show must go...
A nasa vlada raspisala nabavku za, pajz sad... HITNU nabavku PETNAEST respiratora!
Em juce kaze da ih imamo dovoljno, iako sam bog zna koji je to broj, jer ga niko ne zna, em jbt 15! Kakvi maloumnici
Ovde odavno nista vise nije smesno, mada sam ja ostrascena, ne obracajete paznju mnogo.
I pocecu da panicim def.
Leave a comment:
-
Njega je bukvalno bilo sramota sa one prve KZN, medjutim ima i on krivicu što nije tad izašao i ogradio se od ostala tri idiota koja su se cerekala, sprdala na temu situacije i slali žene u Milano šoping.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Leave a comment:
-
Bio je juce Kon na N1, ko moze nek premota, bas je rekao za respiratore da su ih pre par godina brojali 2 meseca, da su brojali i pokretne, pa se ispostavilo da to ne moze da se koristi....bas je bio iskren, otprilike uhvatio se glavu koliko smo neozbiljni
Leave a comment:
-
Imamo ih dovoljno reče ekipa na čelu sa faraonom. Da da.
Hitna nabavka za 15 za KCS i ostale ustanove.
Pazi ovo Olja, grad Čačak koji pokriva 200.000 ljudi ima 8 komada i prošle godine kod sezonskog gripa su bukvalno starije ljude skidali sa aspiratora da bi mladje lečili...
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Leave a comment:
-
Naravno jer show must go...
A nasa vlada raspisala nabavku za, pajz sad... HITNU nabavku PETNAEST respiratora!
Em juce kaze da ih imamo dovoljno, iako sam bog zna koji je to broj, jer ga niko ne zna, em jbt 15! Kakvi maloumnici
Ovde odavno nista vise nije smesno, mada sam ja ostrascena, ne obracajete paznju mnogo.
I pocecu da panicim def.
Leave a comment:
-
Gober zaražen. Logično je da otakžu.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
hm,da....sad surova realnost
kruze price da je jedna osoba umrla (kikindjanin valjda)
ali ako samo za tu osobu saznali posle 4 dana,koliko cemo cekati na ovu vest,ako je istina
Leave a comment:
Leave a comment: