Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NI
    replied
    Originally posted by Sandugp View Post
    Danas su kod mene na poslu izbacili jednu koleginicu. Tacnije oterali je kuci. I to ne sefovi i odgovorna lica, vec koleginice iz njene kancelarije. Naime, stigao joj je decko iz Nemacke i ljubila se sa njim.
    Panika je uveliko prisutna. Hteli mi to priznati ili ne. I siri se .... Siri se kao rak u poslednjem stadijumu. Mi je sami sirimo. Svesno - nesvesno ... Nebitno je.
    Vidi se po broju postova vezanih za ovu temu. Koji na jednom sportskom forumu daleko premasuje sve ostali postove iz svih ostalih tema. Sto je sa jedne strane razumljivo zbog aktuelnosti, ali sa druge upravo govori u prilog ovome sto pisem.
    U krizi imas uvijek tri problema. Jedan je panika, drugi je ignorisanje problema tj. neinformisanost i treci je nedisciplina. To troje ide odlicno ruku pod ruku. Sto je tokom vjekova kostalo vise zivota? Rekao bih najvise nedisciplina pa neinformisanost i na zadnjem mjestu panika. Iskustvo tvoje kolecinice je tipicno. Ono je klasicni znak panike. ALi panika brzo prodje.

Svaka vlada ima tendenciju prvo da skriva problem a potom da plasi racunajuci da ce strah uciniti ljude disciplinovanim. Nas mentalitet je na zalost takav da ce panika proci a ljudi nece postati disciplinovani. Talijani su malo bolji od nas Balkanaca, ako su ista bolji. Prve mjere su bile dovoljne, ali mislis da su se Talijani drzali njih? Da su stojli metar jedan od drugog, da se nisu rukovali itd.

Vidio su Klopovu reakciju. Ostra, ali mi se svidja. Sakam se najvise prenosi virus.

Italija ima 6.64% mrtvih a Njemacka 0.17%. To je u prvom redu njemacka disciplina a tek onda njemacka medicina. Ako imas 6.6% mrtvih moras biti drastican u mjerama. Sa 0.17% imas luksuz da budes manje drastican.
    Last edited by NI; 12-03-20, 14:26.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    [QUOTE=limun;2091155]Bravo Urose, skroz se slazem s tobom.

Sve neophodne informacije vezane za virus mozemo naci na sajtovima koji daju zvanicne podatke.

/QUOTE]

po postovima,uroš je najviše utrtio

a glede zvaničnih podataka...eh...šta da napišem i ne povredim Pravilnik sa veliko p

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Popiti teglu one esencije, sta li je ono, kiselog krastavca. Ono leci i pijanstvo i koronu. Namazati vinjak na vrat, u dzepove i po odeci staviti belog luka. Prati zube rakijom od 40 gradi

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Danas su kod mene na poslu izbacili jednu koleginicu. Tacnije oterali je kuci. I to ne sefovi i odgovorna lica, vec koleginice iz njene kancelarije. Naime, stigao joj je decko iz Nemacke i ljubila se sa njim.
    Panika je uveliko prisutna. Hteli mi to priznati ili ne. I siri se .... Siri se kao rak u poslednjem stadijumu. Mi je sami sirimo. Svesno - nesvesno ... Nebitno je.
    Vidi se po broju postova vezanih za ovu temu. Koji na jednom sportskom forumu daleko premasuje sve ostali postove iz svih ostalih tema. Sto je sa jedne strane razumljivo zbog aktuelnosti, ali sa druge upravo govori u prilog ovome sto pisem.
    Last edited by Sandugp; 12-03-20, 12:52.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    To sam procitala negde: samo rakija i beli luk, iako ne garantuje zastitu od korone, od smrada niko nece hteti da ti pridje i ljudi ce ostati na bezbednoj udaljenosti
    Pa to, to. Samo sto ja to praktikujem i bez korone, ljudi mi svakako smetaju, s njom ili bez.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ma i mene boli uvo. Da li korona danas, sutra nesto drugo, prekosutra nesto trece, nemam tu sta da pricam.

A moj deda je npr toliko bolestan da bi ga obicna temperatura dotukla. To je ciganstura koja me indoktrinirala za Zvezdu kao i celu porodicu, pre svega moj prijatelj dobar, i ako sam nekoga voleo i volim, to je taj covek.

Da li ce on umreti od obicne temperature, korone, nekorone, potpuno mi je svejedno. A i nemam za cim da placem i da mi bude zao jer sam hriscanin i znam da je bio dobar covek.

Ja bih panicio da to kosi i mlade ljude i sve redom, ovako dok su stariji, pa nece ziveti 1000 godina.

Tako da mi je i ta prica kao "imas li nekoga starijeg"... pa naravno da imam, kao racionalno bice shvatam da niko vecno ne zivi i da svi moraju da umru.

Mada priznajem da je totalno drugacija perpsektiva kada gledas kroz oci hriscanina i kroz oci nevernika kome je ovo po sopstvenom shvatanju, jedino sto ima.

Ja samo ne bih voleo da se niko muci, a to sto stariji umiru, pa tako to obicno ide. Stariji ljudi umru, da li ih pokosila korona ili nesto drugo, tako stvari idu.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    To sam procitala negde: samo rakija i beli luk, iako ne garantuje zastitu od korone, od smrada niko nece hteti da ti pridje i ljudi ce ostati na bezbednoj udaljenosti

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Ja se inace unistavam od bijelog luka, ni ljudi me nece, a ne neka tamo korona

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    I ja sam svakodnevno u kontaktu sa bas dosta ljudi. Mislim da se rukujem makar sa 50 ljudi svaki dan. Plus sto diram stolice, case, tanjire, kvake koje je prije mene dotaklo ko zna koliko ruku... Plus sto strasno nezdravo zivim. Ja vjerujem da cu sigurno zakaciti virus, ali me nekako bas boli uvo. Nedelju dana cu da prelezim, kao sultan i da ne radim nista... Taman koje kilo da izgubim.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Uros je lepo rekao, uvek se ima sta pametno pogledati i procitati umesto panike.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ma bice nam dosadno, svi sportovi se otkazaju, sta da radimo, sta da gledamo

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Nemojte da sirite paniku.

:glasom Karamele:

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ja sam od jutros primetila drugaciju atmosferu u gradskom prevozu, poprilicno je tiho i nekako napeto.

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Vi sto citate knjige i zivite u buricima uzivajte i dalje, ja moram da radim da se krecem medju svetom sa kojim i radim izmedju ostalog, plus da brinem o bolesnima.

Oni koji ne zele da se informisu i ne zele da znaju sta se desava, ni da bi pomigli sebi i drugima, medju njima je najlakse "siriti paniku".

Srecno svima.
    Ja sam dnevno u neppsrednom kontaktu sa najmanje 500 ljudi. Neretko i sa 1000. Znaci ugrozeniji sam od tebe.
    Znaci najebao sam

Leave a comment:

Working...