Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Beocca
    replied
    Originally posted by torpedo View Post
    Ja imam određenu dozu simpatije za Rafu. Ratnik je, seljače, bori se do zadnje kapi znoja. Ni on nije trebao biti veliki šampion jer nije genetski predodređen kao ni Novak. Njima treba neko plave krvi da ga vodaju i pokazuju.

ALERT-meni se slosilo

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by DinoFC View Post
    Ucini mi se vise da se nerviras nego da ti je smijesno. To je bio proces, nije mi doslo preko noci. Pisao sam vec o tome, nije toliko nevjerovatno koliko predstavljas.

Mozda je nevjerovatnije da Fedovi navijaci navijaju (slave) za gaconju koji je jednodimenzionalnom igro unistavo Rogerovu karijeru u mecu kojim izjednacuje najsvetiji Rogerov rekord. Ha ya
    Sto bih se nervirala oko toga, prvo mi je bilo neverovatno, sad mi je samo smesno [emoji3]

A kad bi razmislio, shvatio bi zasto su Fedovi fanovi uglavnom navijali za Nadala juce.

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Ja imam određenu dozu simpatije za Rafu. Ratnik je, seljače, bori se do zadnje kapi znoja. Ni on nije trebao biti veliki šampion jer nije genetski predodređen kao ni Novak. Njima treba neko plave krvi da ga vodaju i pokazuju.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Originally posted by Kilo soli View Post
    sampras ima 14 GS

rafa ima 13 RG

Hahahhaah, bolesno.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    sampras ima 14 GS

rafa ima 13 RG

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    Sto ljutkasta, ne shvatam...
    Meni je samo smesno kako si od onakvog Nadalovog fana postao ovakav Djokovicev fan [emoji3]
    Kad bi sad izvukli neka prepucavanja od pre par godina, mozda bi i ostali onda videli kako je ova promena prosto neverovatna [emoji3]

Ucini mi se vise da se nerviras nego da ti je smijesno. To je bio proces, nije mi doslo preko noci. Pisao sam vec o tome, nije toliko nevjerovatno koliko predstavljas.

Mozda je nevjerovatnije da Fedovi navijaci navijaju (slave) za gaconju koji je jednodimenzionalnom igro unistavo Rogerovu karijeru u mecu kojim izjednacuje najsvetiji Rogerov rekord. Ha ya
    Last edited by DinoFC; 12-10-20, 23:40.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by torpedo View Post
    Kako se zove onaj pas...Paki, tako nekako. Da se ugleda na njega, izašao iz ormara i demonstrativno izdero onu knjigu.
    Pako se zove pas, a taj jede sve sto stigne [emoji3]

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by DinoFC View Post
    Hahahaha, alaj me castis. Losa karakterna osobina, vjerovatno analogija na realni zivot, preletac. Bas si ljutkasta, jebote. hshaha al ne zamjerim tebi nista cak mi je simpaticno
    Sto ljutkasta, ne shvatam...
    Meni je samo smesno kako si od onakvog Nadalovog fana postao ovakav Djokovicev fan [emoji3]
    Kad bi sad izvukli neka prepucavanja od pre par godina, mozda bi i ostali onda videli kako je ova promena prosto neverovatna [emoji3]

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Kako se zove onaj pas...Paki, tako nekako. Da se ugleda na njega, izašao iz ormara i demonstrativno izdero onu knjigu.

Leave a comment:

• shminka
    replied
    Kao što i Nolo sam kaže, vjerujemo samo u promjenu

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Tu sam da je ohrabrim da krene na utabani put da postane Djokotard

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Ma dobra je Bojana ona je ustvari skriveni Novakov fan ali je sramota izaći iz ormara

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    To ono neprijatelj moga prijatelja..........

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Brao, to ti je sad isto, navijao za Fedju ili Rafu. Ni oni se vise ne razaznaju izmedju sebe.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Mada sta znas mozda i gleda kao paket sad Fed/Rafa isti fan base, pa mi zamjeri.

Kad vidim koliko je Kris Evert slavila Nadalovu pobjedu, sigurno je i Boki
    Last edited by DinoFC; 12-10-20, 23:19.

Leave a comment:

Working...
X