Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marija81
    replied
    Tja ,samo vas čitam kako kukate oko Dina i da je "preletač"...
    Šta ja da radim...da se muža kao Nadalovca koji me zeza od nedelje odreknem?

Vrhunac je jutros bio...pročitao da je Novak šetao bos i kaže :"Naravno da će ići bos..."
    Reko' skontao čovek Noleta i njegovu filozofiju, a on nastavi :"...kad' ga Rafa izuo u nedelju."

I sad' smišljam kako da se osvetim...

Šalu na stranu Rafa i Rodžer zaslužuju poštovanje zbog svega što su uradili i postigli, ali Novak je Novak...dobro i Del Po po malo

Leave a comment:

• Beocca
    replied

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Kad bi isli po svajcarskim portalima, videli bi i da Federer nije bas skroz omiljen, ima i tamo hejterskih komentara i to sudeci po imenima onih kojih i ostavljaju, to su Svajcarci.
    Uglavnom je zamerka sto je toliko zastupljen u medijima i sto su u 99% slucajeva te vesti pozitivne i sto ga ne kritikuju, plus da je on samo jedan teniser, prebacivac loptice i nista drugo...
    tako da nijedna zemlja nije operisana o hejtovanja

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Originally posted by madrid View Post
    U Spaniji mnogo vise ljudi mrzi Nadala nego u Srbiji Djokovica ili posebno u Svajcaraskoj Feda. Bas je neuporedivo. Mrze ga odredjeni zbog njegovih stavova i svake godine sve vise. Nema to vez sa tenisom. Mrze ga jer je kod nezavisnosti pricao, da uvek vidi Kataloniju kao deo Spanije, kada je Sances postao premijer (na ustavni ali jako cudan nacin, da premijer postaje onaj koji proglasi glasanje za nepoverenje vladi, pa ako prodje a oborili su vladu Rahoja tako), pa je Rafa rekao da bi bilo fer da gradjani izglasaju, ne vole ga jer uopste u intervjuima nije "iz te price", neki ga ne vole cak jer navija za RM iako je to manji broj, neki ga ne vole zbog nekih odgovora o zaradi poa okrenuli da je seksista. I ima jos par razloga. Ali neuporedivo je to sa Novakom i Rodzerom u svakom slucaju. Javna je tajna da ima stotine hiljada ljudi bar, koji ga ne mogu ocima. Samo i treba da ga bude bas briga, nista lose ne radi.

Nisam imala pojma da ima toliko ljudi bas koji ga ne podnose, i to eto iz raznih razloga i pobuda, ali nije ni Novak u nista boljoj poziciji.
    Od fakin poreza, zene, taste, strica, oca, brace, raznih opskurnih likova sa kojima voli da ocijuka, sto se nije "izjasnio za ono trodnevno batinanje, a vazna mu prava crnaca", piramide, grli drvece, Pepe, crkva, kristali, antivakser meditacija i vrv ne mogu da se setim svih sranja i budalstina, sto svojom "krivicom", sto totalnim nerazumevanjem i ogranicenoscu palanacke javnosti.
    A i da je po ukusu sirih masa, opet bi bilo grupa i ljudi koji bi hejtovali, prosto je to tako u nasoj prirodi.

Ali i inace ljudi su ekstremno glupi. Prvo svaki covek, pa samim tim i sportista ima pravo i na misljenje i na stav, i na privatan zivot, Novak eto nazalost voli svoj da deli sa svima ali to su normalni zdravi, mladi, porodicni ljudi. Niti su kriminalci, niti su nekome nesto uzeli, sve svojim krvavim radom postigli i dostigli sportske visine koje malo ko i moze i da zamisli i onda jos ne smes ni da zines, jer boze moj moze neko da te opljune, moras da imas opsteprihvacen drustveno ispravan stav, i da ne talasas previse.
    Drago mi je sto se ne trza mnogo oko toga, niti uzbudjuje, fura svoj fazon i zabole ga. A cinjenica je da ga te mambo-dzambo egzibicije ispunjavaju i pune mu baterije. Samo je to vazno i samo je to bitno.

Mada ovo Rafi nije trebalo nikako da kritikuje macana Sanceza, to mu vec debelo zameram

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Originally posted by shminka View Post
    Ubjedjujem ja tako dobroh druga, fedjinog navijača žestokog već mjesecima da je Novak najbolji, neće ni da čuje...

i sad nakon finala RGa, ponosno kaže...ne možeš biti goat i izgubiti 6-0 u GS finalu...rekoh upravu si, a pogotovo ne ako u istom osvoji 4 gema

Ima vremena da se covek pomiri s tim da je Rodzer treci najbolji

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    shminka je musko
    poenta je ista

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Ubjedjujem ja tako dobroh druga, fedjinog navijača žestokog već mjesecima da je Novak najbolji, neće ni da čuje...

i sad nakon finala RGa, ponosno kaže...ne možeš biti goat i izgubiti 6-0 u GS finalu...rekoh upravu si, a pogotovo ne ako u istom osvoji 4 gema [emoji3]

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by Kilo soli View Post
    Da... Goat si kad imaš meč lopte, pa sjebeš meč-nadam se da si mu odgovorila
    shminka je musko

Leave a comment:

• Beocca
    replied

i sad nakon finala RGa, ponosno kaže...ne možeš biti goat i izgubiti 6-0 u GS finalu...rekoh upravu si, a pogotovo ne ako u istom osvoji 4 gema
    Da... Goat si kad imaš meč lopte, pa sjebeš meč-nadam se da si mu odgovorila

Leave a comment:

• Larisa
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Zato sto je Novak na strani sila zla, a Fedja i Rafa na strani dobra.
    Mišljenje mi je da su navijali za Rafu zato, što je i posle debakla, Novak i dalje veća pretnja Rodžeru da ga svrgne sa trona GOATa nego Nadal.

Ok, dostigao ga je pre Noleta, ali videćemo ko će ga prvi prestići

Još mi konja za trku imamo

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    I Nadal je gubio sa 0 setove u finalu slema

nego taj drug treba ovde da dodje

Leave a comment:

• shminka
    replied

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Zato sto je Novak na strani sila zla, a Fedja i Rafa na strani dobra.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    misli na W verovatno,ali gresi

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Ja nisam shvatio što su navijali.

Leave a comment:

Working...
X