Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DinoFC
    replied
    Kao da je predosjetio sa čim ima posla...

Nisam detaljno nikad ušao u taj slučaj. Malo sam se podsjetio.

Federer said: “I don’t trust his injuries. I’m serious “I think he’s a joke, you know, when it comes down to his injuries.”
    He said: “I was just upset at him calling the trainer out for no obvious reason against my buddy, Stan, in a five-setter. That was it.

Začetnik fejker teorije. Mislio sam da su to plasirali navijači ili zlokobni novinari...ahhahaha

https://www.express.co.uk/sport/tenn...nd-Slam-titles
    Last edited by DinoFC; 13-03-21, 15:46.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Da, Svajcarska propala drzava, sigurno imaju sns...

A kakve veze ima izvor, porodica Djokovic je bila na proslavi SNS-a.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Ko da Deda ne podržava neki švajcarski SNS.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Nesto ne znam ni da se neki vrhunski igrac tada br.1 ostrvio ikada na nekog mladjeg, cuj u odbranu svog kolege, smrc, smrc, a kolega nume sam da se brani treba mu drveni advokat protiv nejaci. Hehe, kakva prica.

Srdjan jeste covek na svoju ruku, bahat, prilicna sirovina, nevaspitan, tipican Srbenda i naravno da danas retko ko da nesto hoce da posluje nema veze sa snsom, ali sekta je na vlasti od 2012. u Beogradu od 2013. Novak je zahvaljujuci prvo sebi jer je ocigledno redak materijal, pa svom ocu koji je krv propisao dok mu nije mnogo toga omogucio za razliku od Svajcaraca, zapoceo tu istoriju mnogo pre sekte zajedno sa porodicom.
    Uostalom bio je na mitinzima i zavrsnim predizbornim konferencijama DS, drzao cak i govore. Dakle ne vidim problem, tipicna nasa stvarnost.

A da ga Federer nije napadao sigurno se ne bi ovaj tako ponasao, jer tada u to vreme nije im je to bilo pravo, a ovakav lik to ne zaboravlja.

Iskreno se nadam da nece doci na SO.

Ali kako se povlace izvori iz zute stampe po potrebi :roleys:

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Mogao bi da napravi hotel na Zlataru ili Staroj Planini i razvija zimski turizam.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by Indigo View Post
    Ne znam koliko je to krajnost. Mislim da je to srz.

Nek dodje Roger, mozda mu se I svidi Srbija pa kupi neku nekretninu
    Toliko lud nije

Pa onda ispada da svi roditelji koji cute ne vole dovoljno svoju decu
    to nije srz, srz je da je on bahat i da je sirovina, a sad kad imaju para koliko hoce, te osobine su jos izrazenije

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    To sto ga ja dovodim u vezu sa SNSom ne radim bez razloga, nego zato sto su i to cinjenice.

https://svet-scandal.rs/srdan-dokovi...roslavi-sns-a/

I Indigo, ti si otisao u drugu krajnost, ja nikad nisam nista rekla o njemu kao o ocu, ja sam govorila o njemu kao o nekome koji je uvek i svuda pljuvao Federera i vrejdao ga, koji je milion puta presao granicu dobrog ukusa i koji ce to i dalje da radi. I da zbog toga, Federer nikad ne treba da se pojavi na turniru u Beogradu.
    Ne znam koliko je to krajnost. Mislim da je to srz.

Nek dodje Roger, mozda mu se I svidi Srbija pa kupi neku nekretninu

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    To sto ga ja dovodim u vezu sa SNSom ne radim bez razloga, nego zato sto su i to cinjenice.

https://svet-scandal.rs/srdan-dokovi...roslavi-sns-a/

I Indigo, ti si otisao u drugu krajnost, ja nikad nisam nista rekla o njemu kao o ocu, ja sam govorila o njemu kao o nekome koji je uvek i svuda pljuvao Federera i vrejdao ga, koji je milion puta presao granicu dobrog ukusa i koji ce to i dalje da radi. I da zbog toga, Federer nikad ne treba da se pojavi na turniru u Beogradu.

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    Nije iskren nego je idiot.
    Bez Srdjana nista ne bi bilo od Novaka I njegove karijere. Tesko da je idiot, mozda ostrascen, nacionalista, drzak, bezobrazan ali idiot nije.

Dovoditi ga u vezu sa SNS je bas onako neukusno, jer se zna kako I na koji nacin se ta bagra obogatila I dosla na poziciju.

Srdjan je otac pre svega, balkanac, koji ne bezi od svog mentaliteta I njegov prekid svesti se desava onog momenta kada neko nesto lose kaze za njegovo dete. Jer to je Novak, njegovo dete.
    A nije da su mu mediji naklonjeni.

Ja nemam decu a mislim da je to pridrodni mehanizam, zastita sopstvene krvi, sa sigurnoscu mogu da kazem da bi svaki roditelj zivot dao za svoje dete.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Ovo je jedna od većih gluposti i podmetačina, svog sina je doveo do visina kakve Srbija, a ispostaviće se i svet ne pamti. Kakav SNS, kakvi bakrači. Stvarno je epohalna glupost reći takvo nešto.

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Bojana jel to kod tebe PTSP

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by talicni View Post
    idio ne moze sam ni iz cega bez icije pomoci stvoriti sampiona kakav je nole! i to ne samo igracki vec u svakom pogledu. i to je jedina cinjenica!
    Nije bez pomoci, a jeste idioot, bahat, sirovina, klasican snsovski materijal.

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Auuuuu, al ste zastranili

Leave a comment:

• talicni
    replied
    idio ne moze sam ni iz cega bez icije pomoci stvoriti sampiona kakav je nole! i to ne samo igracki vec u svakom pogledu. i to je jedina cinjenica!

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Nije iskren nego je idiot.

Leave a comment:

Working...
X