Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DinoFC
    replied
    A najgore od svega poceo radit prije 15. dana a nikad nista do sad nisam slomio. Bas sranje u bojama. Nadam se da cu moc hodat kroz 10 dana

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Ala si se sredio
    Samo mogu da ti pozelim da se sto pre oporavis, i slusaj dr, ne glupiraj se.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Jucer na tenisu iskrenem nogu na liniji gdje su pridonijele lose patike i napukne mi 5. metatarzalna kost. Stavili mi gips i kontrola za 7. dana.
    Da li se neko susretao sa takvom vrstom povrede?Ja ne planiram da nosim duze od 14. dana gips
    Last edited by DinoFC; 14-03-21, 12:45.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Kako si ovo povezao i do kakvog zakljcka si dosao, pa hahahaahahahahahahahahaha

Uglavnom, Federer ovde ne treba da dolazi, ovaj forum je cist dokaz onog sto sam pricala, izvizdali bi ga.
    A Srbija je jos gora, prepuna raznoraznih kabadahija kao sto je Srdjan Djokovic.

Leave a comment:

• talicni
    replied
    to ne znaci da mirka nije provocirala vavu (bez ikakvog povoda) i tada i ranije (vimbldon) i vikala mu da je placljivo deriste (sto se jasno moglo cuti i u lajv prenosu). sta je ovaj trebalo da uradi? da ne igra DC? jel to sto je igrao DC neko opravdanje za njeno ponasanje? a ako je nesto sumnjivo onda je to fedov WO pred finale. sa rijecima da odustaje jer ne moze da igra na potrebnom nivou da bi mogao da dobije mec! a ne noletovi MTO.

kada smo vec kod SBBKBB - sta bi se pricalo da je tako nesto uradila jeca? da je jelena dobacivala vavi na onom RG mecu na ML i provocirala ga i govorila mu da je placljivo deriste i da je nole nakon toga uzeo mec? i da to poslije uradi ponovo na nekom drugom mecu?!
    Last edited by talicni; 13-03-21, 18:04.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by talicni View Post
    tog vavu niko u kariejeri nije provocirao kao mirka i ako je trebao fed da ga stiti od nekoga onda je to od svoje zene!

https://www.smh.com.au/sport/tennis/...18-11onwi.html
    To su oni raspravili, odmah posle tog meca i nedelju dana kasnije uzeli zajedno DC.

Leave a comment:

• talicni
    replied
    tog vavu niko u kariejeri nije provocirao kao mirka i ako je trebao fed da ga stiti od nekoga onda je to od svoje zene!

https://www.smh.com.au/sport/tennis/...18-11onwi.html

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Bas me zanima da se pojavi neko ko se tako ponasa prema npr.Kecmanovicu, ko trazi sumnjive MTO na DC mecu, da li bi Djokovic cutao ili bi nesto rekao?
    A posebno me zanima kakva bi bila vasa reakcija...

Leave a comment:

• talicni
    replied
    da, djokovicevoj klupi je viknuo da ucute 2008. u MCu. permutovao sam. (editovano)

a predmet je bilo kako je pocelo. a pocelo je da je jedan veliki sampion i tadasnji GOAT ucestalo opanjkavao nadolazaceg klinca (gore je samo period kada je nole imao 19-24 godina a ovaj vec uveliko bio proglasavan za GOATa).
    Last edited by talicni; 13-03-21, 17:36.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ono shut up je protiv Del Potra na RGu i nema veze sa Djokovicem.

Za 20 godina ste samo ovo nasli, ja bih oborila forum kad bih krenula da vadim sve Djokoviceve ispade, od pickaranja publike preko protivnika do sopstvenog boksa.

Leave a comment:

• talicni
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Nesto ne zmam ni da se neki vrhunski igrac tada br.1 ostrvio ikada na nekog mladjeg, cuj u odbranu svog kolege, smrc, smrc, a kolega nume sam da se brani treba mu drveni advokat protiv nejaci. Hehe, kakva prica.
    pa istog tog vavu je mirka provocirala iz loze i vikala mu da je uplakano deriste kada je bio pred pobjedom nad fedom na WTFu. ovaj izludio i izgubio mec a zalio se da mu je to isto radila i na vimbliju. sta onda reci za nju ako je srki idiot i sta ti sve ne.

ali ove 3 slike govore mnogo toga, iako se na njima ne vide ni nole ni fed:

d1mlfzqvmfx51.jpg
    k5pj3qvvmfx51.jpg
    wlathx1wmfx51 (1).jpg
    Last edited by talicni; 13-03-21, 16:41.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Ovo mi sve više liči na sumiranje karijere. Ne mogu reći da nije prikladan trenutak.

Leave a comment:

• talicni
    replied
    Originally posted by DinoFC View Post
    Kao da je predosjetio sa čim ima posla...

Nisam detaljno nikad ušao u taj slučaj. Malo sam se podsjetio.

Federer said: “I don’t trust his injuries. I’m serious “I think he’s a joke, you know, when it comes down to his injuries.”
    He said: “I was just upset at him calling the trainer out for no obvious reason against my buddy, Stan, in a five-setter. That was it.

Začetnik fejker teorije. Mislio sam da su to plasirali navijači ili zlokobni novinari...ahhahaha

https://www.express.co.uk/sport/tenn...nd-Slam-titles
    to je bilo 2006. kada je nole bio van top 20, tek nadolazeci talenat i imao 19 godina!

MC 2008, 20 godina.

ovo gore je iz 2009. kada je nole imao 21.

poznati prstic iz 2011, nole tek navrsio 24.

tu bi se mogli dodati i intervjui nakon meceva SF na USO 2010 i 2011.

Last edited by talicni; 13-03-21, 17:33.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Mislim da mu je najdraži trenutak karijere RG 2011. ili barem u TOP 3.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Kakve veze ima uređenost države, svaka ima barem po jedan SNS.
    Siguran sam da Deda podržava švajcarski, tako mi deluje.

Leave a comment:

Working...
X