Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Kilo soli View Postja sam znao da je rafin fan,ali je dao tako koncizno objasnjenje i jasne argumente da mi je glupo nekome trljati to na nos
nananana ti si bio nananana
Leave a comment:
-
Originally posted by Kilo soli View Postja sam znao da je rafin fan,ali je dao tako koncizno objasnjenje i jasne argumente da mi je glupo nekome trljati to na nos
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostTi si ovde od 2017., da znas kakvi su se obracuni ovde vodili i tebi bi bilo presmesno sto je Dino sad Djoko fan
Leave a comment:
-
Dino ne samo sto je postao Djoko fan, nego ce postati i najveci Nadalov hejter ovde
Leave a comment:
-
Originally posted by torpedo View PostPusti Bojanu, njoj kad je dosadno ona podkuva pa ko se upecauživa u tome.
ja samo napisem svoje misljenje, nisam ja kriva sto ima puno njih koji imaju skroz suprotno, pa dok svima odgovorim (jer sam tako vaspitana), to se razvuce
Leave a comment:
-
Originally posted by shminka View PostNe znam ni ja više, samo znam da trenutno Novaka najradije gledam i volio bih da sruši sve rekorde
Skontaš u po frke da samo Želju voliš, a da je ovo ostalo sve promjenjiva kategorija
Leave a comment:
Leave a comment: