Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• torpedo
    replied
    Originally posted by Cassius Clay View Post
    Ali Bojani treba skinuti kapu. Video sam preko 25 puta za vreme bitisanja na forumu, a slabo sam na tenis pdf, kako je napadaju kao hijene, hordaški
    Pusti Bojanu, njoj kad je dosadno ona podkuva pa ko se upeca uživa u tome.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Originally posted by shminka View Post
    U istom smo taboru Dino, moramo svoj topik otvoriti, jer ovi Novakovci nam ne mogu zaboraviti nikada godine prepiranja i hejtanja i neće nas prihvatiti

Novak Đoković - tema za sekundarne navijače

25k, čujemo se dogodine

Sekundarni navijaci ahahahah
    E da mi je neko rekao da cu i ovo da dozivim

Dobrodosli ste naravno, za sve koji progledaju, osveste se i dozive katarzu, nema problema

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ali Bojani treba skinuti kapu. Video sam preko 25 puta za vreme bitisanja na forumu, a slabo sam na tenis pdf, kako je napadaju kao hijene, hordaški

Leave a comment:

• shminka
    replied
    Originally posted by DinoFC View Post
    Shimnka mi je vazda bio enigma sto se tice za koga navija. Naginjao ka Fedu ali je bio postovalac vecine tenisera i tenisa a to nije karakteristika Fedovog fana pa ga je to diskreditovalo kao istog
    Ne znam ni ja više, samo znam da trenutno Novaka najradije gledam i volio bih da sruši sve rekorde

Skontaš u po frke da samo Želju voliš, a da je ovo ostalo sve promjenjiva kategorija

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Shimnka mi je vazda bio enigma sto se tice za koga navija. Naginjao ka Fedu ali je bio postovalac vecine tenisera i tenisa a to nije karakteristika Fedovog fana pa ga je to diskreditovalo kao istog

Prihvatit ce nas . U odlucujucoj bitci smo izabrali pravu stranu, na vrijeme.
    To samo znaci da nisi niciji navijac, da veoma lako okreces ledja kad je tesko, nije bas neka lepa osobina

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Moraš ponekad baciti neki kamen ili barem kamenčić, naravno ne na svoga.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Najgori navijači su Rogerovi i Novakovi ubedljivo. Ono za koplje su gori od Rafinih

A i opustite se, ja sam toliko klubova promenio u američkom fudbalu itd. Treba vremena da se spozna veličina.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied

Prihvatit ce nas . U odlucujucoj bitci smo izabrali pravu stranu, na vrijeme.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Novakovci - najgori navijaci.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by shminka View Post
    U istom smo taboru Dino, moramo svoj topik otvoriti, jer ovi Novakovci nam ne mogu zaboraviti nikada godine prepiranja i hejtanja i neće nas prihvatiti

25k, čujemo se dogodine

racunaj dasi izbacen iz grupe

Leave a comment:

• shminka
    replied

25k, čujemo se dogodine

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ja za njega navijam poslije povratka 2018. 5-1 slem finala, nije lose.
    Bravo Dino ljuDino

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Ne čudi me da ti mrziš Zvezdu.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Odlican rezultat.
    Necu vise otvarat tvoje poruke, 2-3 otvaranja vise nego dovoljno za cijelu godinu. Pozdrav

Leave a comment:

Working...