Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Beocca
    replied
    ide neka emisija na RTS-u,tri prof dr pr mr

i jedan sa najcrnogorskijem naglaskom na svetu,infektolog inace,kaze MI NIKAD NISMO BEZALI OD TAKVIH PAVCIJENATA...pa

dodato-el gledo neko PSIHO od 8-stigo je od korone do rezevi zlata
    Last edited by Beocca; 12-03-20, 20:53.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Patients who reported no pre-existing ("comorbid") medical conditions had a case fatality rate of 0.9%. Pre-existing illnesses that put patients at higher risk of dying from a COVID-19 infection are

Kad se ovo sabere sa sansom da ga uopste dobijes, sve ti bude jasno
    Last edited by DinoFC; 12-03-20, 17:06.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Evo za Rićmu kad je tako open-minded.

Ima materijala na yt dobrog masu

Leave a comment:

• Ricma
    replied
    Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Uros je lepo rekao, uvek se ima sta pametno pogledati i procitati umesto panike.

4 sata Tesinog intervjua i pet sati Bosnicevog intervjua. Moze covek taman da istrazuje i druge yt kanale.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    Originally posted by DinoFC View Post
    Ludilo se nastavlja, sve se zatvara i prekida jer ako bi neka luda glava rekla nemojte ljudi panicariti nije toliko strasno mislim da bi se cijela planeta okomila na njega, ziv ne bi ostao. Za ocekivat je do kraja mjesec da se ovo sranje smiri
    peak,kažu stručnjaci oko uskrsa...

kako je izeđu gregorijanskog i julijanskog samo nedelj dana,nisu precizirali

u međuvremenu
    https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2164501.aspx

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Još mi sa ovih područja i nismo paničari (čast izuzecima, prepoznaće se ) Pregurali smo nestašice i neimaštinu za vrijeme raznoraznih ratova. Gledam ove austrijance, prave zalihe ko da je sudnji dan. Nije mi samo jasno što navlače toalet papir. Kod mene od danas marketi i kafane do 18.00. Samo napravili redove u prodavnicama, kad sam vidio gužvu odustao od kupovine.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Zna se iz cije kuhinje to dolazi.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Ludilo se nastavlja, sve se zatvara i prekida jer ako bi neka luda glava rekla nemojte ljudi panicariti nije toliko strasno mislim da bi se cijela planeta okomila na njega, ziv ne bi ostao. Za ocekivat je do kraja mjesec da se ovo sranje smiri

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Leave a comment:

• Mihajlo10
    replied
    Ovaj South Park je stvarno najbolji crtani svih vremena,u istoj toj epizodi Kartmen namerno zarazi Kajla HIV virusom a evo sada u stvarnosti Gober je kao namerno zarazio Donovana Micela koronom i kao sto se Kartmen sprdao sa HIV-om,kao on je popularan zato sto je HIV pozitivan,tako ce sad popularni da budu samo oni koji su korona pozitivni. Ludi Amerikanci.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ne znam, čekam da dežurni konzumeri nametnutih vrednosti dodju i objasne nam da ako se ne vakcinišemo, samo ćemo širiti bolest.

Neće nas taj koji pravi produkt naterati da se vakcinišemo i da države kupe vakcine, nas će masa rastrgnuti. Masa samu sebe porobljava.

WHO ovo, WHO ono. Ima toliko naučnika koji govore drugačije, ali oni nisu na platnom spisku WHO ili drugih organizacija.

Leave a comment:

• Mihajlo10
    replied
    Mene ovo podseca na onu epizodu south parka kad se Kartmen zajebava ja nisam samo pozitivan ja sam HIV pozitivan a lek ima samo Medzik Dzonson,vakcinu napravio od love.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied

Eto kakve su Ere kada ih mediji zaplaše. Po čoveka napolju nije bilo. Ja sam bio klinac pa se kroz maglu sećam, kao da dolazi apokalipsa.

Ako treba narod će se zbog korone povući hahaha

Leave a comment:

• Crni Đorđe
    replied
    Na tu temu marketinga u kriznom periodu, uvek mi padne na pamet film "Zaraza" sa Fišburnom i Dejmonom.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Prvo napraviš hook. U ovom slučaju produkt br 1. Probiješ se na jednom tržištu, sa prašinom i najavom problema.. Npr Kina. Pre-frame-uješ ostatak da zna o čemu se radi. Pošto se produkt 1 sam širi, dogrevaš pričom i hajpom medijima. Zatim ide produkt 2 koji je must have. Vakcina. Kupci vide potrebu i smisao nabavki istih, štaviše neophodnost.

Nuspojava čitavog procesa su još neka ekonomska peglanja i sredjivanja.

Ekstra makreting, odlično rade na psihologiji konzumera, čekamo još vakcinu, znamo da je Bil Gejts pričao o ovome i naglasio potrebu za fondovima o sprečavanu zaraznih bolesti.

Lagan obrt mase novca, vrlo lagan.

Leave a comment:

Working...
X