Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljudi imaju potrebu da pricaju o tome, to je sasvim normalno i ne mora da znaci da je panika, ali jednu dozu straha sigurno skoro svi osecamo. Ako ne za sopstveno zdravlje, a ono za zdravlje svojih starijih clanova porodice.
-
Bravo Urose, skroz se slazem s tobom.
Sve neophodne informacije vezane za virus mozemo naci na sajtovima koji daju zvanicne podatke.
Neprestano diskutovanje o virusu je pokazatelj da smo preplaseni. Strah ne dozvoljava racionalno razmisljanje, nikako nam ne ide u korist da panicimo.
Leave a comment:
-
E vakcinisati me neće niko. Mogu samo da me ubiju. Mrš bre više sa vakcinama i biznisima.
https://www.statnews.com/2020/03/10/...ss-investment/
Gde mi živimo
Leave a comment:
-
Pa krećem se i ja ali daj mi jedan benefit panike? Ako ja operem ruke, ako vodim računa o sebi, šta dalje treba da radim? Ja sam rekao umesto online panike bolje pročitati nešto, pogledati.
Ako bi imao simptome javio bih se na testiranje, sklonio malo, dok ne prodje, i to je to. Sve to može da prodje jako tiho i bez padanja u trans.
Da su Japanci padali tako u trans posle cunamija, i posle onih eksplozija, poubijali bi se u onim redovima za vodu.
Panika je neprijatelj ljudske psihe i to je tačka.
Uvek se ima šta pametno pogledati i pročitati umesto panike
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostI SARS i MERS su smrtonosniji, isto pripadaju korona virusima, ali oni nisu bili toliko zarazni kao ovaj, tu je najveca razlika.
Leave a comment:
-
Vi sto citate knjige i zivite u buricima uzivajte i dalje, ja moram da radim da se krecem medju svetom sa kojim i radim izmedju ostalog, plus da brinem o bolesnima.
Oni koji ne zele da se informisu i ne zele da znaju sta se desava, ni da bi pomigli sebi i drugima, medju njima je najlakse "siriti paniku".
Srecno svima.
Leave a comment:
-
I SARS i MERS su smrtonosniji, isto pripadaju korona virusima, ali oni nisu bili toliko zarazni kao ovaj, tu je najveca razlika.
Leave a comment:
-
Znate čega bih se ja plašio... Onog virusa Zapadnog Nila. E tu bih se usrao živ. A kažu ljudi bilo je prošle god 35 kreveta, pacijenata u Belgrado.
Leave a comment:
-
Samo širi paniku moram priznati. Ljudi nastavite sa životima šta se trujete. Čitajte neku knjigu. Perite ruke. Pijte tople napitke. Nije vam to dobro za psihičko zdravlje.
Pustite neki film, neku seriju.
Ne menjate širenjem panike činjenično stanje.
Ja sam se povukao u medijsku izolaciju, a napolju ću nomrmalno da se krećem.
Lakše ću i koronu preživeti nego ovaj paničarski globalni atak na mozak.
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostNaravno jer show must go...
A nasa vlada raspisala nabavku za, pajz sad... HITNU nabavku PETNAEST respiratora!
Em juce kaze da ih imamo dovoljno, iako sam bog zna koji je to broj, jer ga niko ne zna, em jbt 15! Kakvi maloumnici
Ovde odavno nista vise nije smesno, mada sam ja ostrascena, ne obracajete paznju mnogo.
I pocecu da panicim def.
Ne panicis ti, ti samo siris paniku
Slazem se sa tobom za nasu vladu. Jer znam da na primer u mom gradu, u bolnici ima samo jedan respirator. I siguran sam da ih u drzavi nema u dovoljnom broju. Tako je i Vodja juce iskusno izbegao da odgovori na pitanje novinara vezano za iste.
Nadajmo se da su dobro procenili i da nam nece trebati vise. Ne bi me cudilo da nisu.
Leave a comment:
-
Marka zvaka?
E ova Sasvim dobra pekara ili kako vec, jest bljaks, jednom usla i fala lepo nikad vise.
A fala i tebi
Leave a comment:
-
Leave a comment: