Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pun Enfildkako to komentarišete. Inače mi nije baš bistro kakva je razlika između skupa od 500-1000-50000 ljudi.
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostOdgovor ti je u stilu našeg predsednika, tj. nema veze sa pitanjem.
Svakako mi preduzimamo mere u skladu sa našim mogućnostima. A to je jako mizerno.
Postavila sam primer Madjarske, koja ima 13 zarazenih, koja je proglasila vanredno stanje, zatvorila skole, fakultete, bioskope, pozorista itd.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostKina je u karantinu skoro vec 2 meseca i to karantinu koje je pitanje da li josn eka drzava moze da sprovede, skroz je pozitivno sto tamo pada broj zarazenih i sto sve to prolazi, ali nije proslo samo od sebe, nego su primenjene rigorozne mere.
Svakako mi preduzimamo mere u skladu sa našim mogućnostima. A to je jako mizerno.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPa zar ne bi bilo loše da to malo izađe na tv ekrane? Ili je bolje da se drži ipak panika?
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostResavanje slucajeva je u porastu zato sto Kina definitivno izlazi iz epidemije, ali pogledaj ostale drzave i pogledaj njihov odnos zarazenih/resenih.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ivan_PG View PostZa sad nema nista od toga,sumnjalo se do jutros za 2 pacijenta ali se ispostavilo kao netacno.
Iskoristili ovi lanci supermarketa i pomamili narod porukama.
Ispraznise se prodavnice,cudo se radi.
Pojavice se to je neizbjezno,samo neka bude sto kasnije.
Sjutra i prekosjutra 25 stepeni,neka ga malo oprzi.
Leave a comment:
-
Umesto samo da prekopiraju od nekih drzava, znaci ne moraju da ukljuce mozak, samo da urade c/p, oni ni to ne znaju
Madjarska uvela vanredno stanje.
Mađarska je saopštila da su zabranjeni događaji na otvorenom sa više od 500 ljudi i zatvoreni događaji sa više od 100 ljudi. To uključuje bioskope i pozorišta, ali ne i radna mesta i tržne centre.
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostEee kad si ga pomenuo, cek da nadjem nesto
Ovo je pre danasnje konferencije
Edit: mislim ko ne zna, ovaj ledjima okrenit sto ocigledno daje upustva kako treba da se ponasaju i sta da kazu je ozloglaseni ministar zdravlja, a ispred njega epidemiolozi, infektiolozi i ostali ,u odnosu na njega, pravi strucnjaci.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostProvereni izvori su provereni izvori. Bogu hvala da ima takvih. Oslobodi se 2 dana informacije o ovome, videćeš i sama da si bila u frci. Ti isti provereni izvori su apsolutno nebitni ako se na višem nivou tako odlučilo.
Smešno je da naciji u kojoj 70% ljudi ne pere ruke kad ulazi i izlazi i wc-a, neko saopštava da je pandemija a kad pandemija prođe nastave da ne peru ruke.
Više od toga poenta je da pouzdani izvori imaju informacije samo kad je nekome takav interes.
Rešavanje slučajeva je u porastu ali o tome niko ne govori. Jer to nikome nije interes.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Leave a comment:
-
Blic javlja da smo postali punoletni, odnosno da imamo 18 zarazenih trenutno.
Ovo sto Olja pise nije panicarenje vec prenosenje informacija. Njena briga je sasvim opravdana zato sto nam drzavu vode ljudi koji nemaju pojma sta rade i kojima je jedini cilj da se obogate dok su na pozicijama. Ministar zdravlja ima nadimak Dr. Smrt... da se ne zajebavamo.
Leave a comment:
-
Originally posted by torpedo View PostOlja, aj recimo da nije panika u pitanju. Ono što ja primjetim je ostrašćenost domaćim političarima, sve su oni krivi pa i za ovo. Ne vidim da su i mnogo moćnije države uradile više po ovom pitanju.
A pa ja sad mogu da ti kazem zemlje koje su preduzele prave mere, a ovima ne verujem i da kazu da je sada napolju pao mrak i da je 3 min do 20h. Ko hoce da razume i ko se slaze, ko vidi sta se desava 8 godina, ok, ko ne...zna se. Prosto vrlo.
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostNe pokazujem vala ni strah. Na poslu sam najrazumnija, gledam sta rade ljudi i ne verujem, ali mogu da ih razumem, deca, stari, no ja nemam recimo nikakve zalihe za razliku od mnogih. I dodjem ovde i napisem par stvari koje znam iz proverenih izvora, nikakve gluposti nisam pisla, cak nisam bila ni aktivna i nadju se pametni i kazu ...aaa dizes paniku. Samo mi nije jasno.
No nema veze, imam gde da pisem o ovome i citam, gde su ljudi razimniji malo mozda neki stvarno naginju panici, ali gen dele iskustva, jer su mnogi u inostranstvu, ne nipodastavaju i ne rugaju se. Tamo da mi ovo ne treba, pogotovu kad nemas noramalan odgovor sagovorniks, vec neke budalastine.
Mene licno brine samo i iskljucivo idioti koji vode ovu zemlju, nista drugo, jer tu stvarno lezi velika opasnost, uostalom vidite valjda sta lupetaju i kako se ponasaju. Naravno najvise sam zabrinuta za ljude oko sebe, a imam zbog koga da budem zabrinuta.
Veliki broj u Italiji veceras je i iz Lombardije od 2 dana, kao sto sam rekla. Cujem da je Kon bio veceras na rts i da se cak neprijatno iznenadio kada je cuo taj broj.
Smešno je da naciji u kojoj 70% ljudi ne pere ruke kad ulazi i izlazi i wc-a, neko saopštava da je pandemija a kad pandemija prođe nastave da ne peru ruke.
Više od toga poenta je da pouzdani izvori imaju informacije samo kad je nekome takav interes.
Rešavanje slučajeva je u porastu ali o tome niko ne govori. Jer to nikome nije interes.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Leave a comment:
Leave a comment: