Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E1_PG
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Kod vas ce sutra da objave broj obolelih.

.
    Za sad nema nista od toga,sumnjalo se do jutros za 2 pacijenta ali se ispostavilo kao netacno.
    Iskoristili ovi lanci supermarketa i pomamili narod porukama.
    Ispraznise se prodavnice,cudo se radi.
    Pojavice se to je neizbjezno,samo neka bude sto kasnije.
    Sjutra i prekosjutra 25 stepeni,neka ga malo oprzi.

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Olja, aj recimo da nije panika u pitanju. Ono što ja primjetim je ostrašćenost domaćim političarima, sve su oni krivi pa i za ovo. Ne vidim da su i mnogo moćnije države uradile više po ovom pitanju.

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by Overlord View Post
    Nema trenutno korona virusa u Crnoj Gori, sto ne znaci da ga nece biti. Kod ovakvih prica samo se treba zapitati ko bi krio da postoji virus i za ciji interes i sve je jasno. Sto se tice nasih ljekara zbog par nesavjesnih pojedinaca ne moze se generalizovati i karikirati citav sistem.
    Zaebavas li me to, druze? Molim te, reci mi da se sprdas.

Znam gomilu slucajeva dje su ljudi stradali zbog pogresnih dijagnoza, tretmana i nebrige. Kod nas se hirurzi tuku na fer iza kbc-a, jbt. Uostalom, ne znam zasto se primam na ovu pricu, kad svako u CG zna kakav nam je raspad zdravstveni sistem. Ali raspad! Totalni!

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Ne pokazujem vala ni strah. Na poslu sam najrazumnija, gledam sta rade ljudi i ne verujem, ali mogu da ih razumem, deca, stari, no ja nemam recimo nikakve zalihe za razliku od mnogih. I dodjem ovde i napisem par stvari koje znam iz proverenih izvora, nikakve gluposti nisam pisla, cak nisam bila ni aktivna i nadju se pametni i kazu ...aaa dizes paniku. Samo mi nije jasno.

No nema veze, imam gde da pisem o ovome i citam, gde su ljudi razimniji malo mozda neki stvarno naginju panici, ali gen dele iskustva, jer su mnogi u inostranstvu, ne nipodastavaju i ne rugaju se. Tamo da mi ovo ne treba, pogotovu kad nemas noramalan odgovor sagovorniks, vec neke budalastine.

Mene licno brine samo i iskljucivo idioti koji vode ovu zemlju, nista drugo, jer tu stvarno lezi velika opasnost, uostalom vidite valjda sta lupetaju i kako se ponasaju. Naravno najvise sam zabrinuta za ljude oko sebe, a imam zbog koga da budem zabrinuta.

Veliki broj u Italiji veceras je i iz Lombardije od 2 dana, kao sto sam rekla. Cujem da je Kon bio veceras na rts i da se cak neprijatno iznenadio kada je cuo taj broj.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    ana.rs

Leave a comment:

• Overlord
    replied
    Nema trenutno korona virusa u Crnoj Gori, sto ne znaci da ga nece biti. Kod ovakvih prica samo se treba zapitati ko bi krio da postoji virus i za ciji interes i sve je jasno. Sto se tice nasih ljekara zbog par nesavjesnih pojedinaca ne moze se generalizovati i karikirati citav sistem.

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Pa ne govorim to ja. To govore naucnici, SZO, epidemiolozi.
    Ovaj virus se zove COVID-19 iz porodice korona virusa, otkriven u decembru 2019. Zato ima ovaj naziv, a iz te porodice korone virusa kao sto su SARS i MERS, ali nije nikada bio u opticaju, zato ne postoje prirodni imunitet, kao sto postoji na neke tipove gripa recimo.

A ima mnogo antivirusnih lekova: za HIV, hepatitis, herpes, neke tipove gripa itd.
    I ovo nije nikakva virusna prehlada, vec virus koji moze da izazove teske respiratorne bolesti. Moze, a ne mora, no to zavisi od mnogo toga.
    I drugi virusi sigurno izazivaju respiratorne bolesti, kao i bolesti drugih sistema. Ali ako na televizoru ne izadje Pandemija, niko se time i ne bavi.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Imam resenje za ove svadje....

Spoiler

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    nie,samo je uplašena...

ljudi,moramo se pomagati,ne prepirati

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Olja.. teska si...

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Nisam vidio, dja'ole...

Pa zbog panicarenja, nista drugo.
    Ok, ti si treci koji to kaze. Daj tu paniku.
    Jbt oko mene crkose svi, ja nista (osim sto sam zabrinuta za moje), i ovde mi kazu da panicim.
    Daj tu paniku i postove. Daj!

Leave a comment:

• Joker
    replied

I ne pravi se Tosa, nesto sam te pitala.
    Nisam vidio, dja'ole...

Pa zbog panicarenja, nista drugo.

Leave a comment:

• miloolja
    replied

I ne pravi se Tosa, nesto sam te pitala.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Originally posted by Sandugp View Post
    Koliko vidim, panika na forumu uveliko vlada....
    Idemo!!! Pun kurac postova za veoma kratko vreme.
    Zato treba malo o vedrijim stvarima -----> nema tenisa

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    Svi idemo kod Jokera
    Dobro mi dosli. Osim ona udata, ona nek' se snalazi kako zna

Ma ovo u vezi Crne Gore je glupost, kladim se da je posrijedi nestrucnost i nesposobnost naseg kadra. Ljudi, vi mislite da je vase zdravstvo raspad, a mi se za svaku boljku kod vas lijecimo. Bas sam skoro procitao skandal vijest, ne znam jeste li vi.. da smo primili dvoje specijalista iz Srbije, koji su kod vas izgubili licence ili kako se vec kaze. Neki pacijent je stradao zbog njihove gluposti i Srbija ih skartirala, a mi pola godine kasnije udarnu vijest na dnevnik kako je nas KBC "pojacan" za dvoje vrhunskih strucnjaka. Valjda iz Leskovca, Nisa, tamo nedje.. Kad se otkrilo o cemu se radi, sprdnja totalna nastala. Maxe...

Leave a comment:

Working...
X