Announcement

Collapse
No announcement yet.

TADBAS SPAM!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bojanaBG
    replied
    Juce su nesto najavljivali zatvaranje skola, a danas imaju sednicu, pa se nadam da ce jednom biti makar malo pametni.
    A juce je isto Forum beogradskih gimnazija uputio apel da se zatvore skole

Leave a comment:

• Ricma
    replied
    Tamam hteo da pitam koliko kasnimo za preventivnim merama u odnosu na zemlje iz regiona, Cesku, Madjarsku, Slovacku i Poljsku. Onda sam video Bojanin post.

Ovakav skok samo sugerise da ce uskoro sve preventivne mere koje ste spomenuli , a da nisu jos primenjene,bice sprovedene. Samo se ceka zvanicna odluka. Mada neki put ne znam zasto ne pratimo Cesku ili Poljsku po brzini reakcije tj da ne zoastajemo duze od 24h u odnosu na njih.

Znaci nema okupljanja na sportskim i drugim manifestacijama, zatvaraju se skole i odlazu se izbori.
    Last edited by Ricma; 11-03-20, 08:42.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ono kad je Dodik ispao pametniji od ovih nasih i zatvorio skole
    Nek zatvore skole, zabrane okupljanja i odloze izbore za otkobar, jer znam da im je to najveci problem trenutno

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    12/130
    Dvanaest zarazenih od 130 testiranih. Deset posto skoro.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Originally posted by Mihajlo10 View Post
    Ocekujem da mi napakujes ban kao i s Goldom sto si uradila,hvala i nadam se da ces preziveti Koronu.
    Ti stvarno imas neki problem.
    Em sto lazes masno (kakav crni gold), em sto si krajnje maliciozan i pokvaren, em gnjavis u pm.
    Zaobidji me.

Leave a comment:

• NI
    replied
    Originally posted by Joker View Post
    Pa, kako koga..

To sto ovi ljudi pricaju nije hrabrost nego neiformisanost. Vecina ljudi nece imati nikakve simptome, ali najmanje 5%-10% hoce. Znaci da se moze desiti da u 6 nedjelja koliko traje prosjecni talas imas 10% bolesnih odnosno 3 promila umrlih. To je za drzavu kao CG od 700000 otprilike 70 hiljada oboljelih tokom udara tj. 1600 dnevno. Takav priliv bolesnika bi paralizovao zrdstveni sistem na 3 mjeseca. Osim od korona virusa umiralo bi se od relativno trivijalnih bolesti usled zakrcenosto bolnica. Od korene bi umrlo nekih 2000 ljudi. Tako je to kad imas infektivnu bolest za koju nema ni lijeka ni vakcine ni imuniteta u populaciji.

Naravno ne treba panicariti. Uz disciplinovano sprovodjenje mjera koje strucnjaci preporucuju, ukljucujuci karantin, stvari se mogu zadrzati na mnogo nizem nivo. Svidja mi se sto je napravila Republika Srpska.
    Last edited by NI; 11-03-20, 11:22.

Leave a comment:

• Mihajlo10
    replied
    Ocekujem da mi napakujes ban kao i s Goldom sto si uradila,hvala i nadam se da ces preziveti Koronu.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Koje je to drugacije misljenje? Sto vredjas i omalovazavas druge clanove? Ovde to neces raditi, a da li te briga sta ja mogu ili ne, ne zanima me previse.

Leave a comment:

• Mihajlo10
    replied
    Za sta me majke ti uporozavas,kakvo prepisivanje pominjes? I odmah da ti kazem nije me briga sto imas neku moc ovde da banujes,slobodno,ne moras ni da me upozoravas. Pisi sta hoces,ali jasno ti je valjda da nije tvoje misljenje sveto pismo i da mi ostali imamo isto svoje misljenje koje se ne slaze sa tvojim.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Zato, dok se nadamo da ovi nesposbni urade nesto i donesu konacno neke mere, treba da slusamo prave domace i strane lekare, pranje ruku je prva i osnovna stvar.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    recimo da nesto znam o tome i da to nije tacno

Leave a comment:

• belgrade_owl
    replied
    Originally posted by Ivan_PG View Post
    Po meni je procenat smrtnosti od 3% prilicno zabrinjavajuci.
    Ne konkretno za mene ali za neke starije clanove u blizoj i daljoj rodbini,dosta njih ima i odredjene respiratorne probleme,visok pritisak,srcane probleme sto mnogostruko povecava rizik.Mnogi koji su prezivjeli ovaj virus imaju trajno ostecenje pluca,ostavlja trag na organizam.
    Tako da nemojte da zajebavate nije ovo bezazleno.
    Upravo zbog ovoga sam i ja zabrinut.

Mnogo me nervira neozbiljan pristup ovakvim stvarima... recimo svaki asmaticar koji pokupi virus je bukvalno osudjen na smrt a nama se ovde serviraju price poput preziveli smo bombardovanje, Srbi imaju genetski kod koji sprecava od virusa i tako dalje.

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Hahahahahahaha nemoj u Pricaonicu. Neka se ona tema malo izluftira

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Prebacite se u Pricaonicu.

Leave a comment:

• E1_PG
    replied
    Po meni je procenat smrtnosti od 3% prilicno zabrinjavajuci.
    Ne konkretno za mene ali za neke starije clanove u blizoj i daljoj rodbini,dosta njih ima i odredjene respiratorne probleme,visok pritisak,srcane probleme sto mnogostruko povecava rizik.Mnogi koji su prezivjeli ovaj virus imaju trajno ostecenje pluca,ostavlja trag na organizam.
    Tako da nemojte da zajebavate nije ovo bezazleno.

Leave a comment:

Working...
X