Juce su nesto najavljivali zatvaranje skola, a danas imaju sednicu, pa se nadam da ce jednom biti makar malo pametni.
A juce je isto Forum beogradskih gimnazija uputio apel da se zatvore skole
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tamam hteo da pitam koliko kasnimo za preventivnim merama u odnosu na zemlje iz regiona, Cesku, Madjarsku, Slovacku i Poljsku. Onda sam video Bojanin post.
Ovakav skok samo sugerise da ce uskoro sve preventivne mere koje ste spomenuli , a da nisu jos primenjene,bice sprovedene. Samo se ceka zvanicna odluka. Mada neki put ne znam zasto ne pratimo Cesku ili Poljsku po brzini reakcije tj da ne zoastajemo duze od 24h u odnosu na njih.
Znaci nema okupljanja na sportskim i drugim manifestacijama, zatvaraju se skole i odlazu se izbori.Last edited by Ricma; 11-03-20, 08:42.
Leave a comment:
-
Ono kad je Dodik ispao pametniji od ovih nasih i zatvorio skole
Nek zatvore skole, zabrane okupljanja i odloze izbore za otkobar, jer znam da im je to najveci problem trenutno
Leave a comment:
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostOcekujem da mi napakujes ban kao i s Goldom sto si uradila,hvala i nadam se da ces preziveti Koronu.
Em sto lazes masno (kakav crni gold), em sto si krajnje maliciozan i pokvaren, em gnjavis u pm.
Zaobidji me.
Leave a comment:
-
Originally posted by Joker View Post
Naravno ne treba panicariti. Uz disciplinovano sprovodjenje mjera koje strucnjaci preporucuju, ukljucujuci karantin, stvari se mogu zadrzati na mnogo nizem nivo. Svidja mi se sto je napravila Republika Srpska.Last edited by NI; 11-03-20, 11:22.
Leave a comment:
-
Ocekujem da mi napakujes ban kao i s Goldom sto si uradila,hvala i nadam se da ces preziveti Koronu.
Leave a comment:
-
Koje je to drugacije misljenje? Sto vredjas i omalovazavas druge clanove? Ovde to neces raditi, a da li te briga sta ja mogu ili ne, ne zanima me previse.
Leave a comment:
-
Za sta me majke ti uporozavas,kakvo prepisivanje pominjes? I odmah da ti kazem nije me briga sto imas neku moc ovde da banujes,slobodno,ne moras ni da me upozoravas. Pisi sta hoces,ali jasno ti je valjda da nije tvoje misljenje sveto pismo i da mi ostali imamo isto svoje misljenje koje se ne slaze sa tvojim.
Leave a comment:
-
Zato, dok se nadamo da ovi nesposbni urade nesto i donesu konacno neke mere, treba da slusamo prave domace i strane lekare, pranje ruku je prva i osnovna stvar.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ivan_PG View PostPo meni je procenat smrtnosti od 3% prilicno zabrinjavajuci.
Ne konkretno za mene ali za neke starije clanove u blizoj i daljoj rodbini,dosta njih ima i odredjene respiratorne probleme,visok pritisak,srcane probleme sto mnogostruko povecava rizik.Mnogi koji su prezivjeli ovaj virus imaju trajno ostecenje pluca,ostavlja trag na organizam.
Tako da nemojte da zajebavate nije ovo bezazleno.
Mnogo me nervira neozbiljan pristup ovakvim stvarima... recimo svaki asmaticar koji pokupi virus je bukvalno osudjen na smrt a nama se ovde serviraju price poput preziveli smo bombardovanje, Srbi imaju genetski kod koji sprecava od virusa i tako dalje.
Leave a comment:
-
Hahahahahahaha nemoj u Pricaonicu. Neka se ona tema malo izluftira
Leave a comment:
-
Po meni je procenat smrtnosti od 3% prilicno zabrinjavajuci.
Ne konkretno za mene ali za neke starije clanove u blizoj i daljoj rodbini,dosta njih ima i odredjene respiratorne probleme,visok pritisak,srcane probleme sto mnogostruko povecava rizik.Mnogi koji su prezivjeli ovaj virus imaju trajno ostecenje pluca,ostavlja trag na organizam.
Tako da nemojte da zajebavate nije ovo bezazleno.
Leave a comment:
Leave a comment: