Trac ili istina ko ce ga znati ali izgleda da je ova devojka iz Svajcarske napravila rsum u Nisu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Olja, odakle ti to da je bez Lombardije?
Na onom sajtu nisam videla takvu napomenu
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostValjda ce nasi jednom biti pametni i zatvoriti skole i zabraniti skupove
Iako vec kasne...
Leave a comment:
-
Valjda ce nasi jednom biti pametni i zatvoriti skole i zabraniti skupove
Iako vec kasne...
Leave a comment:
-
Originally posted by miloolja View PostMa ko cita Krstaticu, nego je danas preplavljen net sa ta dva clanka, tako sam i videla.
Cacanine, simptomi su uglavnom suv kasalj, slabost, glavobolja, temperatura, i vremenom se pograsavaju ako je organizam slab, star, bolestan, ali ima slucajeva i da mladji i zdravi nadrljaju.
Tek cemo analize, rezultati i odgovore da dobijemo po zavrsetku epidemije.
U Italiji pakao! Danas 168 mrtvih bez Lombardije!
Kod nas 5. slucaj
U Nišu na infektivnoj 28 ljudi već primljeno.
Leave a comment:
-
Ma ko cita Krstaticu, nego je danas preplavljen net sa ta dva clanka, tako sam i videla.
Cacanine, simptomi su uglavnom suv kasalj, slabost, glavobolja, temperatura, i vremenom se pograsavaju ako je organizam slab, star, bolestan, ali ima slucajeva i da mladji i zdravi nadrljaju.
Tek cemo analize, rezultati i odgovore da dobijemo po zavrsetku epidemije.
U Italiji pakao! Danas 168 mrtvih bez Lombardije!
Kod nas 5. slucaj
Leave a comment:
-
Ocigledno i oni naprave gresku, ali moze im se verovati jer su oni istinu rekli za onog Kineza, posto za njega znam sve pojedinosti jer iz Huaweija, a imao je sastanak sa ljudima iz Telekoma.
I oni su lepo napisali da nije dosao iz Kine, nego da je bio u zemljama u okruzenju i da se tamo zarazio, a onda je ovde pokusavao nekoliko dana da se testira, samo sto su ga nasi oduvali jer ne dolazi iz glavnih zarista
Sreca pa je lik normalan i nije isao na posao, nego je ostao kod kuce...
Leave a comment:
-
Ne citam Krstaricu pa nisam ni znao da je fake tekst. Mislio sam da se bar tom portalu moze koliko toliko verovati.
Leave a comment:
-
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPa jedino ako sa sigurnošću znaju da će zima biti slaba. Tada postoje šanse za razvoj virusa, naravno apsolutno je nevažno da li je to korona ili neko drugo ime.
Ode svet u Honduras.
ps. evo i peti slucaj u Srbiji.Last edited by Zoje; 10-03-20, 17:40.
Leave a comment:
-
Originally posted by Zoje View PostSunce ti kalajsano, cela Italija u karantinu.
Malopre procitala da naucnici u Bazelu i Stoholmu porucuju da ce dolaskom toplijeg vremena biti bolja situacija , ali da nas sledece zime ceka jos gore, da ce korona biti jos zesca.
Sta je ovo?
Potamanice svet, nisam panicar ali mi se ovo ne svidja.
Mnogo toga je tu nerazjasnjeno, misteriozno i najvise ce stradati obican narod, kao i uvek.
Leave a comment:
-
Sunce ti kalajsano, cela Italija u karantinu.
Malopre procitala da naucnici u Bazelu i Stoholmu porucuju da ce dolaskom toplijeg vremena biti bolja situacija , ali da nas sledece zime ceka jos gore, da ce korona biti jos zesca.
Sta je ovo?
Potamanice svet, nisam panicar ali mi se ovo ne svidja.
Mnogo toga je tu nerazjasnjeno, misteriozno i najvise ce stradati obican narod, kao i uvek.
Leave a comment:
-
https://poseidon01.ssrn.com/delivery...MLhJz9RR-B0qXk
Jedan zanimljiv članak o potencijalnom klimatskom faktoru koji pospešuje (ili usporava) širenje virusa.
Leave a comment:
Leave a comment: