Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ajmo Rosssssssssssi &^@4(
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Pozdrav i dobrodosla,nadam se da ces biti aktivna i da ce ti biti prijatno na forumu (*#^R^

Moze se zakljuciti za koga navijas,slazem se s tobom samo sto se Fetela tice h5g6k8

sigpic

Comment

VALE is VALE &amp;*#GI(]
        najmanje treci ili prvi ... #%d*

Comment

Pozdrav %QWT&amp;W
          Koliko samo Rosijevih navijaca h5g6k8

Ali nece pobijediti &amp;+I}\
          sigpic

Comment

I da ne pobedi COVEK VOZI SA POLOMLJENOM NOGOM!!! i bolovima u ramenu,hoda sa stakom i vozi...Rosi je heroj sporta!
            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Nema price,svaka mu cast,najveci je svih vremena,mislim da u to vise nema sumnje @(*6sd$%
              sigpic

Comment

Swaka Chast Lorencu, Stoneru, Pedrosi Ali Ja Lichno Mislim Da Ce Rosi!!! %QWT&amp;W

Comment

[quote author=Rafael link=topic=1368.msg149483#msg149483 date=1279924410]
                  Swaka Chast Lorencu, Stoneru, Pedrosi Ali Ja Lichno Mislim Da Ce Rosi!!! %QWT&amp;W
                  [/quote]
                  Dobrodosao Rafaele (*#^R^

Ja mislim da Casey mora konacno doci do pobede, mi njegovi navijaci previse cekamo na to. $#^%RT

P.S. Vidim da si navijac LA Lakers-a, tako da si u svakom slucaju dobrodosao i na NBA deo foruma. +*@WT*48*
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

hmm 10-ta TITULA #$&amp;+|r

Comment

U pravu si L. Lawliet, sve su to za sada samo nagađanja i indicije ali govorilo se isto tako da će Stoner da pređe u Hondu pa se ispostavilo da je to tačna informacija. Pogledaj npr. ovo, Stoner isto tako nije bio na promociji u Aragonu gde su bili prisutni Dukatijevi vozači pre nego što je zvanično objavljeno da prelazi u Hondu. Da li je ovo slučajno ili ne? Druga stvar jedan ozbiljan časopis kao što je MCN sigurno ne bi tek tako stavio na naslovnu stranu priču da nemaju neku jako pouzdanu informaciju od insajdera.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg149544#msg149544 date=1279953362]

U pravu si L. Lawliet, sve su to za sada samo nagađanja i indicije ali govorilo se isto tako da će Stoner da pređe u Hondu pa se ispostavilo da je to tačna informacija. Pogledaj npr. ovo, Stoner isto tako nije bio na promociji u Aragonu gde su bili prisutni Dukatijevi vozači pre nego što je zvanično objavljeno da prelazi u Hondu. Da li je ovo slučajno ili ne? Druga stvar jedan ozbiljan časopis kao što je MCN sigurno ne bi tek tako stavio na naslovnu stranu priču da nemaju neku jako pouzdanu informaciju od insajdera.
                        [/quote]

MCN je prije par nedelja stavio da ce Rossi da objavi u Katalunji . Nista strasno, dobri su oni al senzacije prodaju novine, moraju malo da lazu.E sad procitao sam izjavu jutros od celnika Ducatia da oce da potpisu sa Haydenom ali da im je cilj da imaju i Haydena i Rossia a da se sa Rossiem jos dogovaraju. Fora je da vide koliko para moraju da daju Rossiu prije nego potpisu Haydena. Hayden je trebao jos na konfenrenciju u Laguna Seci da bude vec potpisan.

Kao sto rekoh prije par postova Valentino jos vaga. E sad sto se tice PR obaveza Stoner ih nikad nije obavljao kako valja, jedan od razloga zasto je Ducati bio bijesan na njega. S druge strane Valentino nikad nije propustio nijednu obavezu znaci neshto se kuva, neshto hoce da im stavi do znanja. Sve to ima svoje al tek na kraju poslije nekog vremena cemo znati sto se tacno desilo. Ko je kod koga dosao da popije kafu, sto je izjavio i slicno
                        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Srdacna dobrodoslica svim novim clanovima %QWT&amp;W

Posto su svi za Rosija, onda on sigurno pobedjuje.Toliko pozitivnog navijanja, dace rezultate.

Comment

Poštovanje svim ljubiteljima najboljeg moto sporta na svetu trenutno.Što se teme tiče,voleo bi da Rosi pobedi,ali mislim da to još uvek nije realno i da bi i podijum bio uspeh.Mislim da će Lorenco da ubode prvu pobedu u Ameriji,mada bi bilo najbolje(za sezonu) da ne završi trku,i da do kraja bude &quot;krljanje&quot; za titulu.

A Rosi u Dukatiju je po meni gotova stvar,i jedva čekam sledeću sezonu sa svim promenama u timovima.

Comment

Dobro dosao Sarmomat i dobrodoslica svim novim clanovima foruma @(*6sd$%
                              Nadam se da cete sa nama podeliti vase znanje o najboljem moto sportu @R&amp;}*

Comment

Dobro dosao Sarmomat u nase drustvo. Zelimo ti da se prijatno osecas ovde da doprineses svojim prilozima da tema koju pratimo, postane jos zanimljivija. %QWT&amp;W

Comment

Working...
                                X