Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Suter sprema prototip šasije, a testira je sa BMW mašinom.

Comment

Sto se sledece sezone tice za sada ovako stoje stvari.I dalje 17 vozaca,nadali smo se da ce biti 18 ali Suzuki ostaje sa samo 1 masinom.Za njih ce voziti Bautista.3 vozaca u Repsolu Dovi,Pedrosa i Stoner,Lorenzo i Spies u Yamahi,Rossi i Hayden u Ducatiju.To je sto se tice fabrike.Sto se tice privatnih timova Edwards i Crutchlow za Tech 3,Aoyama i Simoncelli u Gresiniju(vrlo interesantno zbog njihovog rivalstva iz 250 cc mada mislim da ce Marco biti bolji),Capirossi i De Puniet u Pramacu,Elias u LCR,Barbera u Asparu i Karel Abraham u novom timu Cardion AB Racing.Po mom misljenju Abrahamu nije tu mesto i ima malo vozaca.Vozaci koje bi jos voleo da vidim tu su Alex Espargaro koji se pokazao sasvim solidno ove sezone i mislim da ec biti odlican u Moto2 i da ce se vrzo vratiti,zatim Andrea Iannone,sjajan ove godine dosta pokazao,mozda i dalje malo nestabilan ali ima u najjacoj klasi gomila nestabilnih vozaca.U svakom slucaju bolje on nego Abraham.Zatim iz SBK Rea i Haslam,takodje sjajni vozaci,veliki borci i jaki u duel igri.Zao mi je sto odlazi Marco Melandri.Ima tu i dalje mesta za njega.Takodje bi voleo i da Edwards ode,ako ne iz MotoGP makar iz Tech3 ekipe koja ima sasvim solidnu masinu i na njegovom mestu bi voleo da vidim De Punieta,koji je bio konkurentan i na LCR a Tech3 je jaci od LCR pa bi bilo jos zanimljivije.Mislim da ce Crutchlow odrati Edwardsa bas kao i Spies.
      sigpic

Comment

Evo i ovde da napisem.Ko u svom paketu kablovske ima kanal ESPN Classic moze da gleda trke od ranije.Ja sam to tek danas otkrio i u 15h je bila trka u Katalunji 1992.Veceras u 21h ce biti jos jedna trka samo ne znam koja.
        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg187914#msg187914 date=1288710151]
          Evo i ovde da napisem.Ko u svom paketu kablovske ima kanal ESPN Classic moze da gleda trke od ranije.Ja sam to tek danas otkrio i u 15h je bila trka u Katalunji 1992.Veceras u 21h ce biti jos jedna trka samo ne znam koja.
          [/quote]

21:00:00
          Tuesday
          02 Nov 2010

A thrilling three-way battle for the lead between Schwantz, Doohan and Barros, on an absolutely classic Moto GP circuit; the original, untamed Assen. %QWT&W

Duration: 60mins

http://www.espnclassic.com/rs/espe/tv-schedule

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg187927#msg187927 date=1288712760]
            21:00:00
            Tuesday
            02 Nov 2010

A thrilling three-way battle for the lead between Schwantz, Doohan and Barros, on an absolutely classic Moto GP circuit; the original, untamed Assen. %QWT&W

Duration: 60mins

http://www.espnclassic.com/rs/espe/tv-schedule
            [/quote]
            Jel ima da se gleda taj kanal preko neta?Evo sad mi izbacilo da ne mogu da gledam taj kanal pise nedozvoljeni program.MOTOM888 ako moze posalji mi link preko PP,zvacu jos SBB da vidim sta je ali posalji ako ima molim te za svaki slucaj.
            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg187945#msg187945 date=1288716501]
              Jel ima da se gleda taj kanal preko neta? Evo sad mi izbacilo da ne mogu da gledam taj kanal pise nedozvoljeni program.
              MOTOM888 ako moze posalji mi link preko PP, zvacu jos SBB da vidim sta je ali posalji ako ima molim te za svaki slucaj.
              [/quote]

Nema. Ovo je po meni bolja varijanta.

MotoGP Classics ALL Volumes
              Enjoy exclusive access to a wide-ranging selection of specially remastered full-length races featuring the likes of Wayne Rainey, Kevin Schwantz, Mick Doohan and Valentino Rossi, and experience some of the MotoGP World Championship’s finest moments. Giving you access to all three Volumes of the MotoGP Classics series, this all-inclusive package saves you money and delivers superb quality video footage of the legends of the sport in action.
              Period of validity: Six months from the date of purchase
              This package includes exclusive access to all three Volumes of MotoGP Classics, all in Hi-Res video quality
              This package does not include access to live MotoGP action or access to the motogp.com Video Library

Price: 13.95 €

http://www.motogp.com/en/pay/step/1/513045

Comment

Lepo je to ali se mojoj mami ne da placati te stvari.Zvao sam SBB i ispostavilo se posto imam D3 samo mesec dana da je to promo period i da se posle toga mnogi kanali gube i mogu se imati samo ako se placaju dodatno.Zao mi je zbog 6 kanala koje gubim od tih mnogih ali sta da se radi.Najvise mi je zao ESPN Classic jer sam se taman ponadao da cu gledati stare trke i videti neke stare majstore od vozaca Schwantza,Doohana,Rayneya... //h*svb Kratko je trajalo.
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg188000#msg188000 date=1288728526]
                  Lepo je to ali se mojoj mami ne da placati te stvari.Zvao sam SBB i ispostavilo se posto imam D3 samo mesec dana da je to promo period i da se posle toga mnogi kanali gube i mogu se imati samo ako se placaju dodatno.
                  [/quote]

E onda ako hoćes ESPN Classic to ti je + 200 RSD mesečno, znači 860 + 200 + internet recimo 1350 = 2410

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg188003#msg188003 date=1288728863]
                    E onda ako hoćes ESPN Classic to ti je + 200 RSD mesečno, znači 860 + 200 + internet recimo 1350 = 2410
                    [/quote]
                    Videcu nesto s kevom.Treba mi ESPN Classic,Liverpool tv i jos 4 kanala ali iz jednog drugog paketa.Jesi ti gledao danas trku u 15h?
                    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg188004#msg188004 date=1288728977]
                      [quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg188003#msg188003 date=1288728863]
                      [/quote]
                      Jesi ti gledao danas trku u 15h?
                      [/quote]

Nisam, ali se repriziraju s vremena na vreme.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg188005#msg188005 date=1288729176]
                        Nisam, ali se repriziraju s vremena na vreme.
                        [/quote]
                        Znam gledao sam semu ima svaki dan trka //h*svb //h*svb //h*svb Kontam da su trke i previse dobre,ova danas je bila odlicna.Hteo sam da stavim klip u temu 500cc legendarni potezi ali nema na youtube.
                        sigpic

Comment

Eto sad vidite kako su pravi heroji vozili, kako je bilo bez elektronike, kako su se zauzdavale masine $8#a
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg188127#msg188127 date=1288773602]
                            Eto sad vidite kako su pravi heroji vozili, kako je bilo bez elektronike, kako su se zauzdavale masine $8#a
                            [/quote]

Imam negde na video kasetama dve 500cc trke sa Grobnika 1988 i 1989, znači Gardner, Doohan, Lawson, Schwantz, Rainey, Ron Haslam, Rendi Mamola na Kađivi i ostali... +*@WT*48*
                            Treba to da kad nađem slobodno vreme prebacim na DVD pa kasnije ću negde da bacim na net.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg188127#msg188127 date=1288773602]
                              [/quote]
                              Fascinantno je koliko su manje razlike bile tada,pa cak i 2006.Koliko je samo konkurentnih masina bilo.800 cc je velika greska MotoGP,bar po meni.
                              sigpic

Comment

http://www.crash.net/motogp/news/164...m_campaign=rss
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X