Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=nnebojsa link=topic=1368.msg180453#msg180453 date=1287242400]
    Ne mislis valjda da ce fabrika tek tako da dostavi na uvid podatke kao sto su precnik i hod klipa, stepen kompresije obrtni moment itd. Ovo sto je postavio LL su samo uopsteni podaci za svakoga... ^&*ST*^#
    [/quote]

Ja sam vise puta na forumu ponavljao. Sve sto znam o motorima jeste sto fabrike zele da objave. Neshto uhvatim kad tehnicari daju izjave,nesto otkrijem kroz gledanje drugih foruma al sve u svemu nidje neces naci tacan precnik klipa, cak ni tezinu nogostupa i njegov materijal neces naci. Takve detalje znash samo ako si tehnicar ekipe. Niko nije ocekivao ovdje da cu da dam tacne detalje svega na motoru, samo uopstene specifikacije koje fabrika objavljuje tako da ne vidim tvoj razlog prevrcanja ocima.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Ja se izvinjavam sto vas prekidam u diskusiji, ali se sjetih ove slike pa moram da vam kazem..: Sve se ne vole???

[img width=1024 height=768]http://resources.motogp.com/files/images/xy/2010/MotoGP/n510583_lorenzo.grid.original.jpg[/img]
      Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg180604#msg180604 date=1287260798]
        Ja se izvinjavam sto vas prekidam u diskusiji, ali se sjetih ove slike pa moram da vam kazem..: Sve se ne vole???

[img width=1024 height=768]http://resources.motogp.com/files/images/xy/2010/MotoGP/n510583_lorenzo.grid.original.jpg[/img]
        [/quote]
        Ma nema tu neke pretjerane ljubavi to je po mom misljenju vise sluzilo kao privlacenje pozornosti

Comment

[quote author=vladoo link=topic=1368.msg180606#msg180606 date=1287261059]
          Ma nema tu neke pretjerane ljubavi to je po mom misljenju vise sluzilo kao privlacenje pozornosti
          [/quote]

Nema ljubavi, nego su bile neke diskusije prije kako se Lorenzo i Vale ne podnose, ali ja ipak mislim da je ovo iskazivanje postovanja.. Svako od njih je svjestan ko je zapravo Vale ;)

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg180610#msg180610 date=1287261257]
            [quote author=vladoo link=topic=1368.msg180606#msg180606 date=1287261059]
            [/quote]

Nema ljubavi, nego su bile neke diskusije prije kako se Lorenzo i Vale ne podnose, ali ja ipak mislim da je ovo iskazivanje postovanja.. Svako od njih je svjestan ko je zapravo Vale ;)
            [/quote]
            Naravno da su svjesni svi ko je Rossi u sampionatu. Lorenzo jest mozda na jedan nacin iskazivao postovanje Rosiju ali kada su se borili u Motegi i Lorenzo i Lin Jarvis su izjavili da je Rosi pretjerao u borbi. Mislim da to nije fer.

Comment

ja mislim da je to marketinski potez,nema tu ljubavi!... mislim da je rosija to najvise provociralo dok je gledao trku na tv-u povredjen $8#a
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg180470#msg180470 date=1287244437]
                Ja sam vise puta na forumu ponavljao. Sve sto znam o motorima jeste sto fabrike zele da objave. Neshto uhvatim kad tehnicari daju izjave,nesto otkrijem kroz gledanje drugih foruma al sve u svemu nidje neces naci tacan precnik klipa, cak ni tezinu nogostupa i njegov materijal neces naci. Takve detalje znash samo ako si tehnicar ekipe. Niko nije ocekivao ovdje da cu da dam tacne detalje svega na motoru, samo uopstene specifikacije koje fabrika objavljuje tako da ne vidim tvoj razlog prevrcanja ocima.
                [/quote]
                h5g6k8 Ne prevrcem ocima zbog tebe vec zbog kolege koji se ponadao da moze doci do podataka koje bolje cuvaju nego NASA neke svoje projekte...
                http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg180619#msg180619 date=1287261981]
                  ja mislim da je to marketinski potez,nema tu ljubavi!... mislim da je rosija to najvise provociralo dok je gledao trku na tv-u povredjen $8#a
                  [/quote]
                  A ja mislim da to njegova ekipa iz marketinga pametno radi kako ne bi postao najomrazeniji covek na planeti... %QWT&amp;W
                  http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Gledala sam konferenciju za stampu, na oficijelnom sajtu, koja je bila odmah po dolasku u Australiju.
                    Znate li koga su svi cekali? Kad kazem svi, mislim na novinare i vozace: Dovi, Rosi, prazno mesto za sampiona, Stoner i Elijas.
                    Cekali su Lorenca, koji je kao i svaka primadona kasnio.
                    Kada je zauzimao svoje mesto za stolom, prosao je pored Elijasa koji je hteo da ga pozdravi, ali ga ovaj nije video.
                    Pozdravio se samo, i to jako srdacno, sa Stonerom.
                    Izmedju njega i Rosija se osecala strasna netrpeljivost, nesto neverovatno.
                    Lorenco nije mogao da sakrije likovanje koje se videlo na licu.
                    Rosi je bio uzdrzan, nije pokazivao emocije.
                    Ne, uopste se ne vole, ni najmanje.

Comment

Pa prosto je nemoguce da se vole jer su toliki rivali.Netrpeljivost je sve veca i veca.
                      sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg180645#msg180645 date=1287265282]
                        Gledala sam konferenciju za stampu, na oficijelnom sajtu, koja je bila odmah po dolasku u Australiju.
                        Znate li koga su svi cekali? Kad kazem svi, mislim na novinare i vozace: Dovi, Rosi, prazno mesto za sampiona, Stoner i Elijas.
                        Cekali su Lorenca, koji je kao i svaka primadona kasnio.
                        Kada je zauzimao svoje mesto za stolom, prosao je pored Elijasa koji je hteo da ga pozdravi, ali ga ovaj nije video.
                        Pozdravio se samo, i to jako srdacno, sa Stonerom.
                        Izmedju njega i Rosija se osecala strasna netrpeljivost, nesto neverovatno.
                        Lorenco nije mogao da sakrije likovanje koje se videlo na licu.
                        Rosi je bio uzdrzan, nije pokazivao emocije.
                        Ne, uopste se ne vole, ni najmanje.
                        [/quote]Teško onom koga Vale ne podnosi na stazi.....

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg180604#msg180604 date=1287260798]

[/quote]

Ja mislim da to i nije neki marketing i da ga je bas briga da li ce ga neko mrzeti ili nece,takodje mislim da mu je ego toliko vellik da ne verujem da bi ga neko naterao da uradi ovako nesto.Ipak mislim da je iskazivao postovanje i davao mu podrsku bez obzira koliki su rivali.

Comment

[quote author=milosxm link=topic=1368.msg181710#msg181710 date=1287434963]
                            Teško onom koga Vale ne podnosi na stazi.....
                            [/quote]

+*@WT*48*

Comment

Rossi: &quot;Jerry stays with me until I retire

&quot;Jerry stays with me until I retire,&quot; Rossi said about the man who has helped him secure seven world championships in the past 11 seasons.

&quot;I&#039;ve spoken to Ducati and I think it is all going to work out fairly well,&quot; Burgess said ahead of the penultimate round of the 2010 World Championship at Estoril, Portugal.

Comment

http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-o...l-al-13976.htm
                                Ne zna se ko je stariji, konji ili jahači.

Comment

Working...
                                X