Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Steta sto nema i Dania,to bi bilo ludo i zanjimljivo...

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg173945#msg173945 date=1286043362]
      Steta sto nema i Dania,to bi bilo ludo i zanjimljivo...
      [/quote]

Da, bas steta, ali sta da se radi, sve je to dio sporta i zivota, uopste.

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg173922#msg173922 date=1286040611]
      The Rise of Rossi

The name Valentino Rossi is spoken by almost everyone in the world who knows anything about motorsports. Rossi is one of the greatest MotoGP racers of all time. Feared by his fellow competitors so much that they dubbed him “The Doctor”, for his clinical methods of cracking his opponents. Loved by his friends and family who call his “The GOAT”, which is an acronym for Greatest of All Time

[/quote]

Lijepo receno
      Mistakes make us who we are.

Comment

pedrosa //h*svb ode titula....
        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=milan021 link=topic=1368.msg173890#msg173890 date=1286033044]
          Interesuje me jel moguce da Rossi ne dobija tehnicku podrsku kao Lorenco od kad je potpisao za Dukati.Malo mi je cudno da je Lorenco uvek pola sekunde do sekunde brzi od Rossija bez obzira na povredu.......
          [/quote]

To je jedna od teorija koja je sasvim moguca. Mada to necemo znati, interesantno je da svaki put kad je trebalo da potpise ugovor za njih je i slabije vozio, dok god mu je ugovor bio sredjen dobro je vozio. Po meni bi bilo logicno da forsiraju Lorenca mada mislim da je u pitanju vise rame razlog njegove slabije voznje, jednostavno ne forsira sto meni izuzetno smeta al ajde, ne bori se za titlu pa mu se moze.
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174028#msg174028 date=1286069713]
            [/quote]
            Wooooooooooooooooooooooooooo hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
            JUST PUNK

NO NATIONS
            NO RELIGION
            NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg174036#msg174036 date=1286091311]
              [quote author=milan021 link=topic=1368.msg173890#msg173890 date=1286033044]
              Interesuje me jel moguce da Rossi ne dobija tehnicku podrsku kao Lorenco od kad je potpisao za Dukati.Malo mi je cudno da je Lorenco uvek pola sekunde do sekunde brzi od Rossija bez obzira na povredu.......
              [/quote]

To je jedna od teorija koja je sasvim moguca. Mada to necemo znati, interesantno je da svaki put kad je trebalo da potpise ugovor za njih je i slabije vozio, dok god mu je ugovor bio sredjen dobro je vozio. Po meni bi bilo logicno da forsiraju Lorenca mada mislim da je u pitanju vise rame razlog njegove slabije voznje, jednostavno ne forsira sto meni izuzetno smeta al ajde, ne bori se za titlu pa mu se moze.
              [/quote]

Pa ima tu raznih opcija mada ja mislim da Yamaha ipak nije ispostovala Rossija do kraja i kako on zasluzuje.Najveci sam Lorenzov fan na ovom forumu ali taj covek je ipak stvorio taj tim.Od idiota je napravio sampionsku masinu i treba da budu fer prema njemu do Valencie dok je u tom timu.Svaka mu cast za ovu danasnju borbu sa Jorgeom samo da ih bude i sledece sezone.
              sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174028#msg174028 date=1286069713]
                [/quote]
                Nemoj mi reci da si se nadala da je Dani u opste imao neke sanse?!?!?!

Comment

Jesam se nadala i navijam za njega tako da sto se ne bih nadala?! pobedio je u 2 trke a lorenzo proslu nije ni bio na podijumu dok je pedrosa bio drugi..sto se ne bih nadala,razlika je 2 pobede...Sve kao sto vidis moze da se promeni u sekundi mogao je lorenzo da bude taj koji ce pasti...
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174179#msg174179 date=1286114758]
                    Jesam se nadala i navijam za njega tako da sto se ne bih nadala?! pobedio je u 2 trke a lorenzo proslu nije ni bio na podijumu dok je pedrosa bio drugi..sto se ne bih nadala,razlika je 2 pobede...Sve kao sto vidis moze da se promeni u sekundi mogao je lorenzo da bude taj koji ce pasti...
                    [/quote]

Nada uvek umire poslednja.Sad je umrla i definitivno.Sve u svemu sezona za zaborav.Ja sam samo zadovoljan time sto je Jorge uzeo titulu ali realno previse padova dva izgubljena zivota dosadne trke.Nek bar ove 4 trke budu sto zanimljvije pa da se okrenemo 2011 koja mora biti bolja od ove.
                    sigpic

Comment

Jeset razlika dve trke pod uslovom da Lorenco ne zavrsi te dve.Istina je da se sve moze promeniti jako brzo i da je on mogao pasti ali sreca pa nije.Iskreno da ti kazem meni je zao zato sto je Dani tako prosao i zao mi je bilo kad je i rosi salomio nogu,ja navijam za Lorenca ali isto tako navijam za zanjimljiv sampionat i dobre trke.
                      Po meni Dani jeste imao sanse ali samo terecke!!!

Comment

Pa ko zna sta je moglo biti ko bi rekao da ce se pedrosa onako popraviti i pobediti 2x i da lorenzo nece ni biti na podijumu ili da ce rosi pasti i odustati od titule...niko pa se desilo...jeste sezona za zaborav jer nije bilo prave bitke za titulu trebali su tu biti i rosi i sada i pedrosa pa i stoner kome ko zna sta je bilo prvog dela sezone...ovako covek samo vozi rekreativno do kraja sezone po titulu! svaka mu cast uradio je dobar posao ostavicemo po strani da nije bilo rosija tu ali nisam zelela da gledam ovakav kraj sezone...po meni dani je imao sanse jer je lorenzo pocinjao da bude losiji i zelela sam da dani bude taj sampion ali sada je gotovo nadam se sam oda ce biti sve ok da ce se vratiti makar do kraja sezone mada malo je to verovatno...

sigpic

Comment

Ja mislim da Lorenco nije losiji nego je namerno vozio toliko rezervisano zbog velike prednosti sto je imao,jer nije hteo da rizikuje pad i povredu!!!

Comment

Sezona se deli na 2 dela pre letnje pauze i posle nje.Kad se prvi deo zavrsio Jorge je imao ogromnu prednost i verovatno odlucio samo da vozi da ne padne.U prvom delu je u svakoj trci ko konj forsirao pre svega Katar i Jerez kad je sa 6. i 5. dosao do podijuma odnosno pobede a i u onim trkama kad je imao po 6-7 sekundi prednosti je forsirao do poslednjeg kruga.Ovaj deo je on takticki odlicno odradio nije pao i titula je tu.Sad moze da se opusti i radi sta oce.Verovatno ce hteti novu borbu sa Rossijem za neku poziciju tako da mislim da ce sad opet biti onaj pravi i tako ce i nastavit u 2011 a tad ce nadam se i svi drugi biti u top formi.
                            sigpic

Comment

ako ga boli uvo i namerno je vozio lose zasto je proslu trku onako besno uleteo u boks posle trke ?! mozda sada nece forsirati namerno jer nema potrebe ali do sada jeste ali nije mogao vise!

sigpic

Comment

Meni je jako zao zato sto ce Lorencovo osvajanje titule ostati u senci losih dogadjaja koji su se izdesavali na stazi.

Comment

Working...
                                X