Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

I da dodam posto svi velicaju Rossijev povratak sto je i u redu ali i Lorenzo je imao obe noge u ocajnom stanju pauzirao samo jednu trku i vratio se drugim mestom u Le Manu.Strasan borac i on i Vale.Znam da ce se svi sad smejati ali u nekim stvarima su oni meni slicni.Strasni su borci,zajebavaju se,sjajni ljudi pre svega,zive za duele,agresivni vozaci koji se ne boje nikog,izuzetno psihicki stabilni.Ne znam da li sam ja lud ali ima tu nesto.Otkad Vale dominira niko se nije pojavio tako ubedljiv i samouveren i da da do znanja da moze da dominira.Lorenzo je prvi koji stvarno ozbiljno preti.I Vale je za njega kad je dosao u Yamahu rekao da ce cuda napraviti.
    sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174230#msg174230 date=1286117884]
      @Djuka Pa bas zato sto je rosi klasa za sebe h5g6k8 pa reci i ti njemu da je pravi covek a ne kao njegov brat koji nema pojma h5g6k8 salim se $8#a ma najvise bih volela sledece godine da osvoje titulu rosi ili pedrosa...nije zato sto ne volim lorenza nego stvarno mislim da nece biti dobar kao ove godine!
      [/quote]

Nece biti tolika bodovna razlika ali ce biti u samom vrhu 100%
      sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174230#msg174230 date=1286117884]
        @Djuka Pa bas zato sto je rosi klasa za sebe h5g6k8 pa reci i ti njemu da je pravi covek a ne kao njegov brat koji nema pojma h5g6k8 salim se $8#a ma najvise bih volela sledece godine da osvoje titulu rosi ili pedrosa...nije zato sto ne volim lorenza nego stvarno mislim da nece biti dobar kao ove godine!
        [/quote]

Ja mislim da ce Lorenco biti dobar i sledece ggodni jer je sazreo i bice veliki sampion.

Inace u savkoj sali ima i pola istine....ahhahaahahahah

Comment

@R-R-V@ Vidis li ovaj moj avatar,on govori vise od 1000 reci. &*#GI(]

Comment

ja bih malo pretumbala taj tvoj avatar e stani imam sliku sveske u telefonu sto sam kupila u italiji motogp mislim da je redosled mnogo bolji sada cu da stavim ako moze xD
            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg174216#msg174216 date=1286116866]
              Lorenzo je prvi favorit za titulu.Stabilniji je psihicki od Pedrose i Stonera mnogo.Kad ova dvojica odvezu sezonu bez pada nek se jave.Rossi odma posle Lorenza favorit,mala razlika izmedju njih.Bice dosta njihovih borbi.Spies ce biti opasniji u drugom delu sezone dok se navikne na fabricku Yamahu.Stoner i Pedrosa ce pobediti u par trka ali ne bi njih stavio u uzi spisak potencijalnih osvajaca jer imaju strasne oscilacije.Lorenzo ili Rossi pitanje je sad?
              [/quote]
              Caniggia, moram da te pitam odakle sve ovo znas! Da ti Tarabici iz Kremana nisu neki preci? ^&amp;*ST*^# Salim se malo... previse si iskljuciv!
              http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=1368.msg174240#msg174240 date=1286118550]
                [quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg174216#msg174216 date=1286116866]
                Lorenzo je prvi favorit za titulu.Stabilniji je psihicki od Pedrose i Stonera mnogo.Kad ova dvojica odvezu sezonu bez pada nek se jave.Rossi odma posle Lorenza favorit,mala razlika izmedju njih.Bice dosta njihovih borbi.Spies ce biti opasniji u drugom delu sezone dok se navikne na fabricku Yamahu.Stoner i Pedrosa ce pobediti u par trka ali ne bi njih stavio u uzi spisak potencijalnih osvajaca jer imaju strasne oscilacije.Lorenzo ili Rossi pitanje je sad?
                [/quote]
                Caniggia, moram da te pitam odakle sve ovo znas! Da ti Tarabici iz Kremana nisu neki preci? ^&amp;*ST*^# Salim se malo... previse si iskljuciv!
                [/quote]

Imam neku rodbinu na Zlatiboru. h5g6k8 Pa za sad je to realno da je prvi favorit za titulu 2011 Jorge a drugi Vale.Nadam se iskreno da ce Pedrosa i Stoner postati stabilniji i da ce biti extra zanimljivo.Mada,nazalost vremena su takva da mnogo manje zavisi od kvaliteta vozaca nego ranije.Sad ima puno vise elektronike,broj agregata sad igra vrlo bitnu ulogu,zavisi i kakve ce masine timovi sklopiti.Dzaba na primer Rossiju i Lorenzu sto su najbolji ako ne sklope Yamaha i Ducati masine.Onda ce Honda razvaliti.Nije sad kao ranije kad je Vale na onoj Yamahi iz 2004 uzeo titulu.Da umem da budem iskljuciv ali to je neko moje misljenje za sledecu sezonu.Jednostavno ne ocekujem da previse od Stonera i Pedrose i nikad i nisam.Od Spiesa ocekujem vise nego od njih dvojice.
                sigpic

Comment

@ djuka ne znam da li vidis lepo moj avatar ali redosled je mnooogo bolji samo zameni ovaj br 3 bivsi pedrosin sa 26 h5g6k8 a ovu crvenu tackicu na kacigi skroz iza valjda prepoznajes $#^%RT
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174247#msg174247 date=1286119024]
                    @ djuka ne znam da li vidis lepo moj avatar ali redosled je mnooogo bolji samo zameni ovaj br 3 bivsi pedrosin sa 26 h5g6k8 a ovu crvenu tackicu na kacigi skroz iza valjda prepoznajes $#^%RT
                    [/quote]

E al si ga postavila sad me vrat boli koliko sam se iskrivio.Taj redosled je jos dok je Pedrosa nosio br 3 a sad je drugacije.Nemoj ziveti u proslosti.
                    sigpic

Comment

nenenennennene redosled je super h5g6k8

sigpic

Comment

Jel zna neko mozda neki sajt gde se mogu gledati stare trke ili skidati s neta.Necu da placam video pass na njihovom oficijalnom sajtu.Mnogo brate mili.
                        sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174256#msg174256 date=1286119564]
                          [/quote]
                          Ahahahahahahahha....mozes samo u toj slici da uzivas,Bese nekad davno.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg174253#msg174253 date=1286119393]
                            [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174247#msg174247 date=1286119024]
                            [/quote]

E al si ga postavila sad me vrat boli koliko sam se iskrivio...
                            [/quote]
                            *T_*@SR Mogao si kao ja, samo uspravis monitor! &amp;*#GI(]
                            http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg174258#msg174258 date=1286119730]
                              [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg174256#msg174256 date=1286119564]
                              [/quote]
                              Ahahahahahahahha....mozes samo u toj slici da uzivas,Bese nekad davno.
                              [/quote]
                              da daleko ta prosla godina majku mu xD

sigpic

Comment

Jel zna neko neki sajt ili ne?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X