Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Lorenco je prema ocekivanjima prvi. Nista novo. Ono sto je obecavalo pred pocetak sezone, da ce ova godina biti izuzetno neizvesna, pa samim tim i zanimljiva, pretvorilo se u svoju suprotnost.
    Od cervorice "vanzemaljaca", ostao je samo jedan.Kao da je Rosijev pad, jos vise poljuljao samopouzdanje i Stoneru i Pedrozi. Lorenca sada moze zaustaviti samo Rosi, ili on sam sebe, sto se verovatno nece desiti.
    Kao da su se sve karte otvorile Lorencu, nema najveceg rivala, ostali su blede senke, a on je samouveren, siguran i opasno brz. Meni je nesto drugo palo u oci. Lorencovo ponasanje posle ovih pobeda, a i sledeca ce biti njegova, osim ako se ne desi nesto nepredvidjeno. Posle pobede u Silverstonu, jasno se videlo da nema one euforije koja ga pratila nakon pobeda u Herezu i Le Manu. Narocito je "bolo" oci odsustvo medija. Njegova proslava je bila, moze se reci tragikomicna. I sam Lorenco nije pokazivao neko preveliko odusevljenje. Da li je postao svestan da te pobede ipak nisu ono pravo ? Nisam sigurna. Titula je titula. Ali hoce li on ostati svoj, ili ce se negde usput izgubiti ?
    Ocigledna je njegova zelja da postane drugi Rosi, i to je toliko uzelo maha da je poceo da ga kopira i u izjavama za stampu. To je ono sto mene interesuje, da li je moguce da mu je Rosi postao opsesija?Moze li on izgraditi neki sopstveni stil u svemu, u odnosu sa medijima, navijacima, proslavama, jer nijedna kopija, ma koliko bila dobra, ne moze se porediti sa originalom.

Comment

Oce li biti sutra MotoGp trke direktno na SportKlubu ili ako ne bude jel zna neko na kom kanalu ima??
      Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Trka najjace klase--motogp, nece ici direktno zbog tenisa. Trke u klasi od 125cc idu direktno, kao i moto 2, jer one pocinju pre nego tenis.
        Prenosi ih SK, a motogp ce biti repriziran.
        Ako zelis da i njega gledas direktno, javi se za link.

Comment

Значи џабе сам се извињавао за Муђело. Вук мења длаку али ћуд никако &+I}\. Нисте откупили права за Ролан Г. па сте преносили Муђело. Карактер вам је до ОО. Овај пут се не извињавам.

Comment

[quote author=Hurricane link=topic=1368.msg143370#msg143370 date=1277493519]
            Oce li biti sutra MotoGp trke direktno na SportKlubu ili ako ne bude jel zna neko na kom kanalu ima??
            [/quote]
            ja cu gledati na Sport1 (bivsi DSF)
            Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

[quote author=3006 link=topic=1368.msg143227#msg143227 date=1277459192]
              [quote author=Sam Hornish Jr. link=topic=1368.msg143148#msg143148 date=1277418085]
              jel sam ja dobro video-sport klub nece direktno prenositi trku moto gp zbog tenisa
              [/quote]
              Ko bi rekao...
              [/quote]

Moto GP je interesantniji i od Formule 1, samo neki ljudi to ne shvataju...
              Gledacemo tenis danas, a ostali ljubetelji Moto GP-a u Srbiji ce cekati torrent posle trke. @R&}*
              $%&5/ Ne znam da li se slazete sa mnom da bi bilo mnogo bolje da se GP emituje na nekom drugom kanalu...Bez uvrede. $%&5/

Comment

ATDHE.NET - tu mozete direktno da gledate trku, samo ukucajte ATDHE.NET i udjite na live sports, bice sigurno MotoGP...............

Comment

Једно једноставно питање за модерацију а да се не осећају увређено : Зашто је члан N_Trooper искључен са форума? Ипак је то неко ко има завидно знање о мотоГП.

Comment

[quote author=TSS link=topic=1368.msg143490#msg143490 date=1277543404]
                    Једно једноставно питање за модерацију а да се не осећају увређено : Зашто је члан N_Trooper искључен са форума? Ипак је то неко ко има завидно знање о мотоГП.
                    [/quote]

Nije iskljucen. Nikada nije ni bio iskljucen.

Comment

Potpuno realno: Gledamo Ferrer-Chardy, umesto MotoGP, nemam reci, sva sreca samo da nije neki zenski tenis, to bi bio pun pogodak, mogli su da puste tenis na SK+, a ovde lepo motore, ionako traju 45min, a tenis je ceo dan, zar uopste neko gleda tenis po ceo dan, mislim sigurno da ima vise ljubitelja tenisa nego motora, ali tenis ima svaki dan po ceo dan, a motori jednom u dve nedelje, i kako se uopste isplati kupiti prava za prenos motora i onda ih ne prenositi............

Comment

[quote author=nucle0 link=topic=1368.msg143506#msg143506 date=1277550722]
                        Potpuno realno: Gledamo Ferrer-Chardy, umesto MotoGP, nemam reci, sva sreca samo da nije neki zenski tenis, to bi bio pun pogodak, mogli su da puste tenis na SK+, a ovde lepo motore, ionako traju 45min, a tenis je ceo dan, zar uopste neko gleda tenis po ceo dan, mislim sigurno da ima vise ljubitelja tenisa nego motora, ali tenis ima svaki dan po ceo dan, a motori jednom u dve nedelje, i kako se uopste isplati kupiti prava za prenos motora i onda ih ne prenositi............
                        [/quote]
                        jbg tenis je sto se tice tv prava jeftnin ali zato moras da pustas sve meceve jbg nemoze i jare i pare,zato gledamo ovaj smor,cesto sebe uhvatim kako zelim da se ovaj djokovic,jj uopste nisu ni rodili h5g6k8

Comment

Ima ovde UZIVO MotoGP

http://atdhe.net/16592/watch-motogp-tim-tt-assen

Comment

Ma smesno, prenose 125ice i Moto 2 a GP klasa se ne prenosi jer je ipak bolje gledati Ferera i Chardija. A da su pustili trku, gledali bi i trku i + bi stigli da gledaju ljudi i Ferera......
                            Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Ja gledam trku uzivo na satelitu Lorenco vodi drugi je Pedrosa ali mala je ralika jos 7 krugova do kraja
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Kraj pobeda za Lorenca drugi Pedrosa treci Stoner dobra trka videcete na snimku ali najzanimljivije je bilo u zadnja 3 kruga borba za 5 mesto izmedju De Puniea i Dovicioza i na kraju kao pobednik iz duela je izasao Doviciozo
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X