Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg121703#msg121703 date=1270804110]

+*@WT*48* @R&}*
    [/quote]

Kakav fantom.... I#^@8 #$&+|r

Comment

http://www.visordown.com/motorcycle-...ing/10551.html

Interesantno!

Comment

I krećemo, posle 154 dana ideeeeeemoooooooo
        /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH /6%^JH
        '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif '65slif
        &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R* &*%R*
        #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg121698#msg121698 date=1270803032]
        http://www.motomatters.com/news/2010...ogp_bikes.html

+*@WT*48*
        [/quote]

Iskreno, meni je najlepša M1 ali i Honda je veoma blizu po lepoti - mnogo me podsećaju na čuvenu V5 RC211V za mene legendarnu mašinu. Mislim da su konačno ove 800 porasle malo i veoma se približile po izgledu 1000. Po meni, baš tako treba da izgleda prava trkačka mašina. A Dukati mi se prošle godine više sviđao nego ove, u pitanju je taj zadnji rep - ja ne volim kad je ovoliko okrugao, mnogo je lepše kad je šiljast i ide koso uvis (baš kao kod M1 i Honde) - ovo je samo za moj ukus!

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg121705#msg121705 date=1270805790]
        http://www.visordown.com/motorcycle-...ing/10551.html

Interesantno!
        [/quote]

Eto zašto je i dalje Tata - strategija i taktika su najbitniji faktori u svakoj borbi i Čika Doktor je tu briljantan (setite se reklame, mislim za Pireli: ''Snaga bez kontrole ne znači ništa...''
        The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
        As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
        From that stage there is no progress.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg121720#msg121720 date=1270811521]

mnogo me podsećaju na čuvenu V5 RC211V za mene legendarnu mašinu.

[/quote]

I kako mnogi kažu - najbolju mašinu svih vremena... By the way, apsolutno se slažem sa njima !!!

Comment

Najježio sam se. Sad sam video najavu na sajtu SK... uf jedva čekam da počne Moto GP &^@4(

nego, jel razmišljao neko o poseti Brnu, nema viza ovo ono... neko kolektinvo na nivou foruma

Comment

[quote author=Patriota link=topic=1368.msg121732#msg121732 date=1270816139]
              Najježio sam se. Sad sam video najavu na sajtu SK... uf jedva čekam da počne Moto GP &^@4(

nego, jel razmišljao neko o poseti Brnu, nema viza ovo ono... neko kolektinvo na nivou foruma
              [/quote]

PA vidi druže, iskreno, ja sam razmišljao o tome i još razmišljam, pošto je Mađarica otpala, a i lakše je doći do Brna nego do one pustare u Hungariji ... e, sad...videćemo, sezona godišnjih, ovo, ono...u svakom slučaju, to mi je na umu non stop.... +*@WT*48*

Comment

Jedna trka ove godine je obavezna! &*%R* Do sada smo imali razne izgovore, od sada sem para, jedini razlog da ne odemo na neku trku je cista lenjost i inertnost... Cak i posao ne bi trebalo da pravi problem jer je cak moguce otici za vikend i vratiti se u ponedeljak ujutro sa ogromnom podocnjacima i jos vecim osmehom... &*#GI(] *T_*@SR
                Ja sam imao srecu da odgledam jedno od najboljih trka, pomenuti Saxenring 2006 i mogu vam reci da je ugodjaj fantastican... Spavao sam u satoru ali je bilo fantasticno... &*%R*

Comment

ja sam gledao pre nekih nedelju dana neke pakete i aranžmane i može se naći sa smšetajem + karta za nekih 200, 250 evra koliko se sećam.... tako da ako ima zainteresovanih mogli bi da se organizujemo, pošto sam ja ovako nešto planirao sa još jednim drugarom.... pa bolje da nas ide više zabava zagarantovana.

Comment

Lako je vama,nama u Bosni jos nisu ukinute vize,ali svakako nebi mogao ni ici,jer sam odmor vec isplanirao,uplatio za Alanju da uzivam 14dana ^%@7f .

Comment

Sada je na BE 92, prikazan intervju sa Rossijem, -----ocekuje pobedu, odlicnu trku, odlicne rivale, sve u tom stilu, ali je lepo videti ga. &^@4(

Comment

Mislim da nikada nije ovakav pritisak bio na Rossiju---sve svetske novine su sa ovakvim naslovima ROSSI PROTIV SVIH.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg121777#msg121777 date=1270823776]
                          Lako je vama,nama u Bosni jos nisu ukinute vize,ali svakako nebi mogao ni ici,jer sam odmor vec isplanirao,uplatio za Alanju da uzivam 14dana ^%@7f .
                          [/quote]
                          A da na to sam zaboravio...
                          Ipak za ostale koji nisu iz Bosne, karte su od 50 Eura...
                          Hocu da kazem ako je 250 mnogo, mozda i moze malo manje u sopstvenom aranzmanu... ali ne mnogo...
                          Prag je na nesto vise od 1000 km od Beograda cini mi se, znaci do brna ima manje od 1000. Verujem da je bus do Ceske, negde oko 50 euros... U stvari, brno je od Beca ili Bratislave nekih 100 km i siguran sam da ima autobusa i vozova vise puta dnevno...
                          Kolima, mislim da se stize za nekih 8-9 sati...
                          Ko ima vremena, moze i camcem/brodom/kajakom/pedalinom... Dunavom do Slovacke granice a zatim njihovom Moravom do Brna... @R&}*
                          Moj izbor je naravno motorom... &*%R*
                          Smestaj... sve zavisi sa cime bi se covek zadovoljio...

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg121784#msg121784 date=1270826069]

Smestaj... sve zavisi sa cime bi se covek zadovoljio...
                            [/quote]

Ulica, ili park... pokriješ se nekim starim novinama i to je to ... @(*6sd$% +*@WT*48*

Comment

&^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4( &^@4(.nemogu da cekam vise. :fc-[ :fc-[ :fc-[ :fc-[ :fc-[ :fc-[ :fc-[ &Q45q@% &Q45q@% &Q45q@% &Q45q@%
                              FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

"http://www.youtube.com/v/mjtx0PUIdmg".sachsenring 2006. +*@WT*48*
                                FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Working...
                                X