Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Nije budala, cemu bismo se mi smejali &*#GI(] *T_*@SR ^*#(- &*#GI(]

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg122742#msg122742 date=1271151795]
      http://www.twowheelsblog.com/post/41...n-anyones-easy
      [/quote]

Jedan od razloga zashto ne volim MD jer je naduveni konj.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg122789#msg122789 date=1271158966]
        [/quote]

[/quote]

Nemoj tako druže... Duan je legenda, a Džeri je samo objasnio koliko je bio siguran u sebe... dok je druge morao da hrabri i stalno im ponavlja da će uspeti da pobede, ovom je to bilo sumnjivo...Fazon: Jer ti to znaš nešto što ja ne znam, pa sumnjaš da mogu da pobedim ?...

Mislim, Ok, svako ima svoje mišljenje, ali Duan je za mene Kralj, nikako da stignem da napišem nešto o njemu, Robertsu senioru, Švancu i Rejniju ... Moram da nađem vreme, samo ne znam kad.... *%@(D!RY-

* Ferrari - extra ti je Avatar !!! +*@WT*48* A i ovaj što je ostao bez reproduktivnih organa &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg122791#msg122791 date=1271159536]
          [/quote]

[/quote]

Nemoj tako druže... Duan je legenda, a Džeri je samo objasnio koliko je bio siguran u sebe... dok je druge morao da hrabri i stalno im ponavlja da će uspeti da pobede, ovom je to bilo sumnjivo...Fazon: Jer ti to znaš nešto što ja ne znam, pa sumnjaš da mogu da pobedim ?...

Mislim, Ok, svako ima svoje mišljenje, ali Duan je za mene Kralj, nikako da stignem da napišem nešto o njemu, Robertsu senioru, Švancu i Rejniju ... Moram da nađem vreme, samo ne znam kad.... *%@(D!RY-
          [/quote]

Ja sam ga uvijek kapirao kao nekog ko zasluzuje postovanje za svoju voznju al nista vise od toga. Ne mogu da postujem lika koji navija za Stoner i nakon nekih njegovih naduvenih izjava povodom Valentina jos prije. Osvojio je nekoliko titula istina i to je za postovanje al po mom licnom misljenju (znam da se niko zivi nece sloziti samnom al to mi i nije neshto bitno) on kad je imao konkurenciju zavrsavao je drugi. Tek kad je Rejni napustio jer je morao i Swantz popustio odmah nakon toga on je mogao neshto da napravi, a od 95 ako cemo pravo Alex Krivije, Loris, Capirosi i Carlos Cheka nisu bas neki konkurenti. Biaggi mu je one prve godine neshto se primakao al eto, nista posebno. Tada su bili vozaci i to je istina, i tada je trebalo biti sampion i sl. Al i dalje mislim da nije imao neku konkurenciju realnu. E sad shto bi bilo kad bi bilo nikad necemo znati al Yamaha i Suzuki su znali da isprase tu hondu 90tih, dosta je njemu trebalo do 94 da bi konacno napravio nesto od sebe.
          Da naglasim dobro je on vozio al je za mene previse naduvan i pun sebe potpuno nepotrebno i zato ga ne volim. Za mene su Kevi i Vejn neprikosnoveni sampioni i heroji MotoGp kategorije do dana kad je Valentino sjeo na Yamahu i objasnio svima da motor nema veze s nicim i da ne pobjeduje samo zato jer je uzeo Duanov motor.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg122797#msg122797 date=1271163320]
            [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg122791#msg122791 date=1271159536]
            [/quote]

[/quote]

[/quote]

Ja sam ga uvijek kapirao kao nekog ko zasluzuje postovanje za svoju voznju al nista vise od toga. Ne mogu da postujem lika koji navija za Stoner i nakon nekih njegovih naduvenih izjava povodom Valentina jos prije. Osvojio je nekoliko titula istina i to je za postovanje al po mom licnom misljenju (znam da se niko zivi nece sloziti samnom al to mi i nije neshto bitno) on kad je imao konkurenciju zavrsavao je drugi. Tek kad je Rejni napustio jer je morao i Swantz popustio odmah nakon toga on je mogao neshto da napravi, a od 95 ako cemo pravo Alex Krivije, Loris, Capirosi i Carlos Cheka nisu bas neki konkurenti. Biaggi mu je one prve godine neshto se primakao al eto, nista posebno. Tada su bili vozaci i to je istina, i tada je trebalo biti sampion i sl. Al i dalje mislim da nije imao neku konkurenciju realnu. E sad shto bi bilo kad bi bilo nikad necemo znati al Yamaha i Suzuki su znali da isprase tu hondu 90tih, dosta je njemu trebalo do 94 da bi konacno napravio nesto od sebe.
            Da naglasim dobro je on vozio al je za mene previse naduvan i pun sebe potpuno nepotrebno i zato ga ne volim. Za mene su Kevi i Vejn neprikosnoveni sampioni i heroji MotoGp kategorije do dana kad je Valentino sjeo na Yamahu i objasnio svima da motor nema veze s nicim i da ne pobjeduje samo zato jer je uzeo Duanov motor.
            [/quote]

Ok, kao što rekoh, svako ima svoje mišljenje i ja to cenim i poštujem... Svejedno, ne bih ulazio u polemiku oko Duana, barem ne sada kad je počela sezona 2010... +*@WT*48*

Comment

Ja imam veliko postovanje prema Duanu,covjek je veliki sampion i jedan od najboljih ikad.Covjek nije nista losiji od Rejnija ili Swantza.92 je imao zestok pad na treningu u Assenu,do tog momenta je dero Rejnija,a zbog teske povrede nije nastupio duzi period i srednje oproravljen se je pojavio na zadnjoj trci te sezone,ali naravno to odsustvo je iskoristio Rejni i osvojio titulu te sezone.Covjeku je bila karijera na iglenim usima,jer se je zakomplicirala stvar oko desne noge,cak je u opticaj bila i amputacija noge,ali sve je to uspio da prebrodi,ali naravno naredne sezone,nije mogao da racuna na naslov,jer je te sezone radio iskljucivo na fizickoj spremi kako bi bio spreman da tjera svoju Hondu do limita,cak su mu na motoru, morali zbog desne noge,izvrsiti i neke modifikacije,oko poluge kocenja.A onda je uslijedio njegov period,maestralna voznja,kakva god je je konkurencija bila,svi su bili vrhunski vozaci,valjalo je tjerati ove zvjeri od 500cc,a jos ako se doda sta je sve prozivio onom nesrecom,Duan je svakako jedan od najvecih svi vremena.

Comment

http://www.twowheelsblog.com/post/41...-their-opinion

Comment

Mislim to može samo Valentino Rossi, i na kamionu sa svojom M1 ljubimicom koja ga ni ovaj put nije izneverila &*%R* , a posle na skuteru do park fermea - kakav je ludak očekivao sam da parkira skuter pored Lorencovog motora (da je skuter bio Yamaha, verovatno bi ga parkirao +*@WT*48*)

O Duanu i ostalim 500cc šampionima, ja ne znam puno, nisam ih gledao, samo neke osnovne stvari, i o tom periodu učim od vas i upijam sve - za polemiku sam slab l5'%9

Evo ponovo Tobijeva analiza, valjda će biti besplatna cele godine +*@WT*48*

...The odd Yamaha thing was Rossi running out of fuel after the flag...
                  ...This could be a bit of bluffing too, making others think that the Yamaha is going to be nip and tuck on fuel (a very Jeremy Burgess thing to do), but in that case, how was that Yamaha the slowest bike down the straight during that race?...
                  ...Maybe there's a new fuel system that loads the engine up for the shorter straights out at the back, something that Rossi and Burgess got very right at Mugello in 2004.

(%fsd%&j (%fsd%&j (%fsd%&j

http://www.autosport.com/features/article.php/id/2743
                  The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                  As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                  From that stage there is no progress.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg122825#msg122825 date=1271178817]
                    Mislim to može samo Valentino Rossi, i na kamionu sa svojom M1 ljubimicom koja ga ni ovaj put nije izneverila &*%R* , a posle na skuteru do park fermea - kakav je ludak očekivao sam da parkira skuter pored Lorencovog motora (da je skuter bio Yamaha, verovatno bi ga parkirao +*@WT*48*)

O Duanu i ostalim 500cc šampionima, ja ne znam puno, nisam ih gledao, samo neke osnovne stvari, i o tom periodu učim od vas i upijam sve - za polemiku sam slab l5'%9

Evo ponovo Tobijeva analiza, valjda će biti besplatna cele godine +*@WT*48*

...The odd Yamaha thing was Rossi running out of fuel after the flag...
                    ...This could be a bit of bluffing too, making others think that the Yamaha is going to be nip and tuck on fuel (a very Jeremy Burgess thing to do), but in that case, how was that Yamaha the slowest bike down the straight during that race?...
                    ...Maybe there's a new fuel system that loads the engine up for the shorter straights out at the back, something that Rossi and Burgess got very right at Mugello in 2004.

(%fsd%&j (%fsd%&j (%fsd%&j

http://www.autosport.com/features/article.php/id/2743
                    [/quote]
                    Ej nije mi jasno ovo sa gorivom, kako mogu dobiti sa novim fuel systemom?

Comment

Yamaha concerned by power deficit
                      By Michele Lostia and Matt BeerWednesday, April 14th 2010, 05:36 GMT

Yamaha MotoGP boss Davide Brivio has admitted that his team needs to find more power, but is concerned that the 2010 engine use restrictions could hamper its efforts to do so.

Although Yamaha started the 2010 season with a one-two in Qatar for Valentino Rossi and Jorge Lorenzo, the M1 appeared to lack straightline performance compared to its rivals - with Honda in particular seeming to enjoy a power advantage.

With each rider only allowed to use six engines during the 2010 campaign, Brivio is concerned that catching up could be difficult.

"We struggle on the straights," Brivio admitted to Gazzetta dello Sport. "Let's hope we can quickly find some small solution to patch the situation.

"But because of the new rule that forces us to use no more than six engines for the season, finding an immediate solution may be a bit of a problem. We must take into consideration the available units."

Rossi's bike stopped just after the chequered flag on Sunday night, having run out of fuel. Brivio confirmed Rossi's suspicion that this was simply because excessive wheelspin during the race had used more fuel, but said it had not been a drama and Yamaha's in-built automatic fuel management system had not been required.

"If the bike slides, you lose grip and the bike consumes more fuel," he said.

"We have a system that calculates fuel consumption during the race and leaves you with a sufficient amount to reach the end of the race. If it calculates that it's consuming too much, it steps in by reducing the power.

"There are tracks more problematic than others, and it has occurred in the past that we finished right on the limit. It also depends on the combination between track and temperature: when it's cold you consume more, less so when it's hot.

"During the post-race meeting we have established that the system did not step in. The fuel was sufficient, and in fact Valentino crossed the finish line with no problems. The system did not reduce the power."

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg122881#msg122881 date=1271229173]
                        Yamaha concerned by power deficit
                        By Michele Lostia and Matt Beer Wednesday, April 14th 2010, 05:36 GMT

Yamaha MotoGP boss Davide Brivio has admitted that his team needs to find more power, but is concerned that the 2010 engine use restrictions could hamper its efforts to do so.

Although Yamaha started the 2010 season with a one-two in Qatar for Valentino Rossi and Jorge Lorenzo, the M1 appeared to lack straightline performance compared to its rivals - with Honda in particular seeming to enjoy a power advantage.

With each rider only allowed to use six engines during the 2010 campaign, Brivio is concerned that catching up could be difficult.

"We struggle on the straights," Brivio admitted to Gazzetta dello Sport. "Let's hope we can quickly find some small solution to patch the situation.

"But because of the new rule that forces us to use no more than six engines for the season, finding an immediate solution may be a bit of a problem. We must take into consideration the available units."

Rossi's bike stopped just after the chequered flag on Sunday night, having run out of fuel. Brivio confirmed Rossi's suspicion that this was simply because excessive wheelspin during the race had used more fuel, but said it had not been a drama and Yamaha's in-built automatic fuel management system had not been required.

"If the bike slides, you lose grip and the bike consumes more fuel," he said.

"We have a system that calculates fuel consumption during the race and leaves you with a sufficient amount to reach the end of the race. If it calculates that it's consuming too much, it steps in by reducing the power.

"There are tracks more problematic than others, and it has occurred in the past that we finished right on the limit. It also depends on the combination between track and temperature: when it's cold you consume more, less so when it's hot.

"During the post-race meeting we have established that the system did not step in. The fuel was sufficient, and in fact Valentino crossed the finish line with no problems. The system did not reduce the power."
                        [/quote]

Pomalo zabrinjavajuće, slažete se ?

Comment

Ja sam itekako zabrinut.

Comment

Interesantna je izjava jednog italijanskog novinara, pre trke, a posle treninga, da je Stoner toliko brz, da je jedini nacin da ga zaostave
                            Njegova netolerancija na laktozu, i da mu treba "dati" sendvic sa sirom! h5g6k8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg122885#msg122885 date=1271231605]

[/quote]Tradicija se nastavlja h5g6k8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg122885#msg122885 date=1271231605]
                                Interesantna je izjava jednog italijanskog novinara, pre trke, a posle treninga, da je Stoner toliko brz, da je jedini nacin da ga zaostave Njegova netolerancija na laktozu, i da mu treba "dati" sendvic sa sirom! h5g6k8
                                [/quote] &*#GI(]

Comment

Working...
                                X