Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg123245#msg123245 date=1271409616]
    U pravu si ferrari, humor nam je sada potreban, kad yamaha ovako lose izgleda. Ali nesto mislim, zar Ti, N_Trooperu, ne mislis da ces i ti mozda pasti, kao jadni Kejsi, i to, mozda uskoro?
    Nikad ne reci nikad. &+I}\
    [/quote]

Uz pomoć VEP-a - budućnost je lepa !!! *T_*@SR &*#GI(] ^*#(- &*#GI(] *T_*@SR *T_*@SR
    Ok, zaobilazimo ovu temu $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/ $%&5/
    Malo šale stvarno nije na odmet... pogotovo što Yamaha zaista ima problem...i to evidentan... Pazite, rešiće oni to (bar se nadam), ali pitanje je kada ? Da li će do Mugella sve biti kao što treba ? Ili će opet morati da se dovijaju i vade na sušto umeće vozača - da od ničega prave nešto... ali za razliku od 2004-e godine, sada je elektronika preuzela šampionat, i više nije isti nivo trkanja...ako se problem ne reši, sezona 2004 se neće ponoviti, izglednija je sezona 2007 ... Svejedno, uzdam se u Yamahu da će brzo pronaći rešenje...

Comment

N_Trooper ^*#(- ^*#(- ^*#(- ,kada si vec spomenuo Stejsija i njegovu zenicu,moram da iskoristim priliku i dam svoj kratki osvrt na proslogodisnje desavanje i Stejsijevu bolest.Jednostavno ne mogu da odolim!!!!

Stejsi:buabuabua,smrc,smrc,Andrijaaaana,Rossi me je opet pobedio!!!!!Buaaaa,sta da radim?pao sam zbog njega //h*svbTaj covek je prosto nepobediv!!!Ne mogu...nisam jak.... $JS}|Andrijaaaana
      Andrijana:Ljubavi moja,nemoj da brines,znas da te volim,bua,smrc,smrc,jel da da me nikada neces ostaviti,smrc,smrc??? Ja cu da te tesim!!!!Ja cu ti drzati kisobran smrc,zato sto se plasim da ces da me prevaris smrcsmrcsmrc!!!Sada cemo da izmislimo da si bolestan i idemo negde zajedno,daleko,daleko od Rossija smrc,jao kako te volim,smrcsmrc,neces ti mene nikada prevariti jel da smrc //h*svb
      Stejsi:Ali,Andrijana,sta da radim smrc,smrc,smrc????Znas sta je bilo u Laguni...svima sam rekao da je vozio prljavo...a nijjjje,pobedio me je posteno buabuabuasmrcsmrcsmrc....sta da radim?Ja jednostavno nisam jak kao on....smrcsmrcsmrc //h*svb //h*svb
      Andrijana:Kejsi,ljubavi,reci cemo svima da si bolestan i da ti nije dobro.Niko nece znati istinu smrc!Jel da da me nikada neces prevariti smrc ?Jel da da me volis //h*svb //h*svb?
      Stejsi:Znam,samo me ti i volis.Sta da radim smrcsmrcsmrc
      Andrijana,ljubavi,koliko te samo volim.Nemoj da brines.Idemo u Australiju,daleko od Rossija,samo ti i ja...jel da da me nikada neces prevariti buabuabuasmrcsmrc //h*svbJel da da cu ti ja drzati kisobran,stalno smrcsmrcsmrc //h*svb

Comment

Odličan... h5g6k8 &*#GI(]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg123245#msg123245 date=1271409616]
          U pravu si ferrari, humor nam je sada potreban, kad yamaha ovako lose izgleda.
          [/quote]Yamaha uopste ne izgleda lose,pa ostvarili su 1-2,pritom na stazi koja im ne lezi.Vrlo je moguce da je nedostatak snage bio zbog: uslova na stazi,neadekvatnog setup-a,zbog toga,sto se sa jednim motorom moraju odvoziti tri trke,jer smo svi dobro vidjeli da Yamaha itekako ima snage,a dokaz za to,je test u Sepangu.Ja ipak mislim,da su snagu,reducirali svjesno.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg123233#msg123233 date=1271406278]
            [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg123232#msg123232 date=1271404134]
            I ne samo to... Casey ima samo jedan podijum u Motegiju u najjačoj klasi, a još uvek nema pobedu... Yamahe idu odlično na ovoj stazi, prošle godine je Lorenzo čak bio zaista brži i od Rosija, koji je pak bio brži od svih ostalih... E sad... pretpostavimo da će i ove sezone Stoner da bude iza Yamdži, znači još ide u minus u šampionatu, a onda posle Japana dolazi Herez, tradicionalno loša staza za Stonera (takođe samo jedan podijum), a opet dobra za Yamahe (Rosija pre svega). Šta ovo znači ? Kejsi zna da je sada u buli, jer ako sve ide očekivanim putem, može se desiti da već posle tri trke bude u zaostatku za Yamahama od preko 40, možda i 50 poena u šampionatu. Nije nenadoknadivo, ali je strašno psihološki. Znači, ovo su samo pretpostavke, ali kladim se u život da Kejsija baš muči ova činjenica i da razmišlja o tome već od 15 sekundi nakon što je imao bliski susret sa peskom u Kataru.
            [/quote]Slazem se,ali ipak da mi pricekamo te trke,jer je Dukati promjenio koncept motora,sada je dosta upravljiviji,bolji balans,stabilniji itd,Hayden je dokaz za to,a jos ostaje,da se vidi,da li Yamahi zaista nedostaje snage, u odnosu na konkurente.
            [/quote]

+1 #$&+|r
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg123237#msg123237 date=1271407187]
              http://anakbawang.com/motogp-2010-ro...ore-power.html

Ovo mi se uopste ne svidja---ROSSI JE ZABRINUT ZBOG SPOROSTI YAMAHE !!!

Molila bih komentar, da ga i ja mogu razumeti.
              [/quote]

Ovo je po mom misljenju neki izmisljeni interviju kao onaj od prije dvije nedelje u kojem sam citao da je 2004 ROSSI NA HONDI dao sve od sebe i povodom TE honde kaze da je neuhvatljiva bila.
              Valentino se 2007 nije ovoliko otvoreno zalio sve do kraja sezone. U igri je to shto sad se potpisuju ugovori. Ducati sigurno priprema novcanu ponudu (motor su vec pripremili) za Valentina, a Yamaha treba da pripremi i motor i ponudu s toga je moguce ako jeste ovo izjavio Valentino da prosto zeli da natjera Yamahu da shvate shto njemu treba da bi ga zadrzali. U pitanju s dobar motor i dobra ponuda. I siguran sam da Valetino vec ovdje razmislja o 2012 i na koliko ce godina potpisat ugovor. Valentino se ne zali ko Casey, Valentino resava to dok se moze. Nemoguce da te 10kmph nije/su procjenili jos u testiranjima.
              Menadzment fubalskog kluba milan Ima labaratoriju da procjeni koliko koji igrac ima kapaciteta a oni kukaju zbog 10kmph na ciljnom pravcu, meni je to smijesno pravo da vam kazem i mislim da je nesto sasvim drugo u igri.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg123277#msg123277 date=1271419411]

[/quote]

Ovo je po mom misljenju neki izmisljeni interviju kao onaj od prije dvije nedelje u kojem sam citao da je 2004 ROSSI NA HONDI dao sve od sebe i povodom TE honde kaze da je neuhvatljiva bila.
                Valentino se 2007 nije ovoliko otvoreno zalio sve do kraja sezone. U igri je to shto sad se potpisuju ugovori. Ducati sigurno priprema novcanu ponudu (motor su vec pripremili) za Valentina, a Yamaha treba da pripremi i motor i ponudu s toga je moguce ako jeste ovo izjavio Valentino da prosto zeli da natjera Yamahu da shvate shto njemu treba da bi ga zadrzali. U pitanju s dobar motor i dobra ponuda. I siguran sam da Valetino vec ovdje razmislja o 2012 i na koliko ce godina potpisat ugovor. Valentino se ne zali ko Casey, Valentino resava to dok se moze. Nemoguce da te 10kmph nije/su procjenili jos u testiranjima.
                Menadzment fubalskog kluba milan Ima labaratoriju da procjeni koliko koji igrac ima kapaciteta a oni kukaju zbog 10kmph na ciljnom pravcu, meni je to smijesno pravo da vam kazem i mislim da je nesto sasvim drugo u igri.
                [/quote]

Moguće je da ima i toga, ali sa druge strane zašto bi onda svoju zabrinutost izražavali i Team menadžeri i inžinjeri i cela "posada" Yamahe, kada oni nemaju (teoretski) ništa sa Valetom i njegovim ugovorom, imaju samo sa Yamahom.
                Nego, dobar taj intervju gde je Rosi dao sve od sebe na HONDI u sezoni 2004 . E, svašta se da pročitati +*@WT*48* ...

Comment

I još nešto... ne sviđa mi se ideja da sve fabrike pređu na 1000 cc od 2012-e a da yamaha tvrdoglavo gura koncept od 800 cc. Prvo, ne verujem da će hteti da satelitski i fabrički tim imaju različite kubikaže u prvenstvu. Razlog je NOVAC, tj. morali bi paralelno da rade na 2 potpuno različita koncepta, a to iziskuje ogromne dodatne troškove. A svi znamo da je npr. Yamaha (globalno, kao firma) prošle godine radila sa gubitkom od više desetina miliona dolara. Pare za bacanje ne postoje.
                  Drugo - sa istorijatom kakav ima Yamaha oko prelaska na nova pravila/kategorije/uslove - mislim da će izgubiti ne samo jednu, nego nekoliko godina za redom. Jer šta će se desiti: Ok, zadržaće 800cc i ona će biti bolja od 1000 cc Dukatija ili Honde (npr.) . Međutim, svi smo se složili ranije da 800-ice nemaju još ne znam koliko prostora za napredak, dok će nove mašine od 1000 cc napredovati iz godine u godinu i brzo prevazići sadašnju kategoriju. Šta onda ? Ponovni razvoj, ajmo sve iz početka, pa dok legnu stvari, pa opet kašnjenje za konkurencijom ... možda sve i ispadne dobro, možda hiljadarke sa ograničenjima koja će imati neće moći da pariraju današnjim ili sutrašnjim 800-icama, međutim, setite se da je 800 kubika i uvedeno da bi se postigla sigurnija vožnja, manje brzine i slično u odnosu na 990 cc. I šta se desilo? Posle nepune 2 godine ova kategorija (800) je oborila sve rekorde i u brzini na pravcu, još brže u krivinama, samim tim spušteni su i rekordi krugova itd ... Znači, razvoj se ne može planirati, mašine napreduju i ko zna da li će i nove hiljadarke već 2013 ponovo obarati rekorde... Sad je glupo da ja nešto pričam o tome, kad su tu stručnjaci i menadžeri, Yamaha je ogromna fabrika, sportski tim Yamahe je jedan od najvećih u automoto sportu, ali ovo je samo moje skromno mišljenje.

Comment

http://www.ansa.it/web/notizie/regio...763412207.html
                    http://www.gpone.com/index.php/slide...ento-per-rossi

Ako neko razume----sve Italijanske novine ovo objavljuju kao glavnu vest !!!!! $%&5qw7 +-*^%*

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg123285#msg123285 date=1271423194]

Ako neko razume----sve Italijanske novine ovo objavljuju kao glavnu vest !!!!! $%&5qw7 +-*^%*
                      [/quote]

Pao na krosu i povredio rame...Navodno mu je nastup u Motegiju pod znakom pitanja... Šio mu ga Đura, voziće on makar i sa rebrima koja štrče sa strana (možda bude sporiji zbog otpora vazduha)...

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg123286#msg123286 date=1271423619]
                        [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg123285#msg123285 date=1271423194]

[/quote]

Pao na krosu i povredio rame...Navodno mu je nastup u Motegiju pod znakom pitanja... Šio mu ga Đura, voziće on makar i sa rebrima koja štrče sa strana (možda bude sporiji zbog otpora vazduha)...
                        [/quote]Vozi ce 100%.

Comment

Ma naravno da će voziti, ovo je samo senzacionalističko izveštavanje... Pao na krosu, pa šta ? Koliko vidim, nema ni preloma ni ničega, a i da ima - nije jednom vozio povređen... &*%R*

Comment

Nije nista strasno,po onome sto sam ja procito,nastup uopste nije upitan,malo ga boli rame i to je sve,nema nikakvog preloma.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg123279#msg123279 date=1271420387]
                              [quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg123277#msg123277 date=1271419411]

[/quote]

[/quote]

Moguće je da ima i toga, ali sa druge strane zašto bi onda svoju zabrinutost izražavali i Team menadžeri i inžinjeri i cela "posada" Yamahe, kada oni nemaju (teoretski) ništa sa Valetom i njegovim ugovorom, imaju samo sa Yamahom.
                              Nego, dobar taj intervju gde je Rosi dao sve od sebe na HONDI u sezoni 2004 . E, svašta se da pročitati +*@WT*48* ...
                              [/quote]

Vidjecemo vec u motegiju ali toliko da kasne poslije sve dominacije na pocetku sezone. Vala nisu mogli izgubiti toliko snage za dvije nedelje. Posada Yamahe tj Valentinova posada gleda u njega kao u boga realno. Jerremy mu je kao otac mozda prosto igraju njemu na ruku ( a mozda i ja samo zamisljam shto bih volio da jeste) sve u svemu to mi je neshto chudno. Gledao sam interviju Brivia, JB-a i Valentina poslije katara na MotoGp-u i pravo da vam kazem ne djeluju mi optereceno koliko svi drugi sajtovi prenose. Znash kako novinari znaju da preuvelicaju stvari a recimo Valentino dan prije trke u Kataru sam vidio da je izjavio kako ce se boriti sa Kejsijem kako je sto posto uvjeren u to. Otkud odjednom taj manjak samopouzdanja nakon 2-3 dana? Potpuno chudan pocetak, vise pitanja nego odgovora. Al eto Motegi ce reci svoje pa Jerez odmah nakon toga.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg123289#msg123289 date=1271424883]
                                Ma naravno da će voziti, ovo je samo senzacionalističko izveštavanje... Pao na krosu, pa šta ? Koliko vidim, nema ni preloma ni ničega, a i da ima - nije jednom vozio povređen... &*%R*
                                [/quote]

Vozice al herojski
                                Naravno novinari nisu ispustili priliku da pomenu kako je Lorenco to herojski odradio u Kataru i bio vec drugi haos &*#GI(]
                                On u zivot trku nije propustio pa cisto sumnjam da ce i sada . Mada ove godine na pocetku sezone svu medijsku paznju navlaci na sebe konstantno. Da je dosao i pojeo kachamak kuci on o tome prica. To mi je novitet za njega :0

Comment

Working...
                                X