Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Kritikujemo Rossija h5g6k8.Svidja mi se to!!!!Iako smo njegovi fanovi nismo zaslepljeni.Realni smo i znamo sta i koliko moze.
    Odlicno +*@WT*48*!!!!

Comment

I treba kritikovati &+I}\

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg122565#msg122565 date=1271076595]
        Kritikujemo Rossija h5g6k8.Svidja mi se to!!!!Iako smo njegovi fanovi nismo zaslepljeni.Realni smo i znamo sta i koliko moze.
        Odlicno +*@WT*48*!!!!
        [/quote]
        +*@WT*48* +*@WT*48* To mi se svidja, sto kada god nekoga napadnemo, manje vise se nadje neko ko da ce da stane tom nekom u odbranu... I obrnuto, nece svi hvaliti istovremeno... #$&+|r +*@WT*48*
        Ali ljudi, sezona je konacno pocela, i ja sam zbog toga srecan kao malo dete... &*%R* ^%@7f *$^%T

Comment

Mene je odusevila Moto2 klasa,ubjedljivo najzanimljivija,barem sto se tice prve trke.

Comment

Odlicno +*@WT*48*!!!!
            [/quote]

Apsolutno ga treba kritikovati kad zasluzi .

Btw Trooper sto bi bilo kad bi bilo po tom sistemu bi racunali Valentinu jos dvije titule mimo ovih shto ima al to je trkanje idemo dalje #$&+|r Jedva cekam Motegi da vidimo o cemu se jos tu radi. Pricali smo prije pocetka sezona 4 trke ce trebati da vidimo gdje ko stoji sa motorom
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Ova trka je pokazala da ako si pravi šampion moraš da imaš besprekoran filing u rukama, a ne samo apsolutno poverenje podešavanjima i elektronici. Stoner je očigledno bio daleko ispred svih po tempu, i lagano bi pobedio da je vozio konstantno 1.55.8 i tu negde blizu - ovaj pad (kao i svi prethodni) mi govori da mu ipak fali taj ekstra osećaj kojim će proceniti koliko se može forsirati. Caka je bila u ovoj noćnoj trci i rapidno promenljivim uslovima na stazi - svako veče je bila drugačija temp.staze, opadala je nekom brzinom, i zato je možda sinoć bilo nemoguće vezati 5-6 krugova daleko ispod 1.56. Svi ostali iza Stonera su otprilike bili tu negde, niko ispod 1.56, i ja mislim da njihov osećaj, pre svega, im nije dozvoljavao da idu brže - verujem da je tu fora.

Setite se i Stonerovog pada u Valensiji - malo hladnija staza u warm-up-lap, i opet je preforsirao. To isto se može reći i za Brno i Mizano 2008 - mislim, da se razumemo, Stoner je odličan vozač, tu nema polemike, ali upravo ovi detalji mi govore da je ipak on sam uzrok svih ovih padova i da mu fali taj ekstra osećaj....
              The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
              As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
              From that stage there is no progress.

Comment

Nego sta nego ga treba kritikovati!!!!Pocetak sezone a Stejsi da vec ima na treninzima i tokom kvalifikacija a od Dovija i Haydena ne moze da se odvoji tokom trke!!!Hmmmm.... (%fsd%&j

Comment

Sada cu ja protiv svih---nikakva kritika se ne moze uputiti na racun Rossija. Videlo se da je on najpametnije vozio, znao uslove staze, mogucnosti motora i svoje mogucnost.
                  Sve to je fantasticno uklopio, i pobedio. Ipak, ta pobeda ga nije "opila", i kao sto je i sam kazao, svestan je da je Stonerova greska, njemu omogucila laksu pobedu.
                  Sta bi bilo, kad bi bilo---samo budale razmisljaju na taj nacin, a Rossi uopste ne spada medju takve. Ovo je njegova godina---ja u to cvrsto verujem @R&}*

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg122571#msg122571 date=1271077296]
                    Odlicno +*@WT*48*!!!!
                    [/quote]

Btw Trooper sto bi bilo kad bi bilo po tom sistemu bi racunali Valentinu jos dvije titule mimo ovih shto ima al to je trkanje idemo dalje
                    [/quote]

Slažem se, ali možemo da nagađamo ? @(*6sd$%
                    Osim toga, nagađanje je i šta bi bilo da Stoner nije propustio 3 trke prošle sezone ili još bolje... šta bi bilo da Rosi i JB nisu našli 0.3-0.5 sekundi preko u LS 2008 i da je Kejsi završio trku kao recimo u sezoni 2007 . Možda Rosi ne bi imao ni ove 2 titule preko ...
                    [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg122580#msg122580 date=1271078266]

Sta bi bilo, kad bi bilo---samo budale razmisljaju na taj nacin, a Rossi uopste ne spada medju takve. Ovo je njegova godina---ja u to cvrsto verujem @R&}*

[/quote]

Agree +*@WT*48*

Comment

Sada cu ja protiv svih---nikakva kritika se ne moze uputiti na racun Rossija. Videlo se da je on najpametnije vozio, znao uslove staze, mogucnosti motora i svoje mogucnost.
                      Sve to je fantasticno uklopio, i pobedio. Ipak, ta pobeda ga nije "opila", i kao sto je i sam kazao, svestan je da je Stonerova greska, njemu omogucila laksu pobedu.
                      [/quote]

Ne slažem se, ceo Rosijev tim se itekako mora kritikovati &*(@W6 Znači, dolazimo na stazu na kojoj je već testirano, gigabajti i gigabajti podataka za analiziranje i podešavanje motora; pritom nezaustavljivi u Sepangu (oborivši rekord staze); i opet pored svega toga u svakoj sesiji po 0.5s zaostatak iza Stonera i ''jebeno'' slajdovanje (isto kao u Estorilu 09) celog vikenda!!! $JS}| $JS}| $JS}|Po meni je to nedopustivo, to je ogroman zaostatak - ali treba sačekati Motegi i normalne, regularne uslove vožnje oko 14h, dnevne temperature i tu će se videti pravi ritam svakog tima
                      The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg122582#msg122582 date=1271078659]
                        ali treba sačekati Motegi i normalne, regularne uslove vožnje oko 14h, dnevne temperature i tu će se videti pravi ritam svakog tima
                        [/quote]

Treba sačekati... videćemo !!!

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg122582#msg122582 date=1271078659]
                          [/quote]

Ne slažem se, ceo Rosijev tim se itekako mora kritikovati &*(@W6 Znači, dolazimo na stazu na kojoj je već testirano, gigabajti i gigabajti podataka za analiziranje i podešavanje motora; pritom nezaustavljivi u Sepangu (oborivši rekord staze); i opet pored svega toga u svakoj sesiji po 0.5s zaostatak iza Stonera i ''jebeno'' slajdovanje (isto kao u Estorilu 09) celog vikenda!!! $JS}| $JS}| $JS}|Po meni je to nedopustivo, to je ogroman zaostatak - ali treba sačekati Motegi i normalne, regularne uslove vožnje oko 14h, dnevne temperature i tu će se videti pravi ritam svakog tima
                          [/quote]Potpis.

Comment

Gdje nam je Srdjan,izgleda da ipak navija za Stonera h5g6k8

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg122585#msg122585 date=1271078842]
                              [/quote]

Jesi čuo ono: Rosi izleće sa staze, ne ipak je Stoner... preseko sam se kad je reko Rosi, al kad videh crveno odelo, pade mi kamen sa srca!

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg122585#msg122585 date=1271078842]
                                [/quote]

Ej, Srđan je odradio odličan posao... i Aca, samo se malo gubio oko imena vozača (tipa Pedrosa već kuburi iza Spiza, a on kaže kako visi Rosiju na repu, ali dobro @(*6sd$% ) . Inače, posredno je Srki, a i Aca pomenuo portale i forume (kako strane tako i domaće +*@WT*48*) više puta, thanks mans +*@WT*48*. A pravio je i šale kako mu zameraju da je navijač, pa mora da pazi kojim redosledom izgovara imena vozača h5g6k8 . Dobar je lik, nema veze što je Stonerovac &*#GI(] &*#GI(]

Comment

Working...
                                X