Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Znači pokušavam da objasnim neke stvari na delu foruma Programska šema... ali me očigledno tamo ne razumeju najbolje...

Comment

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AOyQNF7DEGo&feature=related[/youtube]
      Da malo ublazimo dosadu do vikenda h5g6k8

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg126376#msg126376 date=1272374839]
        Znači pokušavam da objasnim neke stvari na delu foruma Programska šema... ali me očigledno tamo ne razumeju najbolje...
        [/quote]Dzaba se trudis care.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg126378#msg126378 date=1272375175]
          [/quote]

Provalio sam... ali, ništa se u životu ne radi bez nekih posledica... moje je bilo da napišem, a njihovo da razmišljaju i izvagaju šta je bolje...mada znam da je ovo uzaludna borba ...

Comment

Volim tenis ali definitivno ce se to promeniti zbog ovakvih programskih sema.
            N_Trooper,stvarno se dzaba trudis,nista nema od toga +-*^%*
            I dalje smo u manjini.Mala zastupljenost ovog sporta a mnogo ljubitelja tenisa $%&5qw7

Comment

Videlo se u Areni koliko je tenis popularan u Srbiji

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg126379#msg126379 date=1272375393]
                [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg126378#msg126378 date=1272375175]
                [/quote]

Provalio sam... ali, ništa se u životu ne radi bez nekih posledica... moje je bilo da napišem, a njihovo da razmišljaju i izvagaju šta je bolje...mada znam da je ovo uzaludna borba ...
                [/quote]
                Oni nemaju cime da razmisljaju, u tome je najveci problem. Bojim se da cak nisu uspeli ni da razumeju sustinu tvog, odlicnog, posta. !!

Comment

Ma,njih sve treba

Comment

Dobar ti taj smajli +*@WT*48*

Spustite loptu.
                    Ne moze sve da se postigne. Niko ne ukida namerno kvalifikacije i trening. Ili iz hira.
                    Verovatno ce biti jos ovakvih situacija, zato unapred, ne skacite.
                    Trka ce ici direktno.

Da je moglo bilo bi. To je najprostiji odgovor.
                    Kao sto vi ovde negodujete, tako bi na teniskom PDF nastala pobuna ako ne bi bilo finale turnira. Uvek ce neko biti nezadovoljan.
                    Tenis ima prednost nad svim. I to treba da se zna.
                    Pipl metar je merilo svega.
                    Zato polako i bez nervoze @(*6sd$%

P.S.
                    Nemojte da psujete u postovima, nece vam se tolerisati. Pravila su za sve ista.
                    Nezadovoljstvo moze da se izrazi i na druge nacine.

Comment

Ok, lopta se treba spustiti... Ali, svejedno, ja sam dao samo jedan predlog i nisam bio nerealan uopšte. Znači, jedino što tražim(o) je da se pusti kvalifikacija za Moto GP koje traju sat vremena, ili što kaže Sale - makar zadnjih pola sata kvalifikacija. Znači, ne tražimo (u ovom slučaju) ni Free practice 1 za sve tri klase, ne tražimo ni FP 2 za sve tri klase, ni Warm Up-ove za sve tri klase, čak ni kvalifikacije za sve 3 klase. Tražimo pola sata kvalifikacija za najjaču klasu šampionata i to je to. I da se nadovežem na priču o pobuni - ne tražimo tih pola sata ukoliko se podudaraju sa finalom teniskog turnira - u ovom slučaju u pitanju je polufinale.
                      Druga stvar - veoma sam jasno, konkretno i korektno napisao sve ovo, a dobio "demagogiju" i čupanje iz konteksta kao odgovore, što je u stvari i izazvalo reakciju ostalih članova Foruma. Ni najmanje mi nije bio cilj da se raspravljam ili bilo šta slično tome, ali prosto forma odgovora koje sam dobio vređaju zdrav razum i inteligenciju svih nas ovde.
                      Ljudi, smirite "hormone" @(*6sd$% %QWT&W ... Nema potrebe za daljom raspravom o ovome, kada je sve jasno kao dan. Hvala za podršku "višem cilju", ali ne može se konjicom na tenkove.
                      Gagice - smajli ti je za 10-ku !!! @(*6sd$% h5g6k8
                      [quote author=Layzick link=topic=1368.msg126431#msg126431 date=1272389564]
                      Videlo se u Areni koliko je tenis popularan u Srbiji
                      [/quote]

+*@WT*48* @R&}*

Mr. Gold: Još jedna stvar koju je pomenuo i Sale a i ja sam pričao sa Adminom ranije: Znači, gomila postova iz Moto GP foruma više ne postoji, i to iz perioda kada smo vodili najinteresantnije rasprave i postovali ogromne analize koje smo danima uobličavali (Big Bang, Sete Gibernau, 4 i 5 V, itd....).Jednostavno su prazni, kao da je text obrisan. Da li bilo ko može da postavi objašnjenje za to - znam da je sve to izgubljeno negde u vremenu i prostoru, ali čovek se prosto zapita s' obzirom koliko je truda, muke i vremena bilo potrebno za sve te detalje. Kao što ste primetili, na ovom delu Foruma se obično vodi kvalitetna rasprava, sa analizama, dešavanjima, tehničkim stvarima i slično i za to je potrebno mnogo napora i truda... Procenite sami kakav je nivo rasprave na ostalim delovima Foruma i koliko smo u stvari "osakaćeni" nestankom ovih stvari.

Comment

N_Trooper,
                        ,imas apsolutnu podrsku svih clanova.
                        Ako ne uspem da nadjem link za kvalifikacije ja cu

Comment

Bit ce streamova za kvalifikacije 100%.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg126625#msg126625 date=1272446516]
                            N_Trooper,
                            ,imas apsolutnu podrsku svih clanova.
                            Ako ne uspem da nadjem link za kvalifikacije ja cu
                            [/quote]

Uvijek ims stream na netu, jedini problem je shto se to streamuje na nekim jezicima boze me sacuvaj, al bolje ista nego nista kad ovi iz SK-a ne razumiju troopera ko da prica japanski a ne srpski, al ipak normalno je da nekog ne razumijes kad neces ni da procitas sto covjek pise. Sramota al idemo dalje. I#^@8
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Imam resenje-ako nista ne nadjem ja cu i pravac Jerez!!!!

Comment

Ljudi, hvala na podršci, puno znači !!! Šta ćete, kada pokušavaš da odradiš Sizifov posao (&$E# Mislim, znao sam da će tako da bude, ali... prosto je trebalo probati.
                                Samo opušteno, naći ćemo streamove i slično, gledaće se kvalifikacije ovako ili onako... ne treba gubiti živce ...

Comment

Working...
                                X