Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

N Trooper
    Druze, nestali postovi su nestali zbog jedne opcije koja je regulisala da svi stariji postovi od 30 dana budu obrisani.
    To mi je promaklo nakon poslednjeg update-a, i nisam je video.
    Takodje smo probali da prebacimo forum sa SMF na phpbb, kako bi izbegli ove glupe updateove nakon kojih sve mora ponovo da se podesava, ali nije uspelo prebacivanje baze +-*^%*
    Probacu da vidim sta moze da se uradi po tom pitanju, ali nista ne garantujem.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg126729#msg126729 date=1272464257]
      N Trooper
      Druze, nestali postovi su nestali zbog jedne opcije koja je regulisala da svi stariji postovi od 30 dana budu obrisani.
      To mi je promaklo nakon poslednjeg update-a, i nisam je video.
      Takodje smo probali da prebacimo forum sa SMF na phpbb, kako bi izbegli ove glupe updateove nakon kojih sve mora ponovo da se podesava, ali nije uspelo prebacivanje baze +-*^%*
      Probacu da vidim sta moze da se uradi po tom pitanju, ali nista ne garantujem.
      [/quote]

Ok, pišemo ovo ovde, a ne na PM, jer su svi zainteresovani sa ovog dela foruma... Ako je ikako, bilo kako, kako god moguće da se povrate ti postovi - pa ja bih (a verujem i ostali) skakali od sreće 3 dana. Veruj mi, ne znam koliko si čitao postove u to vreme, ali taj deo je zahvaljujući svima ovde postao udžbenik Moto GP-ja. Znači, 'ladno da neko sedne i uči - istorijat, tehnologiju, mehaniku, način funkcionisanja... gomilu klipova i analiza i slično. Veruj mi da kada sam ukapirao problem, nisam imao hrabrosti da se vratim unazad i pregledam šta je i koliko "nestalo", sve dok mi nisu javili da je to baš tako. A još gore je što niko od nas nema više volju da se nešto "smara" detaljnim analizama i slično, kada će sve to jednostavno ubrzo da "ispari" u nepoznatoj dimenziji @(*6sd$% .

Comment

Pokusacu pa cu vam javiti.

Sta da ti kazem, osim da je nekada postojao podforum NFL, koji je bio enciklopedija tog sporta, sa najvecim brojem strana. Daleko je sio tenis pop broju postova, poseta ...
        I onada je zbog gluposti neki bivsi admin to sve izbrisao.
        I iz baze. 3-4 godine pisanja.
        Mozes misliti kako je meni bilo %QWT&W %QWT&W

Comment

Uh... još gora situacija...
          Svejedno, molim te da probaš nešto da uradiš povodom ovoga... nemoj da odustaješ tako lako h5g6k8 .
          Zbog nas starih, a i budućih članova foruma.

Comment

Ko je rekao da cu da odustanem %QWT&W
            Uradicu sve sto mogu.
            Ako to ne bude dovoljno ...
            ... mene krivite #%d*

Comment

Cisto da kazem,ne pratim mnogo Moto GP ali podrzavam sve clanove koji se bore za bolje uslove na SK sto se tice prenosa,ovo sa tenisom je prevrsilo svaku meru,jedino je na SK tenis broj 1 u Srbiji.

Comment

[quote author=Layzick link=topic=1368.msg126742#msg126742 date=1272465978]
                Cisto da kazem,ne pratim mnogo Moto GP ali podrzavam sve clanove koji se bore za bolje uslove na SK sto se tice prenosa,ovo sa tenisom je prevrsilo svaku meru,jedino je na SK tenis broj 1 u Srbiji.
                [/quote]
                molimo vas da shvatite samo par (za neke na zalost) cinjenica:
                U Rimu je turnir iz masters serije. dakle sam vrh tenisa. verovatno u petak pa i subotu imamo nadala, djokovica, mareja...slozicete se prilicno dobre tenisere. kad se pravi program, pre nekoliko nedelja, ne mozemo da znamo ko ce i kad da igra teniksi mec. ali, ukoliko bude bolleli u polufinalu, radimo moto gp @(*6sd$%
                potom, dajemo direktan prenos trke, a free parctice i kvalifikacije u snimku. znam da je tesko preboleti, ali postujemo trku. ne pustamo sest (i brojevima 6) fudbalskih utakmica.
                i za kraj, ali nikako zanemarujuci info - tenis ima desetostruko vecu gledanost. to ipak nikada nece spreciti sport klub da kad je neki manji turnir ili slabiji mec pusti live moto gp, a u snimku tenis.
                uz svo uvazavanje, molimo vas da nas razumete, podrzite i budete uz nas. nije nikome zelja da nekoga ljuti, ali je zaista tesko svima udovoljiti.

Comment

Dobro, malo smo spustili loptu, početna frustracija je manja posle nekog vremena. Suština je da nađemo jedan civilizovani kompromis, ako je on moguć. Znamo da je tenis #1 ovde i u Srbiji, i da je Rim (Đole valjda brani finale), ali i činjenica da je došlo do nekih drugačijih trendova u tom tenisu - Đole se ne može prepoznati, Fed ispada na početku, Nadal posle ogromnog perioda nagoveštava staru formu, Marej isto toplo/hladno. Ja imam osećaj (iako ne poznajem tenis toliko) da ova godina nije onaj period strašnih duela i rivalstva Fed/Nadal/Đoković jer više ni ne mogu da zajedno dođu do 1/2 i odigraju meč. S druge strane, imamo motogp koji je na istorijskom vrhuncu svoje popularnosti u svetu, i idemo na antologijsku stazu, hram trkanja, poslednji splet desnih krivina je bukvalno arena a publika je toliko blizu da vozači mogu da je čuju - Herez je prosto fenomenalan, sa redovno preko 120.000 ludih fanova!!!

Ok, mi ćemo se pomiriti sa tim da je tenis #1 i da mora da ima prednost - ok. Ali, potrebno je da ovako komuniciramo za ubuduće, kad se razvije sezona, da ne bude opet ista frka (a nekako očekujem da će biti). Jednostavno postoje neke staze/trke koje se moraju videti Asen, Muđelo, Brno, Sahsenring - to su legendarne staze koje pružaju nezaboravne borbe i trkanje - i ispratiti ih uživo je nezapamćeno uživanje.

A što se tiče onih izgubljenih postova - to je veliki šit i meni je lično stvarno krivo. Kolko truda, vremena, pisanja smo odvajali da bi ovde dobili jedno kvalitetno analiziranje svih procesa i događaja koji se dešavaju u motogp i tako postigli visok kvaliet postova sa mnogo činjenica i objektivnih stavova, a ne samo bezveznog prepucavanja ko je bolji - a sada je sve to otišlo u drugu dimenziju $JS}| $JS}| $JS}| Ako bi nekako moglo da se to vrati - to bi bilo fenomenalno, kako kaže N_Trooper, više nije taj entuzijazam i zainteresovanost da izanaliziramo neku stvar kad to posle mesec dana ode u nepovrat.

Strasti su se smirile, vikend će proći kako je planirano, a želim da ubuduće nemamo ovakvu frku i raspravu (*#^R^
                  The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                  As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                  From that stage there is no progress.

Comment

Evo malo vesti za promenu:

Možda previše bizarno za moj ukus:
                    http://www.twowheelsblog.com/post/42...n-rider-wvideo

Čoveče, šta radi Čeka na slabijoj mašini, šta bi tek bilo da je u Xerox timu?
                    http://www.twowheelsblog.com/post/42...lized#continua
                    The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg126738#msg126738 date=1272465332]
                      Uh... još gora situacija...
                      Svejedno, molim te da probaš nešto da uradiš povodom ovoga... nemoj da odustaješ tako lako h5g6k8 .
                      Zbog nas starih, a i budućih članova foruma.
                      [/quote]Nema sanse,to je historija.

Comment

Eeee,odose stari postovi a ja i dalje ne znam sta je Ducati dobio (bbang-scream)
                        Ne znam razliku

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg126779#msg126779 date=1272475865]
                          Eeee,odose stari postovi a ja i dalje ne znam sta je Ducati dobio (bbang-scream)
                          Ne znam razliku
                          [/quote]
                          Ali,necu sada da vas smaram sa tim.znam da niste raspolozeni

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg126779#msg126779 date=1272475865]
                            Ne znam razliku
                            [/quote]

Ne mogu sada da ti odgovorim, još uvek sam frustriran zbog nemilog događaja. Kad prođe malo vremena, pokušaću da ti objasnim ukratko, valjda ćeš razumeti

Comment

Ma,znam i razumem ,zato i kazem da necu sada da vas smaram...ali imajte u planu...
                              Razumem ja sve Sale,ne brini .Do sada nisam imala problema bas zato sto vi,momci,sve lepo objasnite.

Comment

Trenutno nešto nemam volje da pokrećem cele te priče ponovo... videćemo postepeno da se eventualno nešto ponovo raspravlja...
                                Što se tiče "nezgode" sa Sportklubom, najbolje je da krenemo ispočetka... tj. tako je kako je, videćemo šta će se dešavati u budućnosti, najbolje za sve je da se "spusti lopta".

Comment

Working...
                                X