Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

da jos malo za 2 sata i 10,15 min @(*6sd$% $#^%RT
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg150111#msg150111 date=1280083333]
      da jos malo za 2 sata i 10,15 min @(*6sd$% $#^%RT
      [/quote]

Jos malo pa cu poceti da $JS}| h5g6k8

Comment

Hayden ima smesnu frizuru ali Simonceli je zesci &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Auuuuu..kakav start!!!

Comment

Kakav start Pedrose kralj &amp;8@^J &amp;8@^J
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Odeeeeeeeee.....

Comment

(*#^R^ Pedrosa,mozda je i sampionat odlucen
                sigpic

Comment

Ma ne mogu da verujem.. &amp;*(@W6 &amp;*(@W6 i sada ce ovaj Lorenco da osvoji sampionat &amp;*(@W6
                  Dreams are coming true.

Comment

[quote author=bice link=topic=1368.msg150169#msg150169 date=1280092917]
                    Ma ne mogu da verujem.. &amp;*(@W6 &amp;*(@W6 i sada ce ovaj Lorenco da osvoji sampionat &amp;*(@W6
                    [/quote]

Evo brat mi tuguje a ja slavim. Jupiiiiiiiii

Comment

Bravo za brata a ti se ne raduj videcemo da li ce Lorenco da zavrsi trku a sampionat jos nije gotov ima jos nade ali malo &amp;*(@W6
                      Dreams are coming true.

Comment

Kako vozi Doktor,pa ja sam odusevljen!!!!

Comment

Neki mogu da slave kao ja a neki da tuguju kao moj bata,ali sve je to motosport.

Comment

Pedrosa ostavi MotoGp, okaci rukavice o klin i zavrsi sa voznjom #%d* Kakva zastida za ovaj sport.

Valentino mogu samo da kazem da je taj covjek lud. Mene je jasno ne znam kako je vama
                            da njega bol ubija. On je mogao da radi 1.22.2 vremena bez problema kad je ustrebalo ali fizicki nije mogao da ih izdrzi dugo.
                            I eto ovaj rezultat. Podijum treba se pokloniti majstoru. &amp;8@^J

Stoner, Ben oke ali moglo je bolje. A Dovi popusta pod pritiskom. Sad kapiram kako ga je Lorenco dobijao u 250cc. Nema
                            on mentalitet za to.
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150176#msg150176 date=1280095074]
                              Pedrosa ostavi MotoGp, okaci rukavice o klin i zavrsi sa voznjom #%d* Kakva zastida za ovaj sport.

Valentino mogu samo da kazem da je taj covjek lud. Mene je jasno ne znam kako je vama
                              da njega bol ubija. On je mogao da radi 1.22.2 vremena bez problema kad je ustrebalo ali fizicki nije mogao da ih izdrzi dugo.
                              I eto ovaj rezultat. Podijum treba se pokloniti majstoru. &amp;8@^J

Stoner, Ben oke ali moglo je bolje. A Dovi popusta pod pritiskom. Sad kapiram kako ga je Lorenco dobijao u 250cc. Nema
                              on mentalitet za to.
                              [/quote]

Rosi je zaista neprikosnoven,pravi je kralj ovog sporta...
                              Jeste da navijam za drugog ali uzivam u Rosijevim voznjama.
                              Ben ce definitivno biti sampijon i to uskoro!!!!

Comment

Bravo za Lorenza, sampionska voznja.
                                Steta sto je Pedrosa pao. Moglo je da bude mnogo uzbudljivije.

Comment

Working...
                                X