Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by D-Wade View PostMora dupli post za podcast Edina..
http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3
Rondo zvani cigla..
Sorry fan-ovima Celtics-a.San Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMora dupli post za podcast Edina..
http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3
Rondo zvani cigla..
Sorry fan-ovima Celtics-a.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostSkinuo sam 35MB i slušao neke neartikulisane zvukove čitavih 25 minuta (NBA deo).Prvi put slušam likove u životu.Nemaju pojma.Kao i svaki temeljno potkovani ,,poznavaoci" NBA-ja potcenjuju timove u Playoffu.
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostSkinuo sam 35MB i slušao neke neartikulisane zvukove čitavih 25 minuta (NBA deo).Prvi put slušam likove u životu.Nemaju pojma.Kao i svaki temeljno potkovani ,,poznavaoci" NBA-ja potcenjuju timove u Playoffu.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Manu startuje.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Moram citirati Pop-a:
Ovo je PO iz snova za Oklahomu:
Pobjedili su Dallas , Lakerse i San Antonio koji prestavljaju 10 titula od zadnjih 13 , i prestavljaju najbolje timove na zapadu zadnjih 13 godina , a ako pobjede u finalu biti ce da pobjede onda timove koji prestavlju zadnjih 11/13 titula
Prvi put nakon 13 godina prvak zapada nije San Antonio ili LA Lakersi ili Dallas
CESTITKE OKLAHOMI !
Comment
-
I jos nesta ovo me posjeca na finale 1991 kada je MJ dosao Magicu i totalno nadigrao (doduse neznamo jel tad vec obolio ali je te godine kasnije i objavio da je HIV pozitivan) ali su lakersi bili u finali i Magic kao najbolji igrac i MJ ga je nadigrao 4-1 , tako isto izgleda da je Durant uzeo palicu najboljeg igraca i closera od Kobe-a pogotovo sa onom tricom u 4 tekmi i sad je on Halid mjesto Halida tj. Bird i Magic-Jordan-Kobe-Durant dinastija se nastavlja ;)
Comment
-
Originally posted by Kobe Bryant View PostI jos nesta ovo me posjeca na finale 1991 kada je MJ dosao Magicu i totalno nadigrao (doduse neznamo jel tad vec obolio ali je te godine kasnije i objavio da je HIV pozitivan) ali su lakersi bili u finali i Magic kao najbolji igrac i MJ ga je nadigrao 4-1 , tako isto izgleda da je Durant uzeo palicu najboljeg igraca i closera od Kobe-a pogotovo sa onom tricom u 4 tekmi i sad je on Halid mjesto Halida tj. Bird i Magic-Jordan-Kobe-Durant dinastija se nastavlja ;)Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment