Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
    Legends never die. Mamba will be back!
    sigpic
    HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Mora dupli post za podcast Edina..

http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3

Rondo zvani cigla..

Sorry fan-ovima Celtics-a.
      Kako bi volio da on prenosi ove utakmice ...
      San Antonio SPURS - Tony Parker & Company

Comment

• Svaka cast na postu. Sve na mestu ali mislim da je tesko braniti piken pop kad je tu ibaka

Comment

• Originally posted by Durentula View Post
          Svaka cast na postu. Sve na mestu ali mislim da je tesko braniti piken pop kad je tu ibaka
          Jednom u 100 godina. Vec veceras ce baciti 5 cigli sa 16-22 foot daljine i nece vise ni sutirati.

Comment

• Ne znam, ne bih rekao, odigrao je odlicno i proslu utakmicu, ne samo G4, izgleda da je namestio ruku.
            sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
              Mora dupli post za podcast Edina..

http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3

Rondo zvani cigla..

Sorry fan-ovima Celtics-a.
              Skinuo sam 35MB i slušao neke neartikulisane zvukove čitavih 25 minuta (NBA deo).Prvi put slušam likove u životu.Nemaju pojma.Kao i svaki temeljno potkovani ,,poznavaoci" NBA-ja potcenjuju timove u Playoffu.
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                Skinuo sam 35MB i slušao neke neartikulisane zvukove čitavih 25 minuta (NBA deo).Prvi put slušam likove u životu.Nemaju pojma.Kao i svaki temeljno potkovani ,,poznavaoci" NBA-ja potcenjuju timove u Playoffu.
                Odakle tolika drskost da nekog kao sto je Edin Avdic tako prozoves? Cime ti podupires ovu za mene glupost koju si napisao? Jedno je kada kazes nekome ovde da nema pojma o kosarci, to mozes a sasvim je drugo kada kazes da najbolji poznavalac NBA i koledz kosarke na ovim prostorima ne zna nista. Zasluzio si da ne napises na kosarci nista jedno 5 dana.

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                  Ti si...stvarno si.... ja ne znam. Nemoj više, moli te brat. Nemoj.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

• Manu startuje.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nema zajebancije, od pocetka kidamo.

Comment

• Moram citirati Pop-a:

Ovo je PO iz snova za Oklahomu:
                        Pobjedili su Dallas , Lakerse i San Antonio koji prestavljaju 10 titula od zadnjih 13 , i prestavljaju najbolje timove na zapadu zadnjih 13 godina , a ako pobjede u finalu biti ce da pobjede onda timove koji prestavlju zadnjih 11/13 titula

Prvi put nakon 13 godina prvak zapada nije San Antonio ili LA Lakersi ili Dallas

CESTITKE OKLAHOMI !

Comment

• I jos nesta ovo me posjeca na finale 1991 kada je MJ dosao Magicu i totalno nadigrao (doduse neznamo jel tad vec obolio ali je te godine kasnije i objavio da je HIV pozitivan) ali su lakersi bili u finali i Magic kao najbolji igrac i MJ ga je nadigrao 4-1 , tako isto izgleda da je Durant uzeo palicu najboljeg igraca i closera od Kobe-a pogotovo sa onom tricom u 4 tekmi i sad je on Halid mjesto Halida tj. Bird i Magic-Jordan-Kobe-Durant dinastija se nastavlja ;)

Comment

• Cestitke navijacima Oklahome na pobjedi sinoc.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Kobe Bryant View Post
                              I jos nesta ovo me posjeca na finale 1991 kada je MJ dosao Magicu i totalno nadigrao (doduse neznamo jel tad vec obolio ali je te godine kasnije i objavio da je HIV pozitivan) ali su lakersi bili u finali i Magic kao najbolji igrac i MJ ga je nadigrao 4-1 , tako isto izgleda da je Durant uzeo palicu najboljeg igraca i closera od Kobe-a pogotovo sa onom tricom u 4 tekmi i sad je on Halid mjesto Halida tj. Bird i Magic-Jordan-Kobe-Durant dinastija se nastavlja ;)
                              OK, ima ovde necega, ali mislim da previse stavljas akcenat na po jednog ili dva igraca u eri, i to one vrlo slicnih profila. Nije najbitnije biti closer i pogadjati te poslednje suteve za spice. Tom logikom izbacujes iz price Hakeema, Duncana i Shaqa na prvom mestu. Ovaj treci je recimo obelezio period izmedju Jordanove i Kobeove ere ako cemo ih tako nazvati, posto je bio najbolji igrac u Lakersima tokom threepeata. Onda, koliko god da nije osvojio prsten, od 2006. ne obelezava samo Kobe NBA nego i LeBron. Nije sve samo u tom koji ce pogoditi poslednji sut i biti najveca zvezda. Prosto NBA se ne svodi na to koliko god mediji pumpali celu pricu.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• sve cestitke na prolazu OKC u veliko NBA finale

Comment

Working...
                                X