Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam stvarno sta je Emil_LBJ pisao sinoc pa je dobio ban ali poznavajuci ga vec neko vreme na ovome pdf mislim da i ako je nesto lose napisao da je to bilo u afektu bez neke zle namere...covek je stvarno OK lik i po meni stvarno dosta doprinosi radu ovog dela foruma....sta je samo izracunao onih utakmica i tabela u onoj nasoj ligi ....jeste da malo vise voli Miami ali dobro niko nije savrsen

Tako da bi bilo dobro da mu se skine taj ban ako je moguce.

Comment

• Prvo, zamolio bih vas da banove ne komentarisete javno, slobodno se obratite nekome od nas privatnom porukom, sigurno ce vam biti odgovoreno.

Drugo, Emil je banovan zbog ovog posta.

Dao bih sve na svijetu da mogu da te iskopam nedje pored mene. Raskomadao bih te na 100 delova. Dace bog da te nedje nadjem. Ti si nasao da pricas kako se usro. On je zasluzan za to sto nismo izgubili 50 razlike neznalico jedna.
      Razumem ja i emocije i provokaciju, ali ovo je bas preterivanje. Ne moze da prodje bez reakcije. Prosto onda mi ovde nemamo nikakvu svrhu i svako moze pisati sta god hoce. Svi ovde imamo dobre odnose sa Emilom i nadam se da ce se tako nastaviti i kada se vrati, ali nije se moglo popustiti. U krajnjem slucaju nije ban smak sveta.

Ko god zeli da kaze nesto na ovu temu, moze mi se slobodno obratiti porukom.

I sada se vratite temi. Molim vas, ali stvarno vas molim bez provokacija. Ovo je vec prevrsilo svaku meru. Od sada ce mnogo vise postova biti brisano, sve sto bude mirisalo na neukusnu provokaciju ce nestati. Sve smo pokusali lepo. Od sada vise nece biti.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Treba da se uvede pravilo, da ne moze da se komentarise u nba podforumu dok se ne skupi npr 20,30 ili 50 postova.[video sam nesto slicno na drugom forumu]
        Time bi se odbili majami-hejt provokatori,ili neki drugi koji naprave nalog samo da troluju

Mada cast izuzecima koji naprave nalog da bi se pridruzili napetoj diskusiju lajv meceva

Comment

• Originally posted by Neb View Post
          Treba da se uvede pravilo, da ne moze da se komentarise u nba podforumu dok se ne skupi npr 20,30 ili 50 postova.[video sam nesto slicno na drugom forumu]
          Time bi se odbili majami-hejt provokatori,ili neki drugi koji naprave nalog samo da troluju

Mada cast izuzecima koji naprave nalog da bi se pridruzili napetoj diskusiju lajv meceva
          sta time postizes? koliko je taj sistem dobar, toliko ne iskljucuje ponovo bespotrebnog spama na drugom pdf-u samo da se dodje do mogucnosti komentarisanja na neki drugi. A sto se tice provokatora, pojedini imaju 500, 1000+ tako da...
          Originally posted by Brajkula
          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Pol Pirs clutch time!

Mislim da je ovo ipak bio charging, tačnije faul u napadu od strane Vejda.Ipak, mislim da je razumljivo što su ipak dosudili blocking faul od Pirsa.Boston je imao razliku.Bolje je ovako.Da su kojim slučajem dosudili faul u napadu mnogi bi govorili šta bi bilo da je bilo i kako su sudije rešile utakmicu.
            ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
            I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Ne moze biti charging kada se Pierce krece.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Geriša ima stomacni virus, ali kaze Pop da je dobio infuziju i da bi trebalo da igra veceras. Ko zna, mozda veceras vidimo Mills-a malo u postavi.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Ne moze biti charging kada se Pierce krece.
                  Slican je faul sviran Rondu kada se neko postavio na samom pocetku tekme (ne secam se ko), isto se tako kretao, ali nije bitno. Sto se sudjenja tice, ubedljivo najbolja utakmica za sada, nije bilo nikakvih ispada, stvarno su bili na nivou. Ne razumem zasto nisu mogli celu seriju tako da sude nego su upropastili 2 utakmice svojim odlukama. Najvise me nervira onaj celavko (zaboravio sam kako se bese zove)

Man I wanna play so bad
                  Lol I had my jersey on while watching the game .. ;(
                  Avery Bradley

Mnogo mi je krivo sto nije u stanju da igra, fali ekipi
                  sigpic

Comment

Ne moze biti charging kada se Pierce krece.
                    Ali kako je charging bio na početku kada je Rondo napadao a Čalmers branio?
                    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• To nije moj problem, kazem da ovo nije faul u napadu.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

To nije moj problem, kazem da ovo nije faul u napadu.
                        To su i sudije rekle ali pitanje je šta su mislile.Znači i ti kažeš da nije faul ali je pitanje šta misliš u stvari.

Izvinite za trolovanje.Malo se šalim.

sigpic

Comment

• Pa nemam sta da mislim, covek se krece, samim tim ne moze biti faul u napadu.
                          sigpic

Comment

• Mora dupli post za podcast Edina..

http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3

Rondo zvani cigla..

Sorry fan-ovima Celtics-a.
                            sigpic

Comment

Mora dupli post za podcast Edina..

http://www.tvarenasport.com/podcast/...05-06-2012.mp3

Rondo zvani cigla..

Sorry fan-ovima Celtics-a.
                              Good job and goof effor za post.

sigpic

Comment

• Koje korekcije Spurs-i treba da naprave?

Svi su ocekivali uzbudljivo finale zapadne konferencije izmedju San Antonio Spurs-a i Oklahoma City Thunder-a i oni nas nisu razocarali. Spurs-i su izgledali nedodirljivo kada je napad u pitanju u prve dve utakmice, realizovajuci napade do perfekcije i postizuci poene na neverovatno efikasnom nivou. Scott Brooks je odgovorio u trecoj utakmici nekim prilagodjavanjima kada je odbrana u pitanju, i tako je njegov Oklahoma City Thunder preuzeo kontrolu nad serijom, pobedivsi 3 puta uzastopno. Dva tima se vracaju u Oklahoma City, i sada Spurs-i, koji gube sa 3-2, moraju nesto da menjaju. Citave sezone, San Antonio je dobijao utakmice oslanjajuci se na svoj napad, dijametralno suprotno od onoga sto su radili prethodnih godina. Moraju da pronadju svoj ritam ponovo, i ako je peti mec bio neka indikacija, napreduju.

San Antonio se oslanja na svoj pick and roll, i postoje dve kljucne promene koje mogu da naprave ovde. Prvo, moraju da koriste pick and pop, nezavisno od toga ko postavlja blok. Thunder pokusava da trap-uje Tony Parker-a (ili Manu-a ako je on igrac sa loptom) cim iskoristi blok i tako ostavlja potpuno same Duncan-a ili Diaw-a. Thunder ce ziveti sa cinjenicom da ce jedan od ta dva igraca biti sa loptom pre Parker-a/Manu-a koji probijaju do kosa, sto takodje moze da dovede do kick-out trojke iz kornera.

Spurs-i moraju da izadju na teren i pogode svoje otvorene suteve. Ako Duncan dobro otvori mec, odbrana ce morati da mu bude bliza i da obrati vise paznje. Tada, iskakanja na Parker-a i Ginobili-a nece moci da budu toliko snazna, odbrana ce morati da pravi vise rotacija i otvorice se nov prostor za penetraciju driblingom. Ako San Antonio uspe da napravi od Duncan-a sutersku pretnju, to ce biti novi pritisak na odbranu Thunder-a. Najbolji primer za ovo je Ibaka iz cetvrte utakmice, i kako je to uticalo na odbranu Spurs-a pri kraju meca.

Pick and pop-ovi sluze da eksploatisu mane visokih igraca Thunder-a, sto je San Antonio poceo da otkriva u proslom mecu. Spurs-i moraju da sprece igrace koji iskacu na pick and roll-u da dolaze do svojih mesta, tako sto ce ih naterati da se krecu pre nego sto se blok uopste postavi. Spurs-i su ovo pokusali sa dve razlicite strategije u petom mecu, i obe su bile prilicno korisne i efikasne. Obicno, Spurs-i koriste istog blokera po nekoliko puta, ali ovde su koristili dva razlicita igraca.

Ovo je uspelo iz razloga sto sprecava odbranu da se spremi za pick and roll. Kako Parker koristi prvi pik, Nick Collison iskace kako bi mu zatvorio put. Medjutim, zato sto njegov covek, Boris Diaw, postavlja blok, a zatim odlazi u sirinu, Collison ne moze predugo da se zadrzi na Parker-u. Nateran je da se vrati na Diaw-a. Dalje, Duncan prilazi i postavlja novi pik za Parker-a. Kendrick Perkins, covek koji cuva Duncan-a, nije bio spreman na ovo, tako da ne moze da zadrzi Parker-a da ne udje u reket. Parker biva fauliran i odlazi na liniju penala.

Jos jedan efikasan nacin da se visoki igraci Thunder-a nateraju na dosta kretanja je da se koristi strategija poznatija kao „blok blokeru“ u kojoj Spurs-i prave blok bez lopte za igraca koji ce na kraju napraviti pik.

Na snimku iznad, Perkins je van pozicije u momentu kada je Parker iskoristio blok. Kao rezultat toga, Parker ulazi u reket, terajuci Russell Westbrook-a da pomogne, ostavljajuci Ginobili-a samog, kojeg Parker pronalazi za otvorenu trojku. Ginobili je promasio, ali ovo je odlican napad i odlicna pozicija. Drugi put, Parker uspeva da dodje do samog obruca i baci svoj prepoznatljivi floater. Ponovo, nisu pogodili, ali ovo je tip suta koji San Antonio zeli.

Ako San Antonio uspe da sprovede ove promene u delo, jos uvek mogu dobiti seriju. Poceli su da pronalaze ponovo svoj ofanzivni ritam u petoj utakmici. Sada, „samo“ treba da pogode ove otvorene suteve. Ako u tome uspeju, nemojte se cuditi ako ih budemo gledali u finalu.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X