Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Reise View Post
    Treba ih motivisati ponovo brate, mnogo je tesko, a i cini mi se da hemija u timu ne moze biti losija nego sto je sada.
    Uopste nemaju pobednicki mentalitet. Kad je sve kako treba, preskacu se razni Lucas-i, alley oop-ovi, bejzbol dodavanja preko celog terena i sprdanje sa protivnikom, al' zato kad ne ide, pazi da ce neko da povuce ekipu i da digne moral. Zato mene licno nervira Miami, iako mene ne tangiraju ta showman sranja, neko ko ne prati NBA i kosarku dublje ce pomisliti Bog zna sta. Upravo iz tog razloga je ovo za ogroman broj ljudi sok, kako to da Heat ispada od staraca iz Boston-a, a mi ovde znamo da oni ne igraju nista posebno cele sezone.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Ako dovedu trenera koji je slicni rang zvezde kao ova trojica i ima autoritet (Zen, Sloan), nece biti problema sa tim. Takvi ljudi znaju da postave stvari na svoje mesto.

S tim da bi Spoelstru trebalo ostaviti kao asistenta ako prihvati. Mnogo on zna, samo nije autoritet.
      Nema interakciju sa igracima jer je pomocnik, kao Jovanovic, kao Mihajlovic, kao Keiros, kao gomila gomila trenera, to je najveca greska u trenerskom poslu, kad postanes gladan i onda radis nesto sto ne mozes i propadnes posle te nece niko ni za asistenta.

Comment

• E on ili treba da ode iz Majamia i da bude jedina ono top zvezda u timu i da se napravi tim oko njega da bi se uzeo prsten. Jebes ti ovo, gledajuci inace kakvi su po pitanju timskog duha nikad tu nece nista uspeti.

Nekako me podseca na Real, stalno bacaju ogromne pare na brdo zvezda i na kraju od toga nista, jer nisu tim, svako hoce parce za sebe.

Za trenera necu da komentarisem jer se u to tek ne razumem, neki kazu koliko sam video da je Spo ok trener, vecina vidim ne podnosi ga, ali je sigurno da ne valja sto se njegova rec i ne postuje, nekako pored Lebrona i Wade-a izgleda kao neko u senci, a on upravo treba da bude taj koji je da kazem alfa i da se postuje maximalno, ipak je trener, i tu je problem, da li do Spo-a ili ove dvojice sto nece da se spuste ispod trenera, mozda pomalo oba.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
          E on ili treba da ode iz Majamia i da bude jedina ono top zvezda u timu i da se napravi tim oko njega da bi se uzeo prsten. Jebes ti ovo, gledajuci inace kakvi su po pitanju timskog duha nikad tu nece nista uspeti.

Nekako me podseca na Real, stalno bacaju ogromne pare na brdo zvezda i na kraju od toga nista, jer nisu tim, svako hoce parce za sebe.

Za trenera necu da komentarisem jer se u to tek ne razumem, neki kazu koliko sam video da je Spo ok trener, vecina vidim ne podnosi ga, ali je sigurno da ne valja sto se njegova rec i ne postuje, nekako pored Lebrona i Wade-a izgleda kao neko u senci, a on upravo treba da bude taj koji je da kazem alfa i da se postuje maximalno, ipak je trener, i tu je problem, da li do Spo-a ili ove dvojice sto nece da se spuste ispod trenera, mozda pomalo oba.
          Ljudi primaju po 15 miliona, nije to tako tragicno uopste.

Comment

• Nema atmosfere u timu majamija, takve dve super zvezde nece nikad uzeti prsten, pogotovo sa takvim trenerom kao sto je Spolstra... Boston nije kvalitetniji u odnosu na majami samo je bolji kolektiv i na klupi je bolji trener koji je tvorac atmosfere u timu bostona. Bilo bi interesanto videti OKS-BOS u finalu

Comment

• Originally posted by Reise View Post
              Bredley i ne fali toliko, Dooling ga mijenja perfektno u odbrani. Doduse ne znam koliko bi Green donio, zaboravio sam kako igra covjek.
              A evo sad Bosh ce igrati sigurno jedno 20-25 minuta sledecu, pa cemo vidjeti na sto to lici.
              Da,ali opet bosh nije 100% spreman,mozda cak i dobije majami seriju,ali bice veoma tesko dobiti sledecu utakmicu.Ako,ali AKO mia dobije sestu tekmu,mislim da prolaze dalje sa ili bez bosh-a
              "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
              Legends never die. Mamba will be back!
              sigpic
              HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Originally posted by Durentula View Post
                Nema atmosfere u timu majamija, takve dve super zvezde nece nikad uzeti prsten, pogotovo sa takvim trenerom kao sto je Spolstra... Boston nije kvalitetniji u odnosu na majami samo je bolji kolektiv i na klupi je bolji trener koji je tvorac atmosfere u timu bostona. Bilo bi interesanto videti OKS-BOS u finalu
                Sve tacno i ako bih mogao da dodam, Durantula se pise ne Durentula, pitaj admine da ti promene nick mozda su dobre volje.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                  Dobra strane je to da ce Spoelstra leteti sa klupe kao Majk Braun pre dve godine nekoliko dana posle ispadanja, naravno ako se to ispadanje desi.Ko zna, mozda Rajli opet sedne na klupu i donese novu titulu.
                  Letece sigurno, ali ne vidim Rajlija da se vraca na klupu... Covek se povukao i ostace tu gde jeste.. Ja bi voleo kad bi se takva velicina vratila na klupu, to bi bilo sjajno za NBA, a pogotovo za Heat, cenim da bi on sa ovakvim timom uzeo titulu, gotovo sigurno, ali sanse da se to desi su male. I kao sto svi ovde vec pricaju, "Mexico" je dobar samo za asistenta, znanje mu nije upitno, ali kad nemas autoritet nad timom, ne mozes biti glavni trener nikako.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• osnova svakog team worka, koja je primenjiva i u timskim sportovima:

tim je onoliko jak koliko mu je jaka najslabija karika.
                    It is not the violence that sets a man apart.
                    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Nasmejao me opasno ovaj komentar, na sk na fejsu.

"otkad Toni ne guzi Evu ni Spursi nisu isti lol"

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                        Od danas ću da nastavim da pratim Lebron-ovu karijeru i ličnu statistiku, a počinjem da navijam za Wizards-e. Bar liče na tim i imaju neku perspektivu. Ovaj šljam mi više ne pada na pamet da pratim.
                        Tako je Branislave

Kad tim dobija utakmice sve super najbolji,najjaci itd...

A kada pocnu vazne utakmice da se gube onda... Sreca poslije Wizards-a imas jos timova da mjenjas , uzivaj majstore.

A Lebrona samo prati , nemoj molim te da nesto propustis u vezi Lebrona.

Ovim postom si sve objasnio.

Comment

• Da, to je tema razgovora, drzi se teme nije ti ovo fudbal a ni tenis. Napisi nesto konstruktivno kol'ko bilo. Za promenu.

Comment

• Ovde pojedinci bas ne postuju sta prvo Mac zamoli da ne radite, a onda kad i kaze kraj, jer ne slsaute, vi opet ne poslusate.

Daj bre, ispostujte coveka bar osnovno, toliko se trudi sa nekolicinom ljudi a osnovno ne mozete da ispostujete, je l' toliko tesko prosto precutati?

Nek navija ko i kako hoce, za koga god hoce i na koji god nacin hoce. Al' daj malo bar postovanja prema ljudima koji pokusavaju da odrze ovaj nba pdf.

Comment

• Cudno ko bi rekao posle 2:0 da ce se starci vratiti i to Rej Alen ne pruza nikake partije sta je sa Majamijem ,
                              Lebron i Wade trose mnogo lopti trosili su isto toliko i Shaq i Kobe pa su bili mnogo dominantni ali su imali uvek
                              na svakom plejof mecu po jos 2,3 raspolozena igraca koji su imali sjajne partije . Osim Lebrona koji igra plejof na
                              mvp nivou svi ostali racunajuci tu i Wade igraju prosecno a timska igra ,timski duh za Majami je misaona imenica
                              sta je razlog nemam pojma ali bas zato sto meni nikaku kosarku nije prikazao Majami ne bi voleo da oni budu prvaci .
                              GIFSoup

Comment

• Procitao sam temu, uzivo komentarisanje. Au brate, pa da li je moguce da ce ljudi prestati da gledaju Miami, ako ispadnu? Ovo za raspad "velike trojke", nakon svakog poraza je tako. Najomrazeniji tim u NBA-u, pa je svima puno srce kada gube. Malo smesno, ali sta da se radi, tako je kako je..Imali su vise srece sinoc, svaka lopta koja je bila 50-50 je isla Boston-u. Nakon one blokade Wade-a nad Bass-om, lopta se odbije do Pietrus-a jbt na plus sest..Popljuvani svi osim James-a u timu Heat-a. U to ne zalazim, samo nije korektno od navijaca doticnog da krive sve osim njega, jer kada pobedjuju svi valjaju, a kada gube niko ne valja osim James-a. Realno je celi tim kriv sto su izgubili. Ne treba da bude izdvajanja. Ali svako ima svoje vidjenje situacije. I btw, Miami jos nije ispao, tako da, ako su mogli u prosloj tekmi da se vrate sa -20 i imaju sut za pobedu, mogu i da pobede u gostima. U inat hater-ima, kojih je 90% na ovom forumu se nadam da ce ih dobiti.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X