Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    U inat hater-ima, kojih je 90% na ovom forumu se nadam da ce ih dobiti.
    E, sad si i ti preterao. Opet dolivaš ulje na vatru i time odmažeš kolegama moderatorima.

Originally posted by D-Wade View Post
    Realno je celi tim kriv sto su izgubili.
    Piše se/kaže se ,,ceo tim" a ne ,,celi tim".
    ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
    I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Izvini profesore srpskog jezika. Nikoga je ne provociram. Ti hoces reci da 90% pdf-a ne navija za Boston? Raduju se kao da je njihov tim pobedio. Ne branim nikome nista, neka navija za koga hoce, ali je istina da velika vecina navija protiv Heat-a, ostatak navija za James-a i dve osobe za Miami, od kojih jedna ne zalazi vise na forum. Sto je verovatno najpametnije.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Malo off topic, jbg, pisem ovde posto ocekujem brz odgovor, Kada pocinje First Take, ili link neko da stavi ako je zavrseno ? Zanima me reakcija Bayless-a na ovu seriju.

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
          Malo off topic, jbg, pisem ovde posto ocekujem brz odgovor, Kada pocinje First Take, ili link neko da stavi ako je zavrseno ? Zanima me reakcija Bayless-a na ovu seriju.
          http://www.stream2watch.me/live-tv/espn2-live-stream

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Ne branim nikome nista, neka navija za koga hoce, ali je istina da velika vecina navija protiv Heat-a
            Ne zelim druze da se uopste svadjam i raspravljam, ovde na forumu nisam zbog toga, ali, u cemu je problem sto vecina navija za Boston? Kada je Chi ispao (onog trenutka kada se povredio Rose) okrenuo sam se pracenju Bostona, jer sam verovao da mogu do velikog finala i zbog toga barem ja navijam u ovoj seriji za Boston. Neko moje licno misljenje je da jedan deo vise uziva utome da provocira vas, navijace Majamija, nego sto stvarno navija za Boston. Iskulirajte malo takve osobe ;)
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ја готивим Бостон и у плејофу навијам за њих (на истоку). Али да се не лажемо навијао бих за било кој тим ако игра против Мајамија.
              Arise, Serbia!
              You fell asleep long ago,
              And have lain in the dark.
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Kada pravis Dream Team normalno da te pola sveta mrzi i da ti zeli propast, to ide sa celom pricom, isto kao sto je bilo sa Realom, sito kao sto je sada sa Barselonom itd.. Ne treba zaboraviti da je LeBron bio najomiljeniji aktivni sportista uz Pujolsa u celoj Americi pre Cuvene Odluke Odlican, uzoran kosarkas bez skandala, dobrica, igra za tim iz rodne drzave. Sta mu je trebalo ovo drkanje ja ne znam. Ko mu je savetovao da ovo uradi mora biti momentalno otpusten.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
                  Ne zelim druze da se uopste svadjam i raspravljam, ovde na forumu nisam zbog toga, ali, u cemu je problem sto vecina navija za Boston? Kada je Chi ispao (onog trenutka kada se povredio Rose) okrenuo sam se pracenju Bostona, jer sam verovao da mogu do velikog finala i zbog toga barem ja navijam u ovoj seriji za Boston. Neko moje licno misljenje je da jedan deo vise uziva utome da provocira vas, navijace Majamija, nego sto stvarno navija za Boston. Iskulirajte malo takve osobe ;)
                  Nisam ni rekao da ima problem. Rekao sam da je velika vecina na ovom forumu, razvilo toliku mrznju prema jednom timu, da ja to u zivotu video nisam. Navijaj brate za Tulsa-u sto se mene tice, tvoja odluka. Ali, ako vec navijas protiv nekoga, da li ima smisla da se toliko pljuje po timu ili po igracu, kako hoces? Da li je moguce da se nakon svakog meca u kojem Miami izgubi vodi prica o raspadu istog i kako se oni medjusobno mrze? Kada se pobedi, sudije su pomogle, kada se izgubi, dolazi do izrazaja ta mrznja medju igracima Miami-a. Ma ajde bre, kao da ih ovde licno poznaju pa se zna da se oni mrze.

Drugo, prica o James-u je toliko preko glave, da ne znam stvarno sta da kazem. Znaci, kada bi dao 40 poena, imao 15 skokova i 7 asistencija, i ako ima dve izgubljene u cetvrtoj, to krece sprdnja na njegov racun i toliko sirenje mrznje i pljuvanja po njemu. Pogledaj temu "Smesna strana NBA", nakon svakog, bukvalno svakog meca se postavlja kako LeBron nestaje u cetvrtoj cetvrtini. Ako je prosao jedan mec Miami-a u kojem su izgubili, a da ga neko nije spomenuo, ja glavu secem. Kao da im je pola porodice covek ubio. Ja niti ga volim, niti ga mrzim, ali kada mene smori, onda zamisli kako je nekome kome je taj covek najdrazi igrac.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Moze li San Antonio da pobedi dva puta za redom i ode u veliko finale ili Okc veceras resava sva pitanja,sta mislite o tome?
                    P.S malo da se vratimo na temu NBA PLAYOFFS
                    "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
                    Legends never die. Mamba will be back!
                    sigpic
                    HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Zanimljivo je kako nigde nema navijaca Dalasa prosle godine u ovo vreme ih je bila gomila.

Comment

• Па ко мисли да је све готово на западу тај је луд. Велики је тим САС, најискуснији су у лиги, најбољег тренера имају. Јесу у малој зикри али могу да се извуку из ње. Ја лично верујем да ће вечерас они победити и сматрам их фаворитима. Не знам зашто, имам неки осећај за филинг, што би се рекло.
                        Ма писано је већ о томе. Усраће се ови 100%, биће мало збуњени, док су ови сигурно прошли кроз овакве ситуације много пута.
                        Arise, Serbia!
                        You fell asleep long ago,
                        And have lain in the dark.
                        Now wake up
                        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                          Zanimljivo je kako nigde nema navijaca Dalasa prosle godine u ovo vreme ih je bila gomila.
                          Navijali prvo za Nikse pa za Indijanu sad za Seltikse.

Comment

• Svaki sledeci post koji pocne sa "Sada cemo da vidimo kakav je igrac LeBron" ce rezultovati banom. Ajde da vidim ko ce da napise.
                            Last edited by D-Wade; 06-06-12, 17:22.

Comment

• Nemam ja za dzabe okacen Pierceov poster od metar sa 50 cm vec x godina .
                              Svaka cast Keltima, radovao sam se kao kada je Dallas uzeo titulu .
                              Heat je trecu cetvrtinu odigrao kao poslednji mec finala protiv Dallasa, LeBron je uglavnom dodavao, Wade se razmisljao i kod otvorenih suteva da li da ih uzme, jeste da ljudi preteruju kada ih prozivaju za clutch, ali period igre od 59-50 do 60-65 je bio sramotan za Heat . Bice ovde jos puno borbe, nista nije gotovo, pogotovu sto ce Bosh u sestoj verovatno vise igrati, dok s druge strane Rondo ce sigurno sutirati bolje, kao i Pierce.

Originally posted by trigger View Post
                              Zanimljivo je kako nigde nema navijaca Dalasa prosle godine u ovo vreme ih je bila gomila.
                              Kazi sta te zanima ?

Sta tek reci za bandwagon Heata ??? Ja licno ne podnosim kad ljudi pocnu da navijaju za ekipe koje odjedanput postanu mocne, a pre toga nisu ni culi za taj tim . Ja Miami ne podnosim od 2006., i to ce tako uvek biti, ovog D-Wade tolerisem samo zato sto navija Real, inace bi mu svasta rekao
                              Last edited by Mandanda; 06-06-12, 17:39.
                              sigpic

Comment

• Normalno je da ljudi navijaju za underdog timove,Miami je tim koji je favorit na papiru protiv svake ekipe,shodno tome,ljudi koji nemaju afiniteta ni prema jednoj ekipi uvek ce se staviti na stranu slabije ekipe.Meni licno je OCL zrela da osvoji i voleo bih jer gotivim Hardena mnogo,isto kao sto mi je prosle godine bila zelja da prsten uzmu Stojakovic i Dirk,smatrao sam da takvi kosarkasi zasluzuju posle ovakvih karijera.Jos jedna stvar je bitna,Majami mnogo podseca na Mancester Siti,skupile su se tri zvezde u najboljim godinama samo da bi uzeli prsten a to ljudima stvara odbojnost i naravno da je vecina protiv Majamija.

Comment

Working...
                                X