Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li je moguce da bas nocas nisam bio u prilici da pratim utakmicu, bas nocas kada je moj tim ostvario istorijski uspeh
    Ali bez obzira, velika pobeda, castitke SAS na borbenosti, na mladjima svet ostaje nemojte se ljutiti
    Idemo u veliko finale, bice dakle jos neprospavanih noci, nocas za Boston, cekamo vas u finalu
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ne mogu da verujem koliko plaču ovi navijači smorsa. Sad su im sudije krive lol. Pomirite se sa tim da je bolji tim prošao u finale i to je to, san antonio je imao sreće da uopšte stigne do finala konferencije, igrali su protiv smešnih ekipa, jute i povređenih clipersa, dok je OKC morao da dobije aktuelnog šampiona i potom najbolji tim protekle decenije da bi ušli u finale. Kao što je neko rekao, oni će na svom putu ka tituli pobediti timove koji su osvojili 11 od predhodnih 13 titula, i za to možete samo da im se poklonite. Meni je jako žao što thunder nije uspeo da zadrži prvo mesto na zapadu, jer bi taj famozni san antonio dobio reality check već u prvoj rundi protiv dalasa.
      A za nebojšu: dečko je očigledno pomenuo samo najbolje igrače (nosioce) tih era, hakeem i shaq su legende nema šta i sigurno top 10 alltime, ali nisu najbolji u svojoj eri. shaq je bio najbolji 2000-02, mada je i to diskutabilno, a hakeem 94-95 (jer Jordan nije igrao).

Comment

• Originally posted by The Captain View Post
        A za nebojšu: dečko je očigledno pomenuo samo najbolje igrače (nosioce) tih era, hakeem i shaq su legende nema šta i sigurno top 10 alltime, ali nisu najbolji u svojoj eri. shaq je bio najbolji 2000-02, mada je i to diskutabilno, a hakeem 94-95 (jer Jordan nije igrao).
        Moja poenta je bila da se ne moze ceo jedan period vezati samo za jednog igraca, pa cak ni za Jordana u najbolje doba. Neposteno je prema drugima koji su samo za 5% slabiji i/ili nisu imali srece.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Moja poenta je bila da se ne moze ceo jedan period vezati samo za jednog igraca, pa cak ni za Jordana u najbolje doba. Neposteno je prema drugima koji su samo za 5% slabiji i/ili nisu imali srece.
          Slažem se, ali ovde je reč o "passing the torch", što se simbolično odnosi na prenošenje štafete najboljeg. Magic to Jordan, Jordan, to Kobe, Kobe to Durant. Naravno da nisu SAMO oni obeležili eru, to niko ni ne tvrdi, ali su bili "nosioci" te štafete. To za sreću se isto slažem donekle. Po meni je recimo KG bolji igrač od Duncana, ali jednostavno nije imao sreće da bude sa jakim timom od početka karijere.

OK, culi smo sta imas da kazes za ban, vec je bilo reci da se ne komentarise javno.
          Last edited by Nebojsa; 07-06-12, 11:54.

Comment

• Cela prica sa samo jednim igracem iznad drugih je medijska glupost jer mediji uvek hoce heroja/antiheroja, i da u njihovo vreme igra najbolji svih vremena (to kazem kao neko ko radi i medijima i bavi se ozbiljno time). Ako nema takvih oni ce ga napraviti. Zato me cela prica nervira. I ko garantuje da ce ovo biti era Durenta, a ne mozda Kyrieja, Rosea ili nekog drugog mladog igraca koji ce eksplodirati. Zato kazem, neposteno je.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
              Cela prica sa samo jednim igracem iznad drugih je medijska glupost jer mediji uvek hoce heroja/antiheroja, i da u njihovo vreme igra najbolji svih vremena (to kazem kao neko ko radi i medijima i bavi se ozbiljno time). Ako nema takvih oni ce ga napraviti. Zato me cela prica nervira. I ko garantuje da ce ovo biti era Durenta, a ne mozda Kyrieja, Rosea ili nekog drugog mladog igraca koji ce eksplodirati. Zato kazem, neposteno je.
              Pa jednostavno je tako. Mediji uvek traže najboljeg igrača jer se fanovi uvek raspravljaju se oko toga ko je najbolji u datom momentu, što je po meni potpuno besmisleno. To je ona priča, danas je durant ubacio 50 poena, on je najbolji, sutra lebron TD on je najbolji, prekosutra kobe GW on je najbolji i tako u beskraj. Ali kada se priča o celoj jednoj eri, onda ima smisla pomenuti najbolje i one koji su bili nosioci. Mislim da jedino u slučaju MJ-a nema nikakve rasprave oko toga da je bio iznad svih kad je igrao u bullsima, dok su svi ostali bili za nijansu bolji od konkurencije, pa je to podložno debati. Rose ima neviđen potencijal, ali jednostavno nije imao sreće sa povredama i do sada durant je pokazao više. Kyrie je još mlad i treba da napreduje, nadam se da mu se neće desiti isto što i Evansu, da posle istorijske ruki sezone potpuno zataji. Videćemo šta budućnost donosi.
              Last edited by The Captain; 07-06-12, 12:20.

Comment

• prednost Duranta je to sto ima podjednako mladu, prespektivnu i talentovanu ekipu iza sebe, pa i on sam lakse dolazi do izrazaja i pruza svoj maksimum... ukoliko odrze roster ili dovedu jos neko pojacanje moze Durant da se okiti prstenjem a i onim sto mu pripada a to su MVP titule... Rose ukoliko sredi probleme sa povredama ponovo moze biti jedan od najboljih igraca u ligi, a i Irving, ako se po jutru dan poznaje, moze biti novi heroj Klivlenda...
                nikad se ne zna, ali nadam se da ce momci iz OKC-a uzeti titulu dok su jos ovako mladi i na okupu, jer im to otvara mogucnost da pisu istoriju NBA
                VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Svaka cast za SPURSE na velikoj borbenosti. Ipak i se ostvarila zelja da vidim OKS u velikom finalu, cekamo bostom sa veliki zeljama veceras.

Comment

• Da li neko misli da bi KD, when it's all set and done, mogao da bude najbolji strelac lige u istoriji?

Sada ima 9978 poena (da zaokruzimo na 10000) za 5 sezona. Moze li da prestigne Kareem-ovih 38387?
                    sigpic

Comment

• Ako ovako nastavi naravno da moze, sto da ne

Comment

• Kako da ne. Ima jos minimum deset godina na visokom nivou da igra. Ako racunas i PO, vec je presao 10.000 poena. A, sa kakvom lakocom trpa protivnicki kos, moguce je da na kraju karijere bude najbolji strealc u istoriji. Naravno, treba mu malo srece, da ga povrede zaobidju i ima sanse.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• nadam se da moze, sad jedino pitanje je koliko ce mu karijera trajati, nadam se dovoljno dugo da obelezi celu jednu eru i postane jedan od najboljih igraca u istoriji...
                          560700_10150869560033995_507692877_n.jpg

da li je bilo ko pomenuo ovde Majamijevu 6-icu?! i onda se bune kako neki ljudi prozivaju i napadaju, a ne moze da se povede rasprava o bilo cemu a da oni tu ne ubace svog miljenika... -_-
                          Last edited by Miletić; 07-06-12, 13:15.
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Pomenuo sam jer niste u pravu i pricate nesto sto je nerealno, nisam rekao ni da je najbolji igrac ni bilo sta u tom kontekstu kazem da jednostavno nije realno da ima najvise poena u istoriji kada jos uvek nije oborio nijedan rekord tog tipa.

Comment

• Ljudi, o cemu vi pricate, nemaju sanse ni Durent ni James da stignu Kareema. On je igrao vrhunski do 40. godine, mislim da je i u poslednjoj sezoni imao preko 20 u proseku. Uz to u prvih nekoliko godina u Bucksima imao je jedno vreme Wilt Chamberlain level brojke, blizu 40 po mecu. Nema teorije da ga stignu u skorije vreme. OK, obojica su usli ranije, ali da li neko stvarno ocekuje da ce imati ovakve proseke i sa 34, 35 godina? Nema sanse. Kada Jordan nije stigao tu cifru, a statisticki ima najbolji prosek poena u istoriji NBA, preko 30 na nivou karijere, jasno je da je to prosto nemoguce.
                              Last edited by Nebojsa; 07-06-12, 13:37.

Comment

• Puno mi srce zbog ''Soniksa00 !! Šta ću, emotivno sam vezan sa Sijetl, pa ih još zovem tako !! Iskreno, navijao jesam, ali nisam očekivao da će da preokrenu ...

Originally posted by RRondo9 View Post
                                Da li neko misli da bi KD, when it's all set and done, mogao da bude najbolji strelac lige u istoriji?

Sada ima 9978 poena (da zaokruzimo na 10000) za 5 sezona. Moze li da prestigne Kareem-ovih 38387?
                                Teško, vrlo teško ... Ali, da će biti jedan od najboljih u istoriji, u to nema sumnje ...

Comment

Working...