Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OKC rutinski.

KD igra fantasticno, bice zanimljivo videti ih u sledecem mecu, da li ce ih uspeti dokrajciti.

Fer the Beard!

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Priest beast mode Sada da vidimo kakvi su ti mladi iz OKC, ovo ce im biti najveca utakmica u dosadasnjim karijerama, da li ce se skupiti ili ce biti na nivou.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sta mislite kako ce Boston proci u gostima protiv Heata.
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
          Sta mislite kako ce Boston proci u gostima protiv Heata.
          Jos jedna tesna utakmica. Mozda cak jos jedan produzetak. Verovatno Majami 4-6, mnogo ce zavisiti od toga da li ce Boston opet moci onako da razbija ispod kosa. Ako ih Heatovci udalje i nateraju na sut kao u drugom poluvremenu prethodne, iskljucujuci neko ludacko vece Madafake, nema Boston ogromne sanse. Bice blizu ali nece moci da pobedi.
          Last edited by Nebojsa; 05-06-12, 14:23.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sta mislite da li bi Pietrus mogao da bude X faktor u 5. tekmi kao sto su Daniels/Dooling bili u game 3/4?
            sigpic

Comment

• Tesko da bi Pietrus mogao da bude X faktor veceras ipak nije lako pored Lebrona igrati dobro.Nesto mislim da bi Pierce ili Allen veceras mogli da imaju dobru utakmicu.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Samo jednu trojku da pogodi, dovoljno.
                sigpic

Comment

• Originally posted by RRondo9 View Post
                  Sta mislite da li bi Pietrus mogao da bude X faktor u 5. tekmi kao sto su Daniels/Dooling bili u game 3/4?
                  Air France je i bio jedan od mnogo bitnih faktora u prosloj utakmici. Solidna odbrana (jedini propust ostavljanje Lebron-a onda na trojci) + ona 2 ofanzivna skoka, kojima je bukvalno oduzeo Heat-u jos 2 napada. Ono sto me mnogo iznerviralo je sto KG nije hteo da mu da loptu jer je bio sam u korneru jedno 10 sekundi i mahao, verujem da bi pogodio i da bi eksplodirala cela hala, a Boga mi i ja u stanu , ovako smo morali da cekamo zadnji napad Miami-a. Znam sta hoces da kazes, da li ce biti veci faktor u napadu, i ja se iskreno nadam da hoce, ne ocekujem od Dooling-a Bog zna sta veceras.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Jos jedna tesna utakmica. Mozda cak jos jedan produzetak. Verovatno Majami 4-6, mnogo ce zavisiti od toga da li ce Boston opet moci onako da razbija ispod kosa. Ako ih Heatovci udalje i nateraju na sut kao u drugom poluvremenu prethodne, iskljucujuci neko ludacko vece Madafake, nema Boston ogromne sanse. Bice blizu ali nece moci da pobedi.
                    mada ako rej proradi bice svasta....

Comment

• Dooling me bas prijatno iznenadio, sa koliko energije samo covek igra. Podseca na Nate-a, samo sto nije tolika budala. Valjda
                      sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                        Priest beast mode Sada da vidimo kakvi su ti mladi iz OKC, ovo ce im biti najveca utakmica u dosadasnjim karijerama, da li ce se skupiti ili ce biti na nivou.
                        Veliki je to pritisak... ogroman. Zamisli da imas tako mladu ekipu i samo jednog "starca"(Fishera) koji je iskusio utakmice tog tipa i njihovu tezinu. Moraju uci potpuno hladne glave. Na Brooksu je da ih mentalno opusti.

Na drugoj strani su Spursi, gde okosnica ekipa ima 1000 takvih momenata u karijeri.

Mislim da ipak gledamo g7.

Comment

• Ubedjen sam da mladici iz Oklahome nece znati da "zatvore" seriju. Mislim da ce se uplasiti pobede i oni i Brooks koji zna da se izgubi u bitnim utakmicama i da zajebe rotaciju,zaboravi igrace na klupi itd. Ocekujem da ih Duncan,Manu i Tony pobede na foru i na iskustvo. A onda ce u sedmoj tekmi biti svega. Ne bi me cudilo da Durant uvali 50.

Ne navijam ni za jedne ni za druge,ali vise se plasim Spursa u potencijalnom finalu sa Majamijem.

Comment

• momci iz OKC su bili ovde i prosle godine, iskusniji su bar za to jedno finale... i to se vidi na njima... mislim da imaju kvalitet definitivno i da se ne plase nikoga, ukoliko odigraju na svom terenu onako kako umeju i kako su igrali prethodna 3 meca mogu da okoncaju seriju i tome se i nadam...
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                              momci iz OKC su bili ovde i prosle godine, iskusniji su bar za to jedno finale... i to se vidi na njima... mislim da imaju kvalitet definitivno i da se ne plase nikoga, ukoliko odigraju na svom terenu onako kako umeju i kako su igrali prethodna 3 meca mogu da okoncaju seriju i tome se i nadam...
                              Pre svega,dobrodosao na severni deo foruma

Jebem li ga,mislim da ova serija zasluzuje 7 utakmica. A i uzdam se u Westbrook-a i Brooks-ov choke. Mada odlicno vodi ekipu za sada.

Comment

• Ako BIG 4 bude u elementu Majami nema sta da trazi...Treba obratiti paznju na Rej Alena, mislim da ce ovo biti njegovo vece...

Comment

Working...
                                X