Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Scouser View Post
    Sta je to tacno bilo sa Wade-om i ekipom sto su se svadjali sad sam video na sportklubu pregled pa nisam skonto ?
    Odigrao jednu od najgorih partija u karijeri pa popizdeo na Spoelstru i igrace. Jednom rijecju - haos.

Comment

• Mozda bude nesto dobro iz one male svadje Wade i Spo-a da se igraci malo opamete i zaigraju bolje ovo do sada protiv Indiana-e ne mirise na dobro sto se tice Miami-a ali jos ih je rano otpisivati kao sto vidim po netu to su mnogi vec poceli da rade po meni malo preuranjeno ali dobro videcemo sta ce da bude ima jos dosta da se igra....

Comment

• Uglavnom je sledeca tekma najbitnija za Heat, izgube li to, mislim da tesko mogu da se povrate. A bio bi shock da ispadnu, iako su Indijanci jaka ekipa, ovo je nikad jadniji Istok.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Da je LBJ odigrao bilo koju utakmicu u PO-u (kamoli najvazniju u seriji) onako kako je to bio slucaj sa Wade-om sinoc, mislim da bi se svih 7 milijardi ljudi koji zive na ovoj planeti okomilo na njega.

I sad ce opet LeBron biti kriv sto Heat nece stici do prstena i opet je LeBron govno i pickica i choker i ovo i ono... it's unfair, man.

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
            Da je LBJ odigrao bilo koju utakmicu u PO-u (kamoli najvazniju u seriji) onako kako je to bio slucaj sa Wade-om sinoc, mislim da bi se svih 7 milijardi ljudi koji zive na ovoj planeti okomilo na njega.

I sad ce opet LeBron biti kriv sto Heat nece stici do prstena i opet je LeBron govno i pickica i choker i ovo i ono... it's unfair, man.
            Jbg brate, takvi su ljudi, svake godine je sve veci pritisak na njega, normalno je da ce da se okome na njega. Cak i da da 50p Indijani, ako Majami izgubi seriju i ispadne, to niko nece zapamtiti, svi ce pamtiti poraz Heat-a, i normalno njega ce na lomacu. Opet ce da ga pljuju sto nije osvojio prsten
            sa tako jakom ekipom, i to u takvom okolnostima gde je Istok ojadjen, i realno nikad slabiji. Takav je ovaj prokleti narod.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Nema to nikakve veze sa prokletim narodom. Lebronu ne smeta apsolutna paznja koja mu se poklanja kao najboljem igracu danasnjice i novac od sponzorskih ugovora koji donosi, sada mora da se izbori i sa ocekivanjima. I sa neslaganjem sa njegovom odlukom kako da dodje do prstena. Valjda mu je neko rekao da je ovo vrlo moguca posledica celog onog cirkusa ako ne krene sve kako treba. Zao mi ga je, ali ima ta prica i drugu stranu medalje.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Šta je reći, niam gledao nijednu utakmicu San Antonio - Clippers?
                Kako Spursi igraju odbranu, sto ovo Chris Paul ne moze meda (bar po statistici)?

Comment

Da je LBJ odigrao bilo koju utakmicu u PO-u (kamoli najvazniju u seriji) onako kako je to bio slucaj sa Wade-om sinoc, mislim da bi se svih 7 milijardi ljudi koji zive na ovoj planeti okomilo na njega.

Finale, cetvrta tekma, plus sest za Miami. LeBron uzima cetiri sledeca napada, dva promasaja, dve izgubljene lopte, i na kraju poraz Miami-a. U toj tekmi je imao 8 poena. Plus sest je bilo u tom trenutku, Wade igrao sam. Ali, desava se, nije mu bio dan i nije nista mogao da ubaci. Raspadao se isto kao i Wade sinoc, sto je normalno, jer su ljudi. Izgubili su jednu utakmicu, nisu izgubili seriju.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by el_loco View Post
                    Šta je reći, niam gledao nijednu utakmicu San Antonio - Clippers?
                    Kako Spursi igraju odbranu, sto ovo Chris Paul ne moze meda (bar po statistici)?
                    Imas analizu odbrane na CP3-u na nekoj od prethodnih strana.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Od King-a i The chosen one-a se prosto ocekuje da sam uzme prsten.

Comment

• Veceras LAL-OKC... Idemo Lejkersi!!! Zadnja sansa da nesto urade

Comment

• 6 prstenja.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                            Sta je to tacno bilo sa Wade-om i ekipom sto su se svadjali sad sam video na sportklubu pregled pa nisam skonto ?
                            Ma ništa specijalno. Ranije je James imao poriv da isprebija Spo-a, sinoć je to došlo Wade-u, a verovatno će po povratku, Zmija da ga razbije. I dalje mislim da su oni sasvim ok trio i da James nije pogrešio što je otišao iz one pustoši u Cleveland-u. Jbg., sranja se dešavaju. Zato bi najbolje bilo da se posle PO Spo povuče sa mesta trenera i dovede neko ko ima autoriteta. U suprotnom Istok će izgubiti jedan dobar i kvalitetan tim.

Originally posted by LejkerBoy View Post
                            Od King-a i The chosen one-a se prosto ocekuje da sam uzme prsten.
                            Niko ga nije osvojio sam pa neće ni on iako je najbolji košarkaš Planete. A tetovaža "The Chosen One" nema nikakve veze sa košarkom. Tu tetovažu je uradio kada se slikao za naslovnicu prestižnog ženskog časopisa "Vogue" za koji su se u njegovoj istoriji slikala samo tri muškarca na Planeti. Naravno, James je od ta tri muškarca jedini crnac.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• 17.05.2012.

Индијана Пејсерс - Мајами Хит 2:1

Spoiler

Сан Антонио Спарс - Лос Анђелес Клиперс 2:0

Spoiler

Кликните на резултат меча да би сте видели преглед.
                              Arise, Serbia!
                              You fell asleep long ago,
                              And have lain in the dark.
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Kada pocinje ''First Take'' po nasem vremenu ? Zanima me sta ce reci Skip za Majamijevo izdanje protiv Indiy-ja.

Comment

Working...
                                X