Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Majami pravi sigurno jedan brejk u ove dve tekme.. Ubedjen sam u to.. Indijana opasna ekipa, ali nema igrace kalibra da izguraju 4 tekme protiv majamija i bez bosa.. Btw.. se zna kad se vraca Bos?
    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Neka ga, ionako sledece sezone ne mozemo nista uraditi, bilo bi suludo amnestirati ga. No, to je vec offseason.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bosh bi trebao igrati u petom mecu. Spo je rekao da je znatno bolje, ali da nece biti spreman za trecu i cetvrtu tekmu.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Bosh bi trebao igrati u petom mecu. Spo je rekao da je znatno bolje, ali da nece biti spreman za trecu i cetvrtu tekmu.
          Kad bi ga Meksiko cuvao za finale ispao bi puno pametniji. Uzecemo brejk i bez njega.

Comment

• T-Mac stvarno mi zao zbog rouza.. Ali mislim da se Noa nije povredio da bi igrali makar finale istoka.. Ovako bez njih dvojice, nisu imali sta da traze.. Mada opet treba cikagu dati kredit kako su igrali bez rouza
            I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Nije najgori vid povrede, tako da bi mogao Bosh igrati normalno. Koliko sam ukapirao, Bosh je istegao trbusni misic, za koji treba dve do cetiri sedmice za oporavak. Blazi je nesto oblik povrede. Ali ako Heat ostvari prednost, neka ga cuva za Boston.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Nije najgori vid povrede, tako da bi mogao Bosh igrati normalno. Koliko sam ukapirao, Bosh je istegao trbusni misic, za koji treba dve do cetiri sedmice za oporavak. Blazi je nesto oblik povrede. Ali ako Heat ostvari prednost, neka ga cuva za Boston.
                generalno, zavisi kog intenziteta je povreda.

u principu za najblazi nivo takve povrede preporucuje se
                oko 3 nedelje mirovanja i "ice packinga".

ako je u pitanju bila povreda drugog stepena mirovanje bi
                trebalo trajati oko 4-6 nedelja.

naravno to se sve preporucuje, jer u suprotnom, pri jacem
                naprezanju, moze doci do pucanja, pa samim tim i operacije.

postoperativni period u tom slucaju je oko 3 meseca.
                It is not the violence that sets a man apart.
                It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ako Miami napravi brejk dobiće i seriju, tako da je najbolje da ga Meksikanac čuva za finale kako bi mogao da se dobije Boston.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by LeBron fan View Post
                    T-Mac stvarno mi zao zbog rouza.. Ali mislim da se Noa nije povredio da bi igrali makar finale istoka.. Ovako bez njih dvojice, nisu imali sta da traze.. Mada opet treba cikagu dati kredit kako su igrali bez rouza
                    Sad, to je vec long story i nije tema, a nemam bas nesto mnogo vremena i stpljenja da otvaram dusu, ne biste mogli da me zaustavite kada bih krenuo. Tako da, neka se zavrsi na ovome, vratice se on jos jaci. ;)
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Sad, to je vec long story i nije tema, a nemam bas nesto mnogo vremena i stpljenja da otvaram dusu, ne biste mogli da me zaustavite kada bih krenuo. Tako da, neka se zavrsi na ovome, vratice se on jos jaci. ;)
                      Imam i ja mnogo toga da kazem na temu Bullsa,neka svoja razmisljanja...ali cekam da se sve malo o'ladi. Pustimo ljude da malo iskuliraju

Jel gleda neko obe? Ja cu pokusati

Mnogo bitna utakmica izmedju Pacera i Majamija. Moze nam reci od cega je zapravo ovaj tim sa Floride. U drugoj ocekujem jos jednu dominaciju Spursa.

Comment

• ja gledam 1 pol Indiana-Miami,pa u krevet

Comment

• Iskreno, mislim da ce nam vise reci o Pacers-ima, nego o Heat-u. Od Miami-a vec znamo sta mozemo da ocekujemo, znamo koliko mogu i znamo koliko ne mogu bez Bosh-a. Indiana je meni veca nepoznanica, veceras ocekujem jako mali broj poena.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Iskreno, mislim da ce nam vise reci o Pacers-ima, nego o Heat-u. Od Miami-a vec znamo sta mozemo da ocekujemo, znamo koliko mogu i znamo koliko ne mogu bez Bosh-a. Indiana je meni veca nepoznanica, veceras ocekujem jako mali broj poena.
                            Ma mislim da mozemo da vidimo koliko su igraci Majami psiholoski jaki. Bez zelje da potcenim Indijanu,ali mislim da Majami sa ili bez Bosha mora da ih prodje. Naravno ako ih psiha ne spreci.

Comment

• Sto se mene tice, na istoku skoro pa sigurno prolaze Boston i Miami ... gledo sam sve ove njihove utakmice druge runde i ne znam sto, al' osjeca se u zraku da su bolja momcad i sve drugo osim prolaza ove dvije momcadi meni je iznenadjenje ...

U Phili gotivim Iguadiolu i Turnera, al' dok prvi ko i radi nesta, drugi nista osim pokazivanja kolika muda ima, al' po meni se cini bez puno uspjeha ...

Miamiju je ja mislim dovoljno za pobjedu da barem jedan od "ostalih" igraca odigra barem solidnu rolu i dobit ce, jest da me James razocaro proslu utakmicu u zadnje dvije minute onim silnim kukaviclukom, al' ne bi ja i dalje reko da on nije clutch igrac i ta sranja, jer realno i da forsira ko zna sta bi bilo, onako Chalmers bio sam, nije pogodio i jbg, drugi put ce pogodit ... a za slobodna desava se svima, on ih svakako nikad nije izvodio sa Bog zna kakvim procentom ...

Na zapadu, ne sumnjam u Spurse, a u drugom dvoboju svakako da bi volio vise OKC, nekako mi opet vise leze Spursima ...

Evo sad pocela uveliko utakmica, sad se lagano prelazi na onu drugu temu!?
                              San Antonio SPURS - Tony Parker & Company

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                                Argumentuj bre covece, jednom u zivotu.

SA je preeeeevise dubok i disciplinovan tim da ne bi stigao do finala. Ne vidim tim u ligi koji moze Spursima uzeti 4 pobede.

Mada mislim da ce im 10x biti teze u finalu Zapada nego u Velikom finalu.
                                Nema potrebe, argumentovaće me oni sami, a onda ćeš pojesti svoj post.

Comment

Working...
                                X