Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pazi, pazi, pazi... Ja mislim da je dizajn akcije i bio da se lopta doturi Wade-u na post. Zasto? Zato sto je Spo namerno izveo nisku petorku kako bi izvukao iz igre Hibbert-a i oduzeo bilo kakav shot blocking ability Pacers-ima. Vogel je odgovorio na petorku tacno kako je Spo i zeleo. E, sad, gde je poslo naopako. Wade je trebao da dobije loptu na desnom bloku, a ne na sredini. Trebao je Battier da mu doda jer je imao bolji ugao dodavanja. Sad, ja se ne secam ko je branio Wade-a, cini mi se da je Dahntay, no, to sada nije toliko ni bitno. Dahntay je uspeo u tom trenutku da oduzme mogucnost pasa ka Wade-a, pa je Shane morao da je vrati Lebron-u na trojku gore. Slazem se da je tu pukla akcija i da se preslo na improvizaciju. Iskreno sam ocekivao da ce u tom trenutku Lebron odigrati 1 na 1 i probati da iznudi bacanja. Medjutim, Wade je uspeo da ostvari bolju poziciju i trazio je loptu. Nikada nije lako baciti pas sa sredine na post, bas zbog tog ugla dodavanja, ali s obzirom da se niko drugi nije nalazio u reketu, to je dosta olaksalo. Wade je nakon dobijenog pasa odlicno prosao, na kraju je akcija uspela da prodje, medjutim samo je promasio ono sto u 9 od 10 slucaja pogadja. Da sumiramo - akcija u prvi mah nije uspela da prodje, medjutim nekako su dobacili loptu do Wade-a, ali on nije uspeo da realizuje.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• to i kazem. akcija je bila "wade na postu" ili "batije dole u cosku" (sto je njegova pozicija),
      samo sto je trebao prvi pas batijea da ide dole, a ne vracanje na lebrona. vec kad je lebron
      drugi put bio u posedu, morao je da ide sam na prodor, a ne da vraca, u ovoj akciji, umornom
      wade koji je morao da pravi dva bloka, i posle toga da se bori na postu.
      It is not the violence that sets a man apart.
      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Jeste, plan je bio da je Battier doda dole Wade-u na post, a na drugoj strani su bili suteri za slucaj da neko pomogne. Iskreno, ja sam bio siguran da ce Lebron pokusati da ide na prodor i ako nista iznudi bar 2 slobodna.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
          Ispalo je na kraju da su ipak "BIG 3", a ne "BIG 2.5" kako su ih podrugljivo nazivali.
          "Two and a half men".

Copyright by Scottie Pippen.

Comment

• Ispalo je na kraju da su ipak Big 1, jer LBJ cijele sezone gura tim, wade i Bosh imaju losije sezone i wade ima losiju realizaciju u finisima, a na njega se uglavnom prave akcije.

Bilo koji centar, iole pristojan, i oni bi 4:0 odradili Indijanu.

Dzoel Entoni ne bi ni u RS BG imao mjesto.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Ja sam uvek smatrao da je Bosh 1.0, a ne 0.5

Suvise je potcenjen,ali to je zato sto je ogavan i ljudi ga mrze

Sto je najgore,ne verujem da ce se vratiti. Umrecu ako OKC osvoji,ali bukvalno cu da se ugasim.
              ja pre vidim SAS u NBA finalu nego OKC,jer SAS ce pre izaci na kraj sa Klipersima nego ovi sa Lejkersima,a jos nesto tim koi je pobedio OKC u PO je i uzeo prsten Lejkersi 2010 i Dalas 2011,a SAS kad je igrao NBA finale ako se dobro secam 99,2005,2007 su uzeli titulu tako da po meni ove god zapad ima vecu sansu da osvoi titulu

Comment

• Sezone 2009-10, 2010-11, 2011-12...
                Regularna sezona i plejof, 4. cetvrtina ili produzetak, 5 sekundi i manje do kraja utakmice, sut za izjednacenje ili pobedu...

EDIT: Podaci su do 28. februara, Kobe je sad na 11 od 24...
                Last edited by Ernesto; 17-05-12, 02:33.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Let's go Celtics!
                  Last edited by colke995; 17-05-12, 03:33.
                  sigpic

Comment

• E ovako se igra odbrana MWP

Comment

• 14% - Pierce's 3PT% per 36 mins. when Andre Iguodala is on court vs. 50% when Iguodala is on bench.
                      Zanimljivo...
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                        ja pre vidim SAS u NBA finalu nego OKC,jer SAS ce pre izaci na kraj sa Klipersima nego ovi sa Lejkersima,a jos nesto tim koi je pobedio OKC u PO je i uzeo prsten Lejkersi 2010 i Dalas 2011,a SAS kad je igrao NBA finale ako se dobro secam 99,2005,2007 su uzeli titulu tako da po meni ove god zapad ima vecu sansu da osvoi titulu
                        zaboravio si i sezonu 2002/2003 Spursi su relativno lako osvajali prsten kad su igrali u finalu osim sezone 04/05 kada je ta finalna serija otisla u 7 tekmi
                        Originally posted by Brajkula
                        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                          E ovako se igra odbrana MWP
                          Ne mogu da verujem šta sam video.Meta Mir u'Svetu je stvarno odigrao bezobrazno iskusno.Mislim da Harden nije zaslužio tehničku.Ako je neko već morao da dobije tehničku to je trebao da bude samo Gasol.Ali to je nebitno pored Mete.
                          ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                          I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Bos nije samo vazan u napadu, mnogo je dobar u citanju protivnickih napada i Majami mnogo gubi njegovim izostankom.
                            sigpic

Comment

• 16.05.2012.

Филаделфија Севенти Сиксерс - Бостон Селтикс 1:2

Spoiler

Оклахома Сити Тандер - Лос Анђелес Лејкерс 2:0

Spoiler

Кликните на резултат меча да би сте видели преглед.
                              Arise, Serbia!
                              You fell asleep long ago,
                              And have lain in the dark.
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Težak poraz sinoć lejkersi su se raspali u poslednja 2 minuta a kobi je prodao utakmicu. Sada očekujem lagan prolaz oklahome ali se nadam da će bar oni osvojiti titulu pošto graju najbolju košarku

Comment

Working...
                                X