Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Westbrook u celoj seriji protiv Lakers-a ima 2 izgubljene lopte. Najgori tim u ligi sto se tice branjenja PG i PnR-a (zbog 2 visoka).
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Koliko je uticalo na Artesta sto je Kobe rekao da je on taj sa kim bi u rat a ne sa ovom dvojicom. Igra Ron Ron kao sat.

Comment

• Originally posted by uros94 View Post
        мамбави, ти мене зајебаваш?
        окачио је слику јер је занимљива та чињеница. није ставио да би прозивао неког, него јер је интересантан податак на њој!
        ја, који готивим кобија (притом, благо речено, не волим леброна) нисам нашао на овој слици ништа што би мене требало да испрозива.
        а на овом форуму, ценим, има једно 594 слика о хејтовању леброна, па се ја не сећам кад се он наљутио што ми то качимо.

и то само коби шутирао 18/18. тај један промашио бајнам.

Као прво нико се теби није обратио тако да припази мало на језичину. Када би се иоле разумео у кошарку схватио би да је та "чињеница" коју је он окачио потпуно небитна, и стављена само да провоцира навијаче поменутог играча. Коби је након те 2007. донео две титуле и финале лејкерсима не погодивши ни један gw, а на пример 2004. и 2006. је погађао невероватне винере против детроита и финикса па је то небитно јер су на крају изгубили те серије. Друго причаш неистине. Ако се неко само усуди да каже нешто што не иде у прилог леброну или мајамију, моментално скочи на њега бар 10 фанатика, укључујући и твог другара, а камоли да неко постави овако нешто, мислим да би га растргли.
        Last edited by BlackMamba; 19-05-12, 18:49.

Comment

• Ниси се мени обратио, то стоји, али сам морао да ти напишем ово.
          Не могу да верујем да мислиш да неког провоцира овај пост. Једноставно не могу да верујем. И ја нисам рекао да је тај податак битан. Нити сам коментарисао његову важност.
          Што се тиче овога да ли они на форуму скачу за Леброна, могу да кажем да си донекле управу (мањим делом). То донекле, јер је истина да скачу али само када ти њега пљујеш или на пример када би поред ове слике (само да је Леброн на њој) написао: "Ретард мртви, ништа не може да убоде". Али погледај колико има слика у темама "Смешна страна НБА-а" или "Офтопику" за Леброна и да ли су после кењали нешто. Први качим те слике за Леброна. И када је пре неки дан промашио она два слободњака на крају, рекао сам "Милина, овај коњ промашио два слободњака на крају" и нико ме није смарао или тако нешто.
          Arise, Serbia!
          You fell asleep long ago,
          And have lain in the dark.
          Now wake up
          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Ja ne mogu da verujem zbog cega se pojedini svadjate, ponekad i vredjate. Svi mi imamo svog omiljenog igraca, nazovi i idola, ali da li je on vredan da se medjusobno svadjamo i vredjamo? Sto kaze Urke, u offtopic-u ima raznih postera, prozivajucih ali i onih koji predstavljaju neku cinjenicu, ali to nije razlog da se prepucavamo. Na forumu smo da bi razmenili misljenja, uzivali u utakmicama i medjusobnom druzenju. A potpuno je idiotski da se pojedini svadjate i vredjate zbog Kobija, LeBrona i ostalih.
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• http://www.nba.com/2012/news/05/19/w...s=iref:nbahpt2

Lepo, lepo. Nadam se da je ovo istina inače će neko da ostane bez posla.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Kako znaju da seru ovi iz Sport Kluba!!! Najvise me nervira kada puste utakmicu na polovini nje!!! Ovo se sve cesce i cesce desava...da zbog tenisa negledamo NBA! Jebali vas SK 1,2,3 SK +,SK PRIME kad nemozete pustit NBA playoff iz pocetka

Comment

• Mene smara sto su otkupili najmizerniji paket koji su mogli i sto 80% utakmica koje hocu da pogledam moram na strimu da gledam.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
                    Mene smara sto su otkupili najmizerniji paket koji su mogli i sto 80% utakmica koje hocu da pogledam moram na strimu da gledam.
                    Pa matori, uzmi si lepo, pa plati LP, i gledaj ko covek. Mislim, ne otkupljuju oni prava samo na NBA, sta bi vi svaki dan tekme. Zar je malo 4 tekme u PO nedeljno ??? Nemoj da ste nezahvalni..
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Nemoguce je ljudima udovoljiti. Mislim da je najbolje uzeti full access sa svim strucnim emisajama i kojim gostovanjem Stephen A Smitha. Malo realnosti nije naodmet. Kada ovakve kanale budete palacali (i ne pricam o bagateli za kablovsku) pnda cete imati pravo da se bunite do mile volje.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Izvinite ako trazim da se prenose PO utakmice.Ne ocekujem tokom regularnog dela vise od 2-3 nedeljno,ionako je vecina meceva slabog kvaliteta ali kad dodje PO onda ocekujem prenose,a ne k'o juce sto su prenosili Filadelfija-Boston,mec koji je inace tesko sranje bio iako se desio preokret a ne prenose LAL-OKL koji je ultra zanimljiv.

Comment

• U NBA nijedan mec ne moze da bude sranje.

Comment

• How yes no!

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                              U NBA nijedan mec ne moze da bude sranje.
                              Pogotovo ne PO mec...

Sta sad treba da gledaju u pasulj koja ce tekma da bude "ultra zanimljiva" ??? Ne mozes da ugodis nasem coveku pa to ti je, uvek trazi lebac preko pogace...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Je l' covek treba 14 puta da objasni da NBA bira koje ce se to utakmice prenositi u Evropi? Iskreno, SK ove godine prenosi PO i bolje nego sto sam ja ocekivao, svaka im cast.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X