Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma da, samo nisu toliko jaci u odnosu na OKC i Miami(pod uslovom da igra Bosh)..Niko nema dva odbrambena igraca kao sto su Wade i James, i oni itekako mogu da zatvore Manu-a i Leonard-a i Green-a. Sa tim sto na drugoj strani, Leonard ni u ludilu ne moze cuvati James-a..

Ja mislim da nece izbaciti OKC..

Mada bih vise voleo Spurs-e kao rivala za Miami, nego OKC.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Majamijev najbolji aspekt igre je half court defence i fastbrake, SAS unistava kad je u pitanju half court offence dok OKC bas i ne. Mislim da je bolje da igramo protiv OKC-a nego protiv Popa. Pop nikad nije izgubio finale.

Comment

• Prednost Oklahome je kada je bilo gusto, oni su dobili cetiri od pet meceva gde je jedna lopta odlucivala, dok je SA igrao samo jednu neizvesnu zavrsnicu i to poslednju utakmicu u situaciji kada im je bilo svejedno da li ce sada da ih izbace ili u sledecoj utakmici kada docekaju Kliperse.Oklahoma je pobedjivala kada je bilo najpotrebnije i kada se cinilo da mogu da izgube mec, oni su to preokrenuli i resili u svoju korist.

Comment

• Kada su u pitanju finala konferencija i veliko finale, generalno tu favorita nema. Bar ne u onom smislu u kom postoje favoriti u reg. delu sezone. Realno svi su tu 50/50 jer se niko tu nije našao slučajno. Naravno, neko je do tog finala stigao igrajući protiv jačih protivnika, neko protiv slabijih, neko sa povredama, neko bez njih ali u suštini sva 4 tima su contender-i. Niti je SA nešto iznad OKC-a, niti je Miami puno iznad Boston-a ili Phila-e i obrnuto. Odlučivaće momenti volje, snage, koncentracije, fizičke spremnosti, povrede... Takođe ne bih toliko favorizovao ni SA ni OKC protiv bilo kog sa Istoka. Isuviše im je sve bilo perfektno da bi se tako i završilo. Verujem da će Miami (ako bude igrao veliko finale) ostaviti srce na terenu, a James i dušu za titulu. Tu neće biti više nikakve zajebancije.

Što se tiče Chicago-a i dalje mislim da su morali proći Phila-u i da su najviše podbacili od svih timova u PO.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
          sigpic
          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
          - 4xMVP -

Comment

• u poslednjih 40 utakmica San Antonio ima samo 5 poraza.

u ovom trenutku zaista ne vidim ekipu koja ih moze pobediti 4 puta.
            bez obzira na snagu i OKC i Majamija.
            It is not the violence that sets a man apart.
            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Danas je rodjendan Tracy-u Mcgrady-u.Sretan rodjendan T-Mac.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Hvala lepo
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bradley ide na operaciju ramena, zavrsio svoje u ovogodisnjem PO-u.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Morao je tako zarad buducnosti, da je nastavio da igra mogao je gadno, gadno da sjebe rame, pa da mu postane hronicni problem.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Steta, dosta gube Celtics-i sa njegovim izostankom. Pogotovo kada uzmes u obzir kako Ray igra.
                      sigpic

Comment

• 24.05.2012.

Индијана Пејсерс - Мајами Хит 2:4

Spoiler

Кликните на резултат меча да бисте видели преглед.

... са малим закашњењем.
                        Arise, Serbia!
                        You fell asleep long ago,
                        And have lain in the dark.
                        Now wake up
                        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Bilo mi dosadno pa sam malo gledao igre Ray Allen-a u ovoj seriji protiv Phile. Ray je uzeo svega 49 suta tokom cele serije, od toga 27 za 3pt, od cega je pogodio svega 7 ili slabih 26%. Prosecno je igrao 31 minut po utakmici. Da li mislite da je povreda bas ovoliko uticala na slabe partije Ray Ray-a ?
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• ray allen u desnom zglobu ima osteofite, tzv. kostane izrasline,
                            u zargonu poznatije kao "papagajski kljunovi".

[rentgenski snimak ray allenove povrede]
                            Spoiler

to su kostano-hrskavicni izrastaji koji nastaju na krajevima zglobne
                            hrkavice. uzrok ovakve povrede u njegovom slucaju je cesto izvrtanje
                            noznog zgloba, kao i nedovoljan oporavak nakon takve povrede.

[uporedni prikaz zdravog i povredjenog zgloba]
                            Spoiler

da lakse docaram situaciju: to ti je kao da ti rastu bodlje od ruze
                            na kostima, koje se potom zarivaju u zdravo meso. e sad zamisli da
                            na noznom zglobu imas "rogove" koji ti si non stop zabadaju u meso.
                            pa to ne da boli, nego ubija. i pritom moras da trcis, skaces i budes
                            u konstatnom pokretu najmanje 25 minuta.

ja jednostavno ne mogu ni da poverujem da covek uopste i izlazi na
                            teren sa takvom vrstom povrede. mora da je pod pojacanim sedativima,
                            izuzetnoj lokalnoj bandzi, i ko zna cemu jos.

mogu samo da zamislim situaciju kako mu je pri jutarnjem ustajanju
                            iz kreveta. verovatno boli kao sam djavo. i sam je on izjavio da mu
                            treba 2-3 sata svako jutro da se navikne na sam bol.

nakon sezone sledi mu obavezna operacija, koja se smatra za jednu od
                            laksih hirurskih procedura.

[ziva operacija (nije preporucljivo za osobe sa slabijim stomakom)]
                            Spoiler

It is not the violence that sets a man apart.
                            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Jos jedan dokaz da ako hoces da uzmes titulu moras da imas min 2-3 superstara u timu, u zadnjih x godina jedino su Mavsi uspeli sa 1 superstarom (i to matorim ) do titule
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Mandanda View Post
                                Jos jedan dokaz da ako hoces da uzmes titulu moras da imas min 2-3 superstara u timu, u zadnjih x godina jedino su Mavsi uspeli sa 1 superstarom (i to matorim ) do titule
                                epa sad
                                pa bili su tu i teri i kid

Comment

Working...
                                X