Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Miko View Post
    Pocelo je rutinskom pobedom San Antonia a zavrsilo sramotom Memfisa...

San Antonio rutinski dobio Jutu , verovatno ce tako i 2. dobiti i sa laganih 2-0 povesti i zavrsiti seriju.
    Nastavilo se jos jednim rutinskim mecom koji sam gledao , LAL dobio Denvera , solidna igra , Gasol ponovo solidan , ubacio i onu trojku iz ugla , Brajant masio na pocetku samo tako tj celi mec mu nije isao nesto na ruku , ali ponovo Sessions solidan , Hill isto solidan , onaj mali odigrao odlicno , lepo odigrali , ne vidim kako ce Denver ovo dobiti...
    Treci mec sam pratio na principu toplo-hladno , Boston celi mec u zaostatku i tako je i zavrsilo. 4 mec sam pratio samo rezultat do pocetka 4/4 i evo pre 40 minuta vidim da su izgubili , ne verujem , niti mi je jasno na koju foru su ono prokockali ali ovo je mentalna pobeda i velika prednost za ,,strucnjakov,, tim
    Obozavam kad hiljaditi put napises nesto sto su svi gledali/procitali. Obozavam!

Comment

• Kako vam se cini danasnji program drugari? Moze li NYC pruziti dostojan otpor Majamiju? I mozemo li gledati ponovo ujednacene okrsaje Dal - Okc i Ind - Orl
      Originally posted by Brajkula
      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
        Kako vam se cini danasnji program drugari? Moze li NYC pruziti dostojan otpor Majamiju? I mozemo li gledati ponovo ujednacene okrsaje Dal - Okc i Ind - Orl
        Dosadno. Ne. Mozda

Po mom entuzijazmu u duzini odgovora vidis kakve utakmice ocekujem 3:0 veceras za domacine kontam, i to ne malim razlikama.
        Last edited by Nebojsa; 30-04-12, 18:45.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ako budu igrali bez Chandler-a i Davis-a, bolje i da ne izlaze na parket. Bice jos veca sramota nego u prvoj tekmi. A, ono je bilo bas ruzno.

Red bi bio da OKC opet pobedi uz zvuk sirene.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kontam da cekam samo Oklahomu - Dalas da gledam, verujem da jedino to moze da bude koliko toliko zanimljivo. A sto kazes D.W. ako ne igraju Chandler i Davis bice to sigurno pravi blow out. A Indijana ne verujem da ce ponovo da dopusti da se dogodi 1. utakmica.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Nisam video da li je neko napisao, Caron slomio levu ruku i zavrsio sezonu.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ko je sledeci?
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Nisam video da li je neko napisao, Caron slomio levu ruku i zavrsio sezonu.
                  Bilo... Mislim da je slomio saku ne ruku.

Comment

• auuuu kakva steta za Caron-a :S Sad citam da ce Chandler da bude u startnoj postavi veceras, a da postoji sansa da se i Lin vrati u toku ove serije.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ne daj Boze da je Portland usao u plej of.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
                        auuuu kakva steta za Caron-a :S Sad citam da ce Chandler da bude u startnoj postavi veceras, a da postoji sansa da se i Lin vrati u toku ove serije.
                        To je taj sto ce da ih povadi.

Comment

• hahahaha nesumnjivo brate

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Jel Rondo dobio neku kaznu?

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                              Jel Rondo dobio neku kaznu?
                              Nista zvanicno za sada.

Comment

• Valjda i nece dobiti, ono je glupost, nije namerno zakacio sudiju, bar se meni tako cini...
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X