ne znam zasto nece sad da mi postuje na forumu, ni da salje PM-ove?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
najjace je kako C-Webb pravi odjavu 9 minuta pre kraja.
ovo nisu dobili klipersi, vec je izgubio memfis.
koliko losih resenja u napadu. trebalo je samo stati na loptu.
neka, bar jos jedna uzbudljiva serija, ako nista.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Balvani izgubili, pa da li je moguce?
Nista, sada ce biti 4-1.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostYou wish, Must See BG i CP3 idu na staracki dom u polufinalu Zapada.
Nije mi jasno kako su izgubili, ali se to nece ponoviti. A, znas li ti ko je trener Flop City-a?
Ako nista, on ce ih izbaciti zbog svog "znanja".sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMemphis bre, mojne mi tu Flop City..
Nije mi jasno kako su izgubili, ali se to nece ponoviti. A, znas li ti ko je trener Flop City-a?
Ako nista, on ce ih izbaciti zbog svog "znanja".Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa ne sumnjam da je Vinijev briljantni trenerski um pogotovo u odbrani bio kljucni faktor ovog preokretasigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostDa, sigurno su zbog njega dobili.
A sada bez ironije. Ova utakmica ce mnogo znaciti za obe ekipe psiholoski, mozda se ispostavi i kao presudna. Kvalitetniji je Memphis, ali nema vanserijskog igraca koji te pokrene u PO kao sto LAC ima Paula. Odigrali su utakmicu preko 30 minuta na najvisoj amplitudi i izgubili, oni mogu odigrati samo losije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ovaj preokret bi mogao biti baš jak negativan psihološki udarac za Memphis. Iako mi baš i nije stalo "ko će i šta će" na Zapadu opet mi je krivo što su prokockali dobijenu tekmu. Nadam se da će danas svi na kolektivnu psihoterapiju, pa dobar trening i da smanje posledice noćašnjeg poraza na minimum. Mislim da Memphis ima i snage i potencijala da završi ovu seriju u svoju korist.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Pocelo je rutinskom pobedom San Antonia a zavrsilo sramotom Memfisa...
San Antonio rutinski dobio Jutu , verovatno ce tako i 2. dobiti i sa laganih 2-0 povesti i zavrsiti seriju.
Nastavilo se jos jednim rutinskim mecom koji sam gledao , LAL dobio Denvera , solidna igra , Gasol ponovo solidan , ubacio i onu trojku iz ugla , Brajant masio na pocetku samo tako tj celi mec mu nije isao nesto na ruku , ali ponovo Sessions solidan , Hill isto solidan , onaj mali odigrao odlicno , lepo odigrali , ne vidim kako ce Denver ovo dobiti...
Treci mec sam pratio na principu toplo-hladno , Boston celi mec u zaostatku i tako je i zavrsilo. 4 mec sam pratio samo rezultat do pocetka 4/4 i evo pre 40 minuta vidim da su izgubili , ne verujem , niti mi je jasno na koju foru su ono prokockali ali ovo je mentalna pobeda i velika prednost za ,,strucnjakov,, timSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment