Sto se tice LAL-a, nesto se nazire, al` nisam jos 100% siguran, ne zelim da trcim pred rudu. Sacekacu utakmice broj 3 i 4 protiv Denver-a da se zavrse i prva protiv OKC-a, a onda cu biti siguran. Mozda mi se samo pricinjava...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Po meni ove sezone playoff osvaja ili oklahoma ili spursi,obe ekipe imaju sjajnu timsku igru i iskusne igrace,dok mi heat ne igra lose ali ja mislim da nista nece da bude od njixove titule...3 heata ne moze sam,tu je chalmaers koji igra solidno ali ne verujem da mogu da uzmu trofej...
Comment
-
Izvinjavam se zbog duplog posta....
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kL-RAO-T_mA
ovo nisam mogo da propustim...Parker kralj...
Comment
-
Ja sam za finale Heat-Lakers-i. Spurs-i i OKC, kao i Miami imaju za sada impresivne rezultate. I Boston je sasvim OK. LA ima 2-0, možda noćas i 3-0 ali i realno najtežeg protivnika. Jazz, Dallas, NY, Atlanta i nisu neka merila. Denver je ipak mnogo bolji tim od ova četiri navedena. Mislim da će LA (a i voleo bih) naći rešenje i za OKC i za Spurs-e, eventualno Memphis jer Wada tvrdi da će oni u finale konferencije.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostЧему брате овај пост онда?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #11 View PostPitanje je u kakvoj je fizickoj forim Allen jer je imao dugu pauzu...ako bude igrao veceras to ce verovatno biti 15-20 min. neka moja procena..nemam pojma...
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by papekings View PostSto je Amare sjebao ruku tacno,nisam bas siguran jer nesto on ovo namerno udario i iznervirao se pa se sjebao? ma veceras ima da bude +20 za domacina! a Pavlovic zasluzuje petorku radi odlican posao u odbrani!sigpic
Comment
Comment