Cijelu seriju ga cuva LBJ, po nekih 20 minuta po mecu. Al to je takav mismatch koliko god LBJ bio jak.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2012 NBA Playoffs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
07.06.2012.
Финале истока, шеста утакмица:
Бостон Селтикс - Мајами Хит 3:3
Статистике свих играча:
Spoiler
Мало фотографија са утакмице:
Spoiler
Кликните на резултат меча да бисте видели преглед.
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Evo i ja da iznesem misljenje o G7...nije me bilo dugo,nisam ni gledao G6 zbog mature sto je i dobro
Imam osecaj da ce Boston odigrati perfektno, jer posle 2 ocajne tekme zna se sta sledi...takodje imam osecaj da ce james imati ucinak ispod proseka,mislim da je doslo vreme i da se to desi al da ce Wade i Bosh odigrati dobar mec.
Po meni Allen mora da uzima duplo vise suteva,da se ide malo vise na njega, vreme je da ga krene, a da Pierce smanji svoje divljanje. Ne shvatam zasto Rey uzima tako malo suteva, da li je povreda razlog,ne znam...
Verujem u moje Seltikse...
Comment
-
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Neka me ubije, dobili smo vas sinoc, podnece vec nekako. A i ko mu kriv kada se ovde zali da je puk`o na kladzi.
No, 4.25 je vec tesko podcenjivanje. Ne znam sto je toliko nezaislivo da Boston dobije, pogotovo ako bude blizu utakmica. Nece se ponoviti ono od preksinoc nema teorije. Ni onako dobro vece LeBrona, ni onako lose Celticsa. Not gonna happen.Last edited by Nebojsa; 09-06-12, 13:46.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Američki bookies-i su otvorili tekmu sa 1.26/4.34
Trenutno je 1.22/4.81 sa tendencijom opadanje kvote na Heat i rasta kvote na Boston.
Ovo su jedine validne kvote jer ih rade američki bookmaker-i u Vegas-u. Sve ostale kladionice prepisuju od njih i prilagođavaju kvotu svojoj profitnoj margini jer ne znaju da urade kvote ni za jedan američki sport.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View Postmora da dobijemo vecerasmislim naravno na majami,ima bre da se zapali AMERICAN AIRLINES CENTAR
U Areni je sve spremno. Pehar za novog šampiona Istočne konferencije, kačketi, majice, kojekave cirkuske trake i papirići, neko pićence, neko mezence... Samo još da je publika kao naša pa da se pobiju, počnu da čupaju stolice, lome jedni drugima vratove, padaju sa tribina, a kada uleti murija onda da počnu jedni drugima da "siluju lobanje"!
Tada bi svečanost povodom dodele pehara novom šampionu Istoka bila upotpunjena.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment