Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post
    Btw., šta mislite ko bi pružio bolji otpor Oklahoma-i u velikom finalu, Boston ili Miami?
    Definitivno Majami.

Boston je bez dileme slabija ekipa od Spursa,a videli smo kako su oni prosli. I Majami je verovatno slabiji od Spursa,ali misljenja sam da LeBron moze koliko toliko da ukroti Duranta,Wade Hardena, a Westbrook vrlo lako moze da podbaci. I dalje mislim da ce OKC na celu sa Brooks-om i Russelom da choke-uje. Sanse u potencijalnom finalu izmeju Heat-a i OKC-a su 50-50. Ali ako LeBron bude zadrzao ovaj nivo igre iz PO-a i Wade odigra kako samo on moze u velikom finalu,onda Majami osvaja prsten. Ipak je po meni X factor Bosh. Ako njegova spremnost bude preko 70%,onda je Majami favorit. Previse je tu ako, zbog toga ce biti cupavo.
    Last edited by Ljuba90; 08-06-12, 15:29.

Comment

• Ja ne znam sta vi vise ocekujete od Wade-a kad je jasno da je covek u decline-u. Moze da bljesne tekmu-dve, ali da konstantno igra kao sto je to nekada radio, ja jednostavno to ne vidim.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
        Ja ne znam sta vi vise ocekujete od Wade-a kad je jasno da je covek u decline-u. Moze da bljesne tekmu-dve, ali da konstantno igra kao sto je to nekada radio, ja jednostavno to ne vidim.
        Treba mi samo da stegne muda svaku tekmu pred kraj i to je to. Nosice ih MVP i Bosh do kraja.

Comment

• ko god prodje od te dve ekipe, OKC ce u videti sta su prave batine.
          It is not the violence that sets a man apart.
          It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Mozda Doc proba taktiku heck a Lebron ?
            Mislim, LeBron je u seriji dominantan u vecini segmenata, samo nije u bacanju penala, zapravo je uzasan na liniji u celokupnom PO.

Comment

• Ja mislim da Boston u sledecoj utakmici moze da spusti LBJ-a na 30-35 poena, mozda da ga guraju da sutira malo vise na lijevu stranu, vidi se ovdje da on sutira malo slabije na tu stranu. Siguran sam da ce Dok pronaci neko rjesenje.

Dao bih Bostonu vece sanse da prodje u veliko finale nego Majamiju. Onoliko otvorenih suteva se ne moze promasiti opet.
              sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Treba mi samo da stegne muda svaku tekmu pred kraj i to je to. Nosice ih MVP i Bosh do kraja.
                Upravo. A do sada to u glavnom i radi. Jos samo da shvati da je i dalje vanserijski defanzivac i to je to.

Ipak imam odvratan osecaj da ce Kelti proci u finale.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                  Upravo. A do sada to u glavnom i radi.
                  Dobili bi vise da radi to. Covek je povredjen. Wade je povredjen vidi se, svi znaju to, nema tu tajni ali Wade je imao dve close utakmice i nije ih dobio. Treba da ih sve iscepa tada i to je njegov posao.

@Ljuba Nije nemoguce, Boston je Boston.

Comment

• Wade igra kako ga koleno sluzi pre tekme. Kada nije bilo nateceno, rasturio je protiv Pacers-a. Koleno koje je operiosao pre tri godine, zato i ne igra na svom uobicajenom nivou. U svoj prime je usao pre tri godine, prosle sezone je bio odlican. Samo eto, ove nema srece sa povredama. Daleko od toga da je u decline-u..Al' dobro, svako ima svoje misljenje.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• @mvp, cinjenica je da mnogo bolje igra u cetvtoj cetvrtini nego u prve tri. A u potencijalnom finalu ce to jos bolje da izgleda,siguran sam u to. Ali ipak je njegov voljni momenat najbitniji, bar kada je odbrana u pitanju. U napadu ga mozda nece ici, ali to ne sme da utice na njegovu odbranu.

Comment

@mvp, cinjenica je da mnogo bolje igra u cetvtoj cetvrtini nego u prve tri. A u potencijalnom finalu ce to jos bolje da izgleda,siguran sam u to. Ali ipak je njegov voljni momenat najbitniji, bar kada je odbrana u pitanju. U napadu ga mozda nece ici, ali to ne sme da utice na njegovu odbranu.
                        Spilt screen, drive to the basket, and 1. Ako to uradi 3 puta u zadnjih 5,6 minuta Majami dobija close utakmicu, kad pocne da izigrava pleja kao James, onda kapija.

Comment

Ipak imam odvratan osecaj da ce Kelti proci u finale.
                          Sasvim moguće. Sve je otvoreno. 50-50.

Čak mislim i da bi u velikom finalu mogli da nanesu dosta "štete" Oklahoma-i ali nisam siguran koliko bi mogli fizički da iznesu seriju protiv onih "monstruma". Možda im je to najveća mana.
                          Sa druge strane, Miami je mnogo manje tim nego Boston ali su jači na fizikalijama i mislim da bi mogli da primire KD-a. Ostaje mi nedoumica kako bi branili njihov šut za 3 poena, koji inače loše brane dok ovi sa druge strane bukvalno ne promašuju.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• sta mislite, da li je lebron sam odlucio ono kada je cuvao garneta ili mu je reko erik?

Comment

• Originally posted by peca View Post
                              sta mislite, da li je lebron sam odlucio ono kada je cuvao garneta ili mu je reko erik?
                              A sta je uradio? Ja nista neuobicajeno nisam vidio.
                              sigpic

Comment

• pa nem pojma, kako to da on cuva KGa

Comment

Working...
                                X